Dantechno Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 RIP http://www.extra.cz/svet-tragicky-opustila-jedna-kultovni-postava-ceskeho-internetu-michal-kolesa-uz-se-nikdy-nikoho-nezepta-na-plavani
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Já tam teda vidím nebo si představuju kužel, takže bych řekl, že to jsou matky na kola. V takovém závitu jsem takto tenké obyčejné matky popravdě ani neviděl.Já tam nevidím to osazení na doléhající ploše a zdá se mi taky dost nízká - na mne to působí dojmem obyčejné matky.
Liqid Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 že jsem si polil bundu a kalhoty kafem při cestě na odpolední přednášku
Jožan Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 K těm fotkám "dotaženejch šroubů": normálně používám telefon k telefonování,ale tohle bych poldům prásknul.Představa,že se to kolo urve a míří na můj kočárek s dvojčaty...
Ondoni Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Tak naštvalo mě to už včera, ale pocit pokračuje Na pracovním mobilu mi postupně odešlo snad všechno a když zemřel i foťák, tak jsem oživil starého iPhona...no a včera na procházce s mojima dcerama se mi podařila úžasná momentka...teda podařila...by se podařila, kdyby se i ten iphon nerozhodl, že to balí...fotka zmizela v nenávratnu a foťák se už nenastartoval...asi s sebou zase začnu tahat starého Nikona na film...
kuncák7 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Já tam teda vidím nebo si představuju kužel, takže bych řekl, že to jsou matky na kola. V takovém závitu jsem takto tenké obyčejné matky popravdě ani neviděl.Myslím, že je to celkem detail, jestli jsou to matky na kola nebo ne- jsou 2 a ne 4 a nedotažený budou mít funci asi jako make up na tváři 90 letý modelky, která chce vypadat jako dvacítka- jsou jak namalovaný.
ggrand Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 A kdo říká, že jsou nedotažené? Tam, kde jsou 2, tak jsou vyloženě velké ty matky nebo s jiným kuželem, takže kužel matky trčí z kola a vypadá to jako povolené. To ale nijak nesnižuje prohřešek.
kuncák7 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 A kdo říká, že jsou nedotažené? Tam, kde jsou 2, tak jsou vyloženě velké ty matky nebo s jiným kuželem, takže kužel matky trčí z kola a vypadá to jako povolené. To ale nijak nesnižuje prohřešek.Ja prave zas na fotkach vidim ty matky nedotazeny,u disku vidim mezi matkou a diskem mezeru,z toho vyvozuju,ze nejsou dotazeny.ale jinak presne,to nesnizuje zbytek ty prasarny.
montemar Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 martin zklamal.. a pritom jinde to jde..
panedge Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Banda instalatérů,co u mě dělala vodu.Na co šáhli,to zkur.vili.Hlavně,že maj u tlamy imrvére elektronický retko.
GSIA79 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) Zkusil jsem jedinkrát v životě seznamku a hlásí se mi jen samé svobodné matky.. a bacule ještě k tomu.. asi si to vážně hodím. Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem GSIA79
Freddy14 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Naštěstí jsem to měl jen na pokusy. https://bitcash.cz
straspol Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Zkusil jsem jedinkrát v životě seznamku a hlásí se mi jen samé svobodné matky.. a bacule ještě k tomu.. asi si to vážně hodím.Zapomeň na seznamku a vyraž mezi lidi.
GSIA79 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Jinak se točím v kruhu zadanejch
Liqid Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 to chce mít svobodný kámoše a občas vyrazit na tah a ona se už nějaká chytne
GSIA79 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Nechci tady z toho dělat poradnu pro nezadaný ( návrh pro založení nového vlákna - to je nadsázka). Čekal jsem, že mě hned někdo pošle do řiti. to chce mít svobodný kámoše a občas vyrazit na tah a ona se už nějaká chytneVěřím, že by se chytla, ale svobodný kámoše už nějak nemám.. Dík za rady a podporu!
Peter78 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 me uz posledni 2 dny se.e , ze nemam v praci ani toli casu, abych se sem podival.. kua.. snad to dneskem skoncilo
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) Ja uz tyden pracuju z domu. Dva maily denne, jinak frei, tely, filmy, kaficko, chronomag, budicek kolem jedenacte, proste lazne. Prepadlo me nejake klidne obdobi. Ale to je spise do vlakna "potesilo". Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem Hasňa
Horhe Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Mám doma na tejden tchýni. Místo abych koukal na top gear, nebo hvězdný války, tak čumíme na růžovku a nesmíme ani ceknout. Jediný, co jí trochu omlouvá je ta božská sekaná, co mi upekla k večeři.
Doporučené příspěvky