Přejít na obsah

Hodinky PROVOKE

Doporučené příspěvky

Protože vím že u projektu eXtreme EDC mám několik zákazníků i zde, dnes odbočím od hodinek a přidám malé info. 

Protože jsem prodal celý projekt eXtreme EDC dojde k několika změnám. Nový majitel bude v projektu dál pokračovat a postupně dojde i k jeho rozšíření. Část produktů zůstane i nadále v nabídce a také zůstane v nabídce u současných obchodních partnerů.
Případné problémy nebo reklamace produktů které jsou zakoupené do 10.1.2025 budu i nadále případně řešit na emailu etremeedc.cz@gmail.com 
Jsem rád že je eXtreme EDC v dobrých rukou a bude nadále pokračovat a růst.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedělní dopoledne v práci mám vlastně nejradši. Všude je naprosté ticho. V klidu dodělám to co se v týdnu nepovedlo a vím že můžu další týden začít s čistou hlavou.

NEDELE V PRÁCI.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Postupně finišují zakázkové hodinky z minulého roku a já se nemůžu dočkat až je dodělám a pak je zde budu moct všechny ukázat. Zde je custom cifernik který je barevně anodizovaný. Díky olejové náplni některé barvy vypadají jinak než normálně a proto je třeba vždy udělat zkušební kus a namočit ho do oleje ( u modré jsem se celkem spálil...). Protože je budoucí majitel těchto hodinek z Vysočiny přijel si vyzkoušet jak se dělá finální brus na ciferníku a také sám udělal anodizaci.

Krátké video zde.

PROVOKE CUSTOM.jpg

PROVOKE CUSTOM 2.jpg

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Tyhle hodinky s olejovou náplní jsem si prohlížel na Micro Praha a musím uznat že to vypadá skvěle! 👍 Kdybych hodinek neměl už moc, nejraději bych je koupil...

Odkaz ke komentáři

Zakázkové hodinky někdy odkazují na nějakou událost nebo příběh. A tyhle hodinky odkazují na úžasný příběh člena rodiny který bojoval ve druhé světové válce u Tobruku v jednotkách kterým se přezdívalo pouštní krysy. Jsem opravdu rád že jsem mohl takovou zakázku realizovat. Práce na těchto hodinkách mě opravdu bavila.
Tyto hodinky jsou bez olejové náplně.

provoke tobruk 4.jpg

provoke tobruk 3.jpg

provoke tobruk 2.jpg

provoke tobruk 1.jpg

• Like 2
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, JR_2010 napsal:

Docela mě zaujal ten popisek superlative chronometer officially certified...můžeš k tomu něco napsat?

Ahoj je to jednoduché. V tomhle případě mi zákazník poslal od jeho grafika připravený design. Nápisy jsem s ním probíral a protože protože se jedná jen o nápis a ne logo (inspirace je samozřejmě jasná), vůbec mi to nevadilo a ciferník jsem tak udělal. U výroby na zakázku mám jednoduchá pravidla kterými se řídím. Nikdy bych nedělal něco kde bych si vzal třeba logo jiné značky a také bych nedělal věci třeba s nacistickou tématikou. A druhé pravidlo je to že jsou to hodinky pro konkrétního člověka a hlavní je aby z nich měl radost on a pokud se mu takový nápis líbí nevidím důvod ho na hodinky nedělat. A u tohoto zákazníka ani nevidím potřebu si něco vynahrazovat protože vím že má ve své sbírce opravdu pěkné hodinky. 

Odkaz ke komentáři

Zhruba jednou za týden mi chodí do dílny pomáhat brigádník a krom toho že to je opravdu velká pomoc umí i fotit takže občas přidám nějaké fotky z dílny. 

GR010596.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...