mondeo2 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Tak u nás ne, balíkář má mašinku a rovnou lístek tiskne a hodí do schránky.Když ho ráno nestihnu, tak ten den odpoledne kolem druhý si to můžu už vyzvednout na poště.
Lion Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 a jak se to řeší u RD při rekonstrukci?? v rámci zateplení.... termokamerou to změřeno bylo, ale v projektu vzduchotechnika není, o rekuperaci ani zmínka...
prischera Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) Tak u nás ne, balíkář má mašinku a rovnou lístek tiskne a hodí do schránky.Když ho ráno nestihnu, tak ten den odpoledne kolem druhý si to můžu už vyzvednout na poště. Může být, ale lístek o den později se starým datem neznamená nutně bordel u pošty. Ne tedy, že by tam bylo všecko OK... Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem prischera
montemar Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 v projektu vzduchotechnika není, o rekuperaci ani zmínka... pozoruhodne by bylo, kdyby zminka byla.. chce to bud seriozniho projektanta.. a nebo to zkusit napodruhe (myslim u dalsiho domu)
petr_cha Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) <br /> <br />Může být, ale lístek o den později se starým datem neznamená nutně bordel u pošty. Ne tedy, že by tam bylo všecko OK...<br /><br />Vysvetleni to je asi jediny mozny.. ze se kolem toho mota balikar a pak jeste druhy den normalni postak, kterej uz ale o nicem nevi.... nicmene je to v dnesni dobe sledovacich kodu a zasilkovych sluzeb zvlastni moment cist si rucne vypsany stary listek ve schrance a mit hodinky uz na ruce.. :-) <br /><br />Sent from my Nexus 4 using Tapatalk<br /> Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem petr_cha
Rodkopf Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 tohle mi teď uteklo na aukru!!!! grrrrrrr :/ :/ :/ vzpomněl jsem si asi 10s před koncem, abych si to jó vychutnal. http://aukro.cz/show_item.php?item=3722532612
PNS Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 tohle mi teď uteklo na aukru!!!! grrrrrrr :/ :/ :/ vzpomněl jsem si asi 10s před koncem, abych si to jó vychutnal. http://aukro.cz/show_item.php?item=3722532612 Scheiße !
Návštěvník mikroshop Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Dnes je úžasná doprava po našich komunikacích. Ledovka jako pr..sa:-)Připravenost silničářů...Nějak jsem je nepotkal a na ledovce se moc rychle jezdit nedá, tedy někteří řidiči to zvládají, ale za pár kilometrů jsem je potkal mimo silnici. Asi potřebují odpočinout.
Wanderer Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 A cos jako čekal v zimě? Buď se na to připrav, zvaž svoje řidičské možnosti a možnosti auta a nebo prostě nejezdi. Vážně nechápu lidi, co jsou vyvalení z toho, že je v zimě na silnici sníh a led. A pokud není suchej a černej asfalt, tak si stěžujou. Nechci se zastávat silničářů, ale tohle je už naše rozežranost a zvyk, že silnice budou celý rok jak v létě.
tommi_d Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Termovízia je skôr o tepelných mostoch nie o vzduchotesnosti stavby... O vzduchostesnosti je Blower Door test...To Montemar z čoho máš ten dom postavený... myslím z akého materiálu... pokiaľ je to plynosilikát (Ytong, Ypor, Hebel) tak tú vlkosť budeš dostávať von min. 18 mesiacov Jedinou pomocou je prekurovať stavbu, často a dobre vetrať, pripadne kúpiť odvlhčovač (elektrický) tie chemické sú o ničom... Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem tommi_d
Návštěvník mikroshop Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Asi jsem to špatně napsal a nebo Tebe špatně pochopil:-)Nestěžuji si na silničáře ve směru k sobě. Tohle počasí je zábava a mám jej raději než suchý asfalt. Tedy pokud nepotřebuji vyrazit na cestu o pár stovkách kilometrů a být tam v nějaký čas.Naprosto souhlasím s názorem, že by každý musí zvážit své možnosti a možnosti auta. Spousty lidí to tak nedělá.Jezdím několik desítek tisíc kilometrů ročně, každý den za volantem, za každého počasí. V zimě to mám rád a o to víc mě to baví na sněhu i ledu. Je to výzva Nebojím se sebe, bojím se lidí okolo sebe. Hodně lidí spoléhá, že mají "voračku 4x4" a nebo mají všechny elektronické systémy a myslí si, že je auto bezpečné. O letních gumách ani nemluvím... A cos jako čekal v zimě? Buď se na to připrav, zvaž svoje řidičské možnosti a možnosti auta a nebo prostě nejezdi. Vážně nechápu lidi, co jsou vyvalení z toho, že je v zimě na silnici sníh a led. A pokud není suchej a černej asfalt, tak si stěžujou. Nechci se zastávat silničářů, ale tohle je už naše rozežranost a zvyk, že silnice budou celý rok jak v létě.
Wanderer Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Mě taky lidi se.rou, ale takové moudro bych z toho nedělal. Ty budeš fakt "renesanční" člověk, jak už tady někdo psal.
montemar Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) To Montemar z čoho máš ten dom postavený... myslím z akého materiálu....cihla 40 porotherm + 14 polystyren .. jj, ja vim. je treba vymenit 25 kubiku vzduchu / 1 osoba / 1 HODINA ... uz si nastavuju budik a tesim se, jak si v noci odpocinu od toho unavnyho spanku Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem montemar
Návštěvník mikroshop Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Je otázka, jak dotyčný označení "renesanční člověk" myslí.Stále doufám, že to nemá být ironie Mě taky lidi se.rou, ale takové moudro bych z toho nedělal. Ty budeš fakt "renesanční" člověk, jak už tady někdo psal.
sibirnaya Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 nastval me mikroshop, uz jednou jsem mu rek, ze sem nebude davat reklamu, takze ted mu to rikam jeste jednou verejne.
Wanderer Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Stále doufám, že to nemá být ironie V mém případě ano.
lucid Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 nastval me mikroshop, uz jednou jsem mu rek, ze sem nebude davat reklamu, takze ted mu to rikam jeste jednou verejne. V mém případě ano.Ani nevím proč , ale posledních pár dnů se mi do podvědomí stále vkrádá následující scénka z Červeného trpaslíka: TOASTOVAČ: Tě péro, sombréro! Tak co život!? Já jsem švitorka - švitořící toastovač, váš veselý společník u snídaně. Švitorka jsem já a toastuju rád. Dá si někdo toast?LISTER: (S obavami) Já nechci žádnej toast a on (Směrem ke KRYTONOVI) taky nechce toast. Pamatuj si, že tady nikdo nechce žádnej toast. Ani teď, ani jindy! Žádnej toast!!!TOASTOVAČ: A co muffina?LISTER: Ani muffina! My tady nemáme rádi muffiny! Nechceme žádný muffiny, ani toasty, koláčky, žádný žemle, briošky, bagety, ani buchty, žádný veky, ani loupáky a palačinky, bramborový placky, žádný teplý jidáše a už vůbec ne nějaký pitomý lívance!TOASTOVAČ: Ahá, takže ty jsi na vafle!LISTER: (Na pokraji hysterického záchvatu ke KRYTONOVI) Vidíš? Vidíš, jakej je? Ten mě dovede vytočit. S ním se nedomluvíš!KRYTON: Jestli dovolíte, promluvím s ním jako přístroj s přístrojem. (Domlouvá TOASTERU jako neposlušnému dítěti) Tak a teď mě hezky poslouchej. Nebudeš nabízet žádné opékané pečivo žádnému členu posádky! Jestli ano, tak určitě skončíš na baseballové pálce při odpalu, jak ti to říkám, hmm!TOASTOVAČ: Můžu Vám položit jedinou otázku?KRYTON: Ovšem.TOASTOVAČ: Dal by si někdo toast?
michalval Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Ani nevím proč , ale posledních pár dnů se mi do podvědomí stále vkrádá následující scénka z Červeného trpaslíka:Díky. Konečně jsem se dnes nahlas zasmál... Advent ještě nezačal, ale nám už nová hvězda na fóru vychází
Jeremy Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Díky. Konečně jsem se dnes nahlas zasmál... Advent ještě nezačal, ale nám už nová hvězda na fóru vychází +1 :-)
Doporučené příspěvky