Czechgun Odesláno 10. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Protože vím že u projektu eXtreme EDC mám několik zákazníků i zde, dnes odbočím od hodinek a přidám malé info. Protože jsem prodal celý projekt eXtreme EDC dojde k několika změnám. Nový majitel bude v projektu dál pokračovat a postupně dojde i k jeho rozšíření. Část produktů zůstane i nadále v nabídce a také zůstane v nabídce u současných obchodních partnerů. Případné problémy nebo reklamace produktů které jsou zakoupené do 10.1.2025 budu i nadále případně řešit na emailu etremeedc.cz@gmail.com Jsem rád že je eXtreme EDC v dobrých rukou a bude nadále pokračovat a růst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Video jak vypadá moje pracovní sobota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 12. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Nedělní dopoledne v práci mám vlastně nejradši. Všude je naprosté ticho. V klidu dodělám to co se v týdnu nepovedlo a vím že můžu další týden začít s čistou hlavou. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Postupně finišují zakázkové hodinky z minulého roku a já se nemůžu dočkat až je dodělám a pak je zde budu moct všechny ukázat. Zde je custom cifernik který je barevně anodizovaný. Díky olejové náplni některé barvy vypadají jinak než normálně a proto je třeba vždy udělat zkušební kus a namočit ho do oleje ( u modré jsem se celkem spálil...). Protože je budoucí majitel těchto hodinek z Vysočiny přijel si vyzkoušet jak se dělá finální brus na ciferníku a také sám udělal anodizaci. Krátké video zde. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna full lumi cifr si neskusal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 1 minutou, Harwey napsal: full lumi cifr si neskusal? Ne, ale nasadil jsi mi brouka do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 15. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna O tom jaký efekt dělá olejová náplň by se dalo psát dost dlouho ale myslím že tahle fotka to stejně vystihne nejlépe. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Tyhle hodinky s olejovou náplní jsem si prohlížel na Micro Praha a musím uznat že to vypadá skvěle! Kdybych hodinek neměl už moc, nejraději bych je koupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna V 14. 1. 2025 v 10:46, Harwey napsal: full lumi cifr si neskusal? Ale to je dobrej nápad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Projekt který se nikam neposouvá nebo neroste časem skončí. A tomu se chci vyhnout a po večerech už nějakou dobu připravuji další velký krok. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Zakázkové hodinky někdy odkazují na nějakou událost nebo příběh. A tyhle hodinky odkazují na úžasný příběh člena rodiny který bojoval ve druhé světové válce u Tobruku v jednotkách kterým se přezdívalo pouštní krysy. Jsem opravdu rád že jsem mohl takovou zakázku realizovat. Práce na těchto hodinkách mě opravdu bavila. Tyto hodinky jsou bez olejové náplně. 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Nádhera! A btw... není náhodou novopečený majitel těchto pamětních hodinek z Černošic? Když tak koukám na to jméno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Tohle je fakt povedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Docela mě zaujal ten popisek superlative chronometer officially certified...můžeš k tomu něco napsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 19 minutami, JR_2010 napsal: Docela mě zaujal ten popisek superlative chronometer officially certified...můžeš k tomu něco napsat? Ahoj je to jednoduché. V tomhle případě mi zákazník poslal od jeho grafika připravený design. Nápisy jsem s ním probíral a protože protože se jedná jen o nápis a ne logo (inspirace je samozřejmě jasná), vůbec mi to nevadilo a ciferník jsem tak udělal. U výroby na zakázku mám jednoduchá pravidla kterými se řídím. Nikdy bych nedělal něco kde bych si vzal třeba logo jiné značky a také bych nedělal věci třeba s nacistickou tématikou. A druhé pravidlo je to že jsou to hodinky pro konkrétního člověka a hlavní je aby z nich měl radost on a pokud se mu takový nápis líbí nevidím důvod ho na hodinky nedělat. A u tohoto zákazníka ani nevidím potřebu si něco vynahrazovat protože vím že má ve své sbírce opravdu pěkné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna O.k., je to samoszřejmně Vaše věc, víc se v tom vrtat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Ten nápis ale znamená, pokud se nepletu, že hodinky jsou Rolex a byly testovány. V podstate. Což moc smysl nedává. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna A a Aron asi že 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 12 hodinami, tikzot napsal: A a Aron asi že Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Zhruba jednou za týden mi chodí do dílny pomáhat brigádník a krom toho že to je opravdu velká pomoc umí i fotit takže občas přidám nějaké fotky z dílny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se