prischera Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 (upraveno) Ja myslim ze je to tim cipem co mame v hlave. Montermane a kloubiku byt vama tak vyzkousim cepici z alobaluTo už dávno upgradovali, máš implantovaný nanočipy z každýho očkování. Jediná možnost je rozmixovat alobal s husím sádlem a napatlat se tou pastou celej. Vy to neděláte? Upraveno 22. února 2015 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Ja myslim ze je to tim cipem co mame v hlave. Montermane a kloubiku byt vama tak vyzkousim cepici z alobalu JJ, SCIFI má pravdu, jedině čepice z alobalu je v dnešní době jistota... taky doporučuji telefon odkládat do olověného pouzdra s tloušťkou stěny alespoň 3 mm, a doufám, že nemusím připomínat, že alobal na čepici musí být grilovací - ten silnější... obyčejný potravinářský do domácnosti je třeba přehnout alespoň na 4x, jinak není zaručena bezpečnost... ty nové cipy, co nastrelujou do hlavy, už jsou výkonnější než ty staré!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Technicky je dnes mozne vselicos. Ale zatim se to nepouziva. technicky to lze. aktivovat na dalku kameru i mikrofon mobilu. kdo pouziva napr. facebook messenger, sam si to v podminkach i dobrovolne odsouhlasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 To už dávno upgradovali, máš implantovaný nanočipy z každýho očkování. Jediná možnost je rozmixovat alobal s husím sádlem a napatlat se tou pastou celej. Vy to neděláte? To je dobrý nápad, ale spíš bych doporučil preventivně mazat to sádlo na chleba... já mám v oblečení všité stříbné, olověné a aluminiové nitě, takže to je dostatečná ochrana... ale tu čepici stejně doporučuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Na oscary z cech nejede vubec nic ;-)Jo, myslel jsem nominaci, kterou dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 a který ? Včera večer jsem si po skončení cen Český lev pustil Díru u Hanušovic....nekoukatelné. Šel jsem si po 30 minutách lehnout, abych nabral sílu a odvahu to následující den dokoukat. Na Cestu ven nemám vůbec odvahu.Stále mám takový pocit, že z těch nicneříkajících filmů hledali ten nejmíň nicneříkající a nenašli ho, tak vybrali Cestu ven ..., aby shodili flmového diváka a podrželi filmového kritika. Svěrákova pohádka i Fair play se mi líbily. Proste film o tehke tematice musel vyhrat :-( Trapnost. Moc ale nechapu, proc jde na Oscary film Fair play, kdyz nic nevyhral :-)Vaše představy o pohnutkách hlasujících jsou opravdu úsměvné. Zkusuli jste si třeba na malou chvíli připustit, že to může být jinak? Že přesto, že vám se film nelíbí a nic vám neříká, může být odborníky hodnocen kladně? Fair play získalo cenu fanoušků, odborníci dali přednost jinému filmu, co je na tom divného? Myslet si, že porota hlasovala pro Cestu ven jen proto, že je o cikánech, je skutečně mírně pitomé:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Vaše představy o pohnutkách hlasujících jsou opravdu úsměvné. Zkusuli jste si třeba na malou chvíli připustit, že to může být jinak? Že přesto, že vám se film nelíbí a nic vám neříká, může být odborníky hodnocen kladně? Fair play získalo cenu fanoušků, odborníci dali přednost jinému filmu, co je na tom divného? Myslet si, že porota hlasovala pro Cestu ven jen proto, že je o cikánech, je skutečně mírně pitomé:-).Nemyslím si, že je to z tohoto důvodu, ale viděl jsem ten film a působí to na mě tak, že je to opět "hra na city", tady v ČR už je to "ohraná pohádka", pořád dokola. Jediné co vidím, jako "pozitivum" je fakt, že je tam vidět, že i tahle skupina se dělí na ty co holí a na ty co platí (z jakých zdrojů je asi všem jasné). By mě zajímalo, kdy někdo natočí film, jak se tohle etnikum (většinově, ne celkově) chová ve skutečnosti - na sídlištích, ve skupinkách, na sociálce, na úřadech a podobně ... tam to opravdu není o tom, že by usilovně hledali práci a gádžové ji jim nedali . Každá mince má dvě strany a tento film je zčásti o jedné straně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Vaše představy o pohnutkách hlasujících jsou opravdu úsměvné. Zkusuli jste si třeba na malou chvíli připustit, že to může být jinak? Že přesto, že vám se film nelíbí a nic vám neříká, může být odborníky hodnocen kladně? Fair play získalo cenu fanoušků, odborníci dali přednost jinému filmu, co je na tom divného? Myslet si, že porota hlasovala pro Cestu ven jen proto, že je o cikánech, je skutečně mírně pitomé:-).Jedinej mírně pitomej si ty, takze si svoje hodnocení strc............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Pánové prosím kroťte se! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Do doby nez přišel Decebal se svým hodnocením, bylo vse ok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Do doby nez přišel Decebal se svým hodnocením, bylo vse ok :-) Dá sa na vec pozerať aj tak, že všetko bolo OK, kým si neprišiel s príspevkom 8:42 . No flame, iba taký postreh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Nemyslím si, že je to z tohoto důvodu, ale viděl jsem ten film a působí to na mě tak, že je to opět "hra na city", tady v ČR už je to "ohraná pohádka", pořád dokola. Jediné co vidím, jako "pozitivum" je fakt, že je tam vidět, že i tahle skupina se dělí na ty co holí a na ty co platí (z jakých zdrojů je asi všem jasné). By mě zajímalo, kdy někdo natočí film, jak se tohle etnikum (většinově, ne celkově) chová ve skutečnosti - na sídlištích, ve skupinkách, na sociálce, na úřadech a podobně ... tam to opravdu není o tom, že by usilovně hledali práci a gádžové ji jim nedali . Každá mince má dvě strany a tento film je zčásti o jedné straně .Můžeš to tak brát, ale je to film, ne realita, tohle není dokument, pracuje s uměleckou licencí. Jedinej mírně pitomej si ty, takze si svoje hodnocení strc.............Ty mně taky. A máš tam chyby:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 dopo jsem zkoukl Díru u Hanušovic...o čem ten film měl bejt? že na vesnici šuká kámen cihlu? nebo reklama na Holbu? teď zkusim cestu ven a uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 (upraveno) dopo jsem zkoukl Díru u Hanušovic...o čem ten film měl bejt? že na vesnici šuká kámen cihlu? nebo reklama na Holbu? teď zkusim cestu ven a uvidímePřijeď do Chomutova tady hledaj lidi také Cestu ven od cikánů. :-) Viděl jsem to a jak píše Sphinnx,hra na city s domácím obsazením Ištok.Jó natočit jak to je tak to bude diskriminace od gádžů,to si nikdo nelajzne. Hanušovice......asi se taková vesnice najde,co? Upraveno 22. února 2015 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 hele zatim jsem zvládl dvacet minut a říkal jsem ž to od někud znam.. a pak jsem si vzpoměl že v létě otevíram okno a pod nim mam dětský hřiště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Měl bych to dát spíše do co mě potěšilo, ale zjistil jsem to tady' Začínám být absolutně imunní na Decebalovi kecy :-) pohoda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Hanušovice......asi se taková vesnice najde,co? nevoim mě se vybavila jedna místní vesnice...tam to je nějak jako podobně..jen tam teda točí Chodovar.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Můžeš to tak brát, ale je to film, ne realita, tohle není dokument, pracuje s uměleckou licencí.Na mě to jako dokument působí . Ale "dokument" pouze o jedné straně "problému". Víc k tomu asi netřeba psát, rozhodně si myslím, že to není zdaleka nejlepší film, ale nejsem odborník, třeba se pletu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 nevoim mě se vybavila jedna místní vesnice...tam to je nějak jako podobně..jen tam teda točí Chodovar..Tak už vím kam se vždy vypaříš z hospody :-) Vedle do vesnice za davajkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Přijeď do Chomutova tady hledaj lidi také Cestu ven od cikánů. :-) Viděl jsem to a jak píše Sphinnx,hra na city s domácím obsazením Ištok.Jó natočit jak to je tak to bude diskriminace od gádžů,to si nikdo nelajzne. Hanušovice......asi se taková vesnice najde,co? nevoim mě se vybavila jedna místní vesnice...tam to je nějak jako podobně..jen tam teda točí Chodovar.. Hanušovice - vesnice kousek od Šumperka, kde jsem měl před 15 lety moc milou známost . Fajn vesnice v krásném prostředí Jeseníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky