Corvus corone corone Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Tož držíme palce a těšíme se, až to pořádně rozjedeš! Dneska mě jedna fotka inspirovala k nové představě o podobě lunety . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 13. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 18 hodinami, Corvus corone corone napsal: Tož držíme palce a těšíme se, až to pořádně rozjedeš! Dneska mě jedna fotka inspirovala k nové představě o podobě lunety . Rozhodně to bude velký krok vpřed a nerozhodí mě taková věc jako je rýma u dětí nebo u mě. Pokud vím že je na dílně někdo kdo může připravovat potřebné věci je to skvělé. V poslední době už je ten tlak kvůli zpoždění a tomu že se něco nedaří opravdu velký. Jsem opravdu rád že se to povedlo takto vyřešit. Jak říkám všechny události přijdou v tu správnou chvilku. Moje žena to nesnáší ale potichu uznává že to je pravda Nová posila na dílnu je první účastník mého workshopu. Občas říkám že mám ty nejlepší zákazníky (a taky trpělivé za což děkuji), a tady se to potvrdilo. Se zákazníka se stane kolega. A bonus je to že dobře fotí takže dojde i ke zlepšení fotek co dávám sem a na sociální sítě. Celkově mám na příští rok velké plány ale nejdříve musím mít čistý stůl. Hodně se toho povedlo, více se toho nepovedlo a mám jasnou představu jak s tím vším naložit. Takže stay tuned for more info 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Pošťák zvonil dvakrát. Čekání stálo za to! Díky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Musím říct,že se mi fakt líbí. Gratulace,užívej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Je to pecka, doufám, že v budoucnu budou k mání i automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Strapgames. Nakonec vyhrál drban, jako kontrast k strikně technoidnímu pouzdru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 4 hodinami, Czechgun napsal: více se toho nepovedlo a mám jasnou představu jak s tím vším naložit. Takže stay tuned for more info Vlastní prohry a nezdary Tě posouvají víc a dál, než výhry, které pro Tebe někdo zařídil, takže držím palce, ať se Ti daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 14. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince Co má společného mikina, filament do 3D tiskárny a hodinky PROVOKE ? Vše je vyrobené na Vysočině. Jako malý výrobce sám moc dobře vím jak je důležitá každá zakázka a vážím si všech kteří podporují můj projekt. A i proto se sám snažím nakupovat věci od místních malých firem. Daleko radši utratím peníze u místního výrobce než u nějakého korporátu kde všechno stejně vyrábí někdo v Číně za misku rýže... Budou vánoce běžte si koupit nějaké dárky k místním výrobcům a ne na Alzu nebo ještě hůř na Temu. Všem členům přeji pohodový víkend. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno pondělí v 13:56 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:56 (upraveno) Krátké pokračování nepravidelného "blogu" jak jsem se rozhodl dělat hodinky na full time. Dnes to nebude veselé a ukážu tu odvrácenou stranu a navážu na předchozí příspěvek. Celý víkend jsem byl tak nějak nervozní co mě čeká v dílně a že toho je docela hodně a není prostor na chybu. Z neděle na pondělí se mi zdálo o hodinkách a celkově o práci a vlastně se mi spalo celkově blbě. A cestou do dílny už mi to jelo v hlavě jako o závod. Tohle musíš udělat, tyhle hodinky dnes musíš napustit a nemáš čas to případně dělat znovu. A u stolu to začalo. Montoval jsem hodinky se zakázkovou datumovkou a když byla na řadě montáž ručiček tak se nechtělo přehodit datum při seřízení času. Takže rozebrat strojek a zjistit kde je problém. A zase to nešlo, zase zjištovat co se děje. A najednou si říkám ty vole tobě se klepou ruce jak nějakému alkáči z vlakáče. Deset let se živím tím že vymýšlím věci, rozjíždím výrobu a dělám vše od A do Z. Někdy jsem měl zodpovědnost za výrobu dílů v rámci několika milionů ale tohle neznám. Fakt jsem byl v prdeli a tím jak se nedařilo se to ještě zhoršilo. V největší krizi mi zrovna zavolal kamarád a celkem mi pomohlo se o tom pobavit. Tohle podle mě přišlo na základě dvou věcí. Do tohodle projektu jsem dal úplně všechno byl to můj sem několik let a ted už není cesta zpět. A s tím souvisí druhá věc. Přepracovanost. Už rok jsem neměl volno více než dva dny. Celé prázdniny jsem řešil rekonstrukci bytu a pak hned přišel totální shitstorm s plněním olejem a skluz se zakázkami. ještě sem pak napíšu příběh no date hodinek. To je na delší psaní a na to ted nemám tahle rána je ještě moc čerstvá Tohle nepíšu protože se potřebuji politovat atd... Řekl jsem že ukážu co vše obnáší dělat takový projekt a někdy je to pěkně naprd. Přesně tohle jsou ty věci kdy se láme chleba. Jsou jen dvě možnosti vzdát to nebo z toho vyvodit závěr a navrhnout řešení. Můj závěr je jasný. Tohle není práce pro jednoho. Bez oleje ještě možná ale olej to posouvá na jiný level. V tomhle případě si dovolím něco co běžne nedělám ale je to fakt. Četl jsem o vývoji hodinek Sinn s olejem a tam to dělal tým lidí poměrně dlouhou dobu. Já jsem to zvládl v jednom doslova na koleni v garáži. A jsem na to hrdý a myslím že to můžu takhle napsat. Jinak se samozřejmě se Sinn nechci nějak srovnávat protože je to úplně jiný level a celkově tuhle firmu dost obdivuji. No a co s tím. V pátek zamknu dílnu, vypnu telefon a mail a do nového roku si ani nevezmu na ruku svoje hodinky. Po novém roce už na to nebudu sám doženu co má zpoždění a pojedu dál. Dám si pauzu i od chronomagu takže všem přeji klidné svátky a díky za to že mě sledujete, že jste si objednali hodinky a s tím také díky za trpělivost, taky díky za konstruktivní kritiku protože i to je důležité. A také děkuji za prostor zde na foru vážím si toho že zde můžu prezentovat svou práci a když už toho je moc tak se z toho vypsat Jirka Ještě sem přidám odkaz na lis na ručičky. Už mi kvůli němu pár lidí psalo. Za mě je vážně dobrej dost mi pomohl. Poměr cena / výkon je opravdu dobrý. Zpracování je perfektní. Lis na ručičky. Upraveno pondělí v 14:01 uživatelem Czechgun 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno pondělí v 14:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:19 Seš stejně borec a už se těším na ty svoje cibule - a na návštěvu v Pejru . Krásný svátky, pořádně se dej do kupy a pak nám to ještě ukážeš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno úterý v 10:09 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:09 Respekt, jak popisuješ i faily. Spočni a v lednu zpátky ke strojům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno úterý v 10:23 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:23 před 19 hodinami, Corvus corone corone napsal: Seš stejně borec a už se těším na ty svoje cibule - a na návštěvu v Pejru . Krásný svátky, pořádně se dej do kupy a pak nám to ještě ukážeš! Budu se těšit na návštěvu před 7 minutami, Kotlick napsal: Respekt, jak popisuješ i faily. Spočni a v lednu zpátky ke strojům Problémy podle mě řeší úplně každý výrobce čehokoliv. Jen to nepřizná a prezentuje jen úspěchy. Já jsem do toho šel s tím že si nebudu na nic hrát, vymýšlet si nějaké příběhy atd.. Svůj příběh si postupně píšu sám a problémy a neúspěchy jsou jeho součástí. Když bych sem měl napsat každou blbost co se nepovedla tak by toho bylo o dost víc Co mi na tom opravdu vadí je že se to propisuje do zakázek a nakonec to vždy pocítí zákazník. Proto je pro mě ted klíčová pomoc na dílně abych mohl zlepšit i komunikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno pátek v 09:25 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:25 Už deset let je moje práce vymýšlet a rozjíždět projekty. A tyhle tři považuji za naprosto zásadní. Pistole Gladiator mi změnila život a umožnila mi se naplno začít věnovat vlastní tvorbě. Projekt jsem na začátku prodal firmě která ho dál dělá. Je to nejúspěšnější koncept zbraně bez zbrojního průkazu kdy jsem naplno využil možností zákona a úplně jsem předělal perkusní systém a díky tomu je možné legálně bez zbrojního průkazu vlastnit ostrou zbraň kterou je možné nosit na sebeobranu. Prak který jsem dělal pod značkou eXtreme EDC vznikl zcela náhodou a měl nečekaný úspěch. Praky jsou na všech kontinentech a v téměř každém americkém státě. Tenhle projekt bohužel ukončila inflace a ohromné zdražení výroby. Na prak jsem hrdý protože vymyslet něco nového na tak běžné věci nebylo jednoduché. Hodinky PROVOKE jsou jednoznačně nejnáročnější projekt jaký jsem kdy dělal. Doslova na koleni se mi povedlo udělat hodinky které mají technologii HYDRO která je unikátní i ve světovém měřítku. Jsem opravdu rád že se to i přes velké počáteční problémy povedlo a hodinky jsou úspěšné. V dalším roce se chystám projekt opět vylepšit takže mi zachovejte přízeň a dejte odběr a like mé stránce 2 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se