PepaSFI Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 já mám nápad, uděláme test. Teploměr je dnes běžnou výbavou auta. Zítra až pojedete do práce, zkuste pozorovat jak se mění naměřená teplota v závislosti na rychlosti. (já to pozoroval, nemění. Teda aspoň ne tak aby to nešlo vysvětlit různou teplotou okolí. Při zastavení jde ovšem nahoru ale to je teplem motoru a chladiče, čidlo je obvykle někde v předku)
geometr Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 To hle je mimo naši "soutěž" tady, ale Ty máš ten teploměr na místě, kde přímo fičí?
siwi Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 ...trochu odbočím, jednou jsem prošvihl dobu na pálení kvasu z hrušek, tak jsem pálenku lil do ostřikovačů...no a jednou jsem jel po nějakém večírku, stříknu na sklo a poblitá palubka.Teď jsem se pobavil víc než ve vlákně Humor
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Jo a s teplomerem kdyz ho date na auto, tak se rozfil teplot neprojevi. Pokud trn druhy neni ovlivnen teplotou v aute, motoru atd... Teda ja ze sebe nechci delat zase debila, ale podle me je to s tim "wind chill", jak vysvetleno v tom clanku, nejaka hovadina. At koukam jak koukam, vsude pisou jenom o pocitovy teplote pro lidskou kuzi a nezda se, ze by to bylo aplikovatelny na cokoli jinyho. Nasel jsem ten odkaz ze kteryho ten clanek udajne vychazel - http://www.ec.gc.ca/meteo-weather/default.asp?lang=En&n=5FBF816A-1#X-201501151120382Nebo anglicka wiki, pisou napriklad - "The effect of wind chill is to increase the rate of heat loss and reduce any warmer objects to the ambient temperature more quickly. Dry air cannot, however, reduce the temperature of these objects below the ambient temperature, no matter how great the wind velocity."Ano rikam, ze ten clanek je hovadina ohledne teploty. To hle je mimo naši "soutěž" tady, ale Ty máš ten teploměr na místě, kde přímo fičí?Ne jednou pro vzdy nehori ! http://science.opposingviews.com/wind-affect-thermometer-23922.html
Sacíbagr Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Teď jsem se pobavil víc než ve vlákně Humor ...no čistit pak ten bordel humor nebyl...a vlastně ani zbytek cesty.
geometr Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 (upraveno) Ne jednou pro vzdy nehori ! http://science.opposingviews.com/wind-affect-thermometer-23922.html No dobře no. Já měl k tomu taky nedůvěřivej postoj ze začátku, vlastně jsem si byl skoro jistej, ale ten článek... Nehoří no. A tano neměl pravdu, no. Co ty vyhřejvaný trysky? Edit: Ale já hlavně přijal tu tezi Qvida Upraveno 5. ledna 2016 uživatelem geometr
tano Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 No dobře no. Já měl k tomu taky nedůvěřivej postoj ze začátku, vlastně jsem si byl skoro jistej, ale ten článek... Nehoří no. A tano neměl pravdu, Neva:)
jacob Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 já mám nápad, uděláme test. Teploměr je dnes běžnou výbavou auta. Zítra až pojedete do práce, zkuste pozorovat jak se mění naměřená teplota v závislosti na rychlosti. (já to pozoroval, nemění. Teda aspoň ne tak aby to nešlo vysvětlit různou teplotou okolí. Při zastavení jde ovšem nahoru ale to je teplem motoru a chladiče, čidlo je obvykle někde v předku) To by mě zajímalo, kde má auto teploměr? Nesmí to být někde u motoru kvůli teplu, ale zároveň tam nesmí foukat kvůli ochlazování. Samozřejmě mi při různých rychlostech ukazuje pořád stejnou teplotu.
siwi Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 ...no čistit pak ten bordel humor nebyl...a vlastně ani zbytek cesty.Věřím. Ale tak daleko jsem si tvůj příběh ve své fantazii nepřehrál
PepaSFI Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 To hle je mimo naši "soutěž" tady, ale Ty máš ten teploměr na místě, kde přímo fičí?já ne, já tam žádný nemám. Ale to čidlo musí ukazovat venkovní teplotu takže je v přímém a pokud možno ne moc chráněném kontaktu s okolním vzduchem. Na jednom autě kterým cestujem do práce je čidlo v předním nárazníku, plastová skořápka pár milimetrů tlustá, neuzavřená, s dírama k chladiči. Kdyby se to mělo jízdou projevit, dá se to technicky brát jako místo kde přímo fičí. Druhé auto je Oktávie I, tam nevím kde je čidlo ale předpokládám že to bude podobné protože to má funkci výstrahy před námrazou takže asi nebude v popelníku.
geometr Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Neva:) To víš, že neva. Já nikdy nepřenejšlel o tom vypařování lihu (podobné látky) z té kapaliny, přestože tuhle věc si pamatuju, resp. jsem na to narazil už kolikrát v jinym případě.
geometr Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 já ne, já tam žádný nemám. Ale to čidlo musí ukazovat venkovní teplotu takže je v přímém a pokud možno ne moc chráněném kontaktu s okolním vzduchem. Na jednom autě kterým cestujem do práce je čidlo v předním nárazníku, plastová skořápka pár milimetrů tlustá, neuzavřená, s dírama k chladiči. Kdyby se to mělo jízdou projevit, dá se to technicky brát jako místo kde přímo fičí. Druhé auto je Oktávie I, tam nevím kde je čidlo ale předpokládám že to bude podobné protože to má funkci výstrahy před námrazou takže asi nebude v popelníku. Jsem se ptal, páč většinou není na úplně nechráněném místě, jako je přední okno. Dokonce si myslím, že se s tím umístěním výrobci možná trochu perou pořád (jak blízko nad vozovkou, jestli v zrcátku / v nárazníku, apod.)
tano Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 To víš, že neva. Já nikdy nepřenejšlel o tom vypařování lihu (podobné látky) z té kapaliny, přestože tuhle věc si pamatuju, resp. jsem na to narazil už kolikrát v jinym případě.Hlavne, ze jsme si to ujasnili, ne:)?Stejne tam budu lejt min. -40, praxe je praxe.
geometr Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Taky leju -40 neředěnou. Po zkušenostech.
Rudykopalsson Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 A není to málo, Antone Pavloviči?:-). Hlavne, ze jsme si to ujasnili, ne:)?Stejne tam budu lejt min. -40, praxe je praxe.
tano Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 A není to málo, Antone Pavloviči?:-).Silnejsi u nas nemaji:)
Duke650 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Kdyby jeste zil Doc. "Igor Hrozny", u ktereho jsem delal zkousky z termodynamiky, jiste by mu pri cteni teto debaty praskla zilkaP.S. Jmenoval se samozrejme jinak, at je mu zeme lehka
PepaSFI Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Jsem se ptal, páč většinou není na úplně nechráněném místě, jako je přední okno. Dokonce si myslím, že se s tím umístěním výrobci možná trochu perou pořád (jak blízko nad vozovkou, jestli v zrcátku / v nárazníku, apod.)tak jsem si jen tak pro info trošku gůgnul a našel že například ve Fabii je čidlo v nárazníku vedle mlhovky. Což má logiku když to má hlásit nebezpečí námrazy, mělo by to být nízko. Ale to není podstatný. Myslím že platí ta nejjednodušší možnost. Ostřikovací kapalina mrzne při nesmyslné teplotě prostě proto že je blbě udělaná.
JakubS Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Silnejsi u nas nemaji:) Mají http://www.sonax.cz/eshop-autokosmetiky-sonax/zimni-autokosmetika/nemrznouci-smes-do-ostrikovacu-1l-sonax-detail.html
McStinger Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Kdyby jeste zil Doc. "Igor Hrozny", u ktereho jsem delal zkousky z termodynamiky, jiste by mu pri cteni teto debaty praskla zilka Ja som raz z pláže išiel rýchlo na skútri, lebo mi bolo teplo. Mal som v takom tom košíku vpredu fľašu s vodou a tá normálne zamrzla. Aj mi omrzli prsty na nohách, som mal len sandále.
Doporučené příspěvky