Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já tam teda vidím nebo si představuju kužel, takže bych řekl, že to jsou matky na kola. V takovém závitu jsem takto tenké obyčejné matky popravdě ani neviděl.

Já tam nevidím to osazení na doléhající ploše a zdá se mi taky dost nízká - na mne to působí dojmem obyčejné matky.

Odesláno

K těm fotkám "dotaženejch šroubů": normálně používám telefon k telefonování,ale tohle bych poldům prásknul.Představa,že se to kolo urve a míří na můj kočárek s dvojčaty...

Odesláno

Tak naštvalo mě to už včera, ale pocit pokračuje :( Na pracovním mobilu mi postupně odešlo snad všechno a když zemřel i foťák, tak jsem oživil starého iPhona...no a včera na procházce s mojima dcerama se mi podařila úžasná momentka...teda podařila...by se podařila, kdyby se i ten iphon nerozhodl, že to balí...fotka zmizela v nenávratnu a foťák se už nenastartoval...asi s sebou zase začnu tahat starého Nikona na film...

Odesláno

Já tam teda vidím nebo si představuju kužel, takže bych řekl, že to jsou matky na kola. V takovém závitu jsem takto tenké obyčejné matky popravdě ani neviděl.

Myslím, že je to celkem detail, jestli jsou to matky na kola nebo ne- jsou 2 a ne 4 a nedotažený budou mít funci asi jako make up na tváři 90 letý modelky, která chce vypadat jako dvacítka- jsou jak namalovaný.  

Odesláno

A kdo říká, že jsou nedotažené? Tam, kde jsou 2, tak jsou vyloženě velké ty matky nebo s jiným kuželem, takže kužel matky trčí z kola a vypadá to jako povolené. To ale nijak nesnižuje prohřešek.

Odesláno

A kdo říká, že jsou nedotažené? Tam, kde jsou 2, tak jsou vyloženě velké ty matky nebo s jiným kuželem, takže kužel matky trčí z kola a vypadá to jako povolené. To ale nijak nesnižuje prohřešek.

Ja prave zas na fotkach vidim ty matky nedotazeny,u disku vidim mezi matkou a diskem mezeru,z toho vyvozuju,ze nejsou dotazeny.ale jinak presne,to nesnizuje zbytek ty prasarny.

Odesláno (upraveno)

Zkusil jsem jedinkrát v životě seznamku a hlásí se mi jen samé svobodné matky.. :death: a bacule ještě k tomu.. :death:  :death:  :death: asi si to vážně hodím.

Upraveno uživatelem GSIA79
Odesláno

Jinak se točím v kruhu zadanejch :lol2:

Odesláno

Nechci tady z toho dělat poradnu pro nezadaný ( návrh pro založení nového vlákna - to je nadsázka). Čekal jsem, že mě hned někdo pošle do řiti.

to chce mít svobodný kámoše a občas vyrazit na tah a ona se už nějaká chytne

Věřím, že by se chytla, ale svobodný kámoše už nějak nemám.. Dík za rady a podporu!

Odesláno (upraveno)

Ja uz tyden pracuju z domu. Dva maily denne, jinak frei, tely, filmy, kaficko, chronomag, budicek kolem jedenacte, proste lazne. Prepadlo me nejake klidne obdobi. ;) Ale to je spise do vlakna "potesilo".

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Mám doma na tejden tchýni. Místo abych koukal na top gear, nebo hvězdný války, tak čumíme na růžovku a nesmíme ani ceknout. Jediný, co jí trochu omlouvá je ta božská sekaná, co mi upekla k večeři.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...