lucid Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 .... Třeba sem úplně zapomněl, že šlo jen o efekty a ne o děj a logiku.Hledat v podobných filmech logiku je stejné jako hledat logiku v ženském jednání: taky tam není, přesto se nám ženský líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Ty useklé konce na Nově jsou necitlivé.Naštěstí se moc na Novu nemusím dívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 A navic hlavni hrdinka je uz od pulky filmu mrtva a jenom se ji to zda, nez vydechne naposled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 (upraveno) A navic hlavni hrdinka je uz od pulky filmu mrtva a jenom se ji to zda, nez vydechne naposled.To myslis furt tu Gravitaci?? Upraveno 10. ledna 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 (upraveno) To myslis furt tu Gravitaci??jojo http://www.thewrap.com/gravity-ending-seems-alternate-theory-spoilers/ Upraveno 10. ledna 2016 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Já dodnes věřím že všechno ve filmu je doopravdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 A navic hlavni hrdinka je uz od pulky filmu mrtva a jenom se ji to zda, nez vydechne naposled.Ale houby, hledáš tam víc, než v tom je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Mrtve se něco zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Asi se ji zda, ze umřel Bobby, ale on se pak vrátí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 POZOR SPOILER!!! Ve dvojce se příběh konečně rozlouskne a vrátí do reality. Divák zjistí, že Halí belí byla celou dobu na tripu, děj se odehrával na nuseláku a jeden aktér nakonec spadl do prázdnoty a nekonečna. Bude to mít celé takový artový look s dokumentárními prvky. Na záznamu dopravních kamer divák pozuruje jak na sebe dvě fetky mávají, balancují na zábradlí, ztrácí pevnou půdu pod nohama a vzpínaji k sobě ruce v dramatických pózách, střih Karel Nešpor fundovaně hovoří... atd. Nechci to prozrazovat celé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Byl to pouze zlý sen. Jenom ještě nevím, jestli její nebo můj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Vidim ombudsmanku šabatovou v tv a je mi k bliti! Kde se tyhle lidi berou? ....... A neni to politika, ale vladni organ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 POZOR SPOILER!!! Ve dvojce se příběh konečně rozlouskne a vrátí do reality. Divák zjistí, že Halí belí byla celou dobu na tripu, děj se odehrával na nuseláku a jeden aktér nakonec spadl do prázdnoty a nekonečna. Bude to mít celé takový artový look s dokumentárními prvky. Na záznamu dopravních kamer divák pozuruje jak na sebe dvě fetky mávají, balancují na zábradlí, ztrácí pevnou půdu pod nohama a vzpínaji k sobě ruce v dramatických pózách, střih Karel Nešpor fundovaně hovoří... atd. Nechci to prozrazovat celé.ty seš taky Halí Belí....hrla tam Sandra Bullock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Mrtve se něco zdá?Kdoví? Třeba to v kremáči fakt pálí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 (upraveno) ty seš taky Halí Belí....hrla tam Sandra Bullock No vidíš jaký to pro mne byl nezapomenutelný zážitek, von tam hrál Buldock. Ale v té dvojce to hraje fakt Halí. ale je kouzelný, jak jsem si tam naprojektoval navíc svoji "oblíbenou" herečku Upraveno 10. ledna 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Pyrat XO smrdi stejne jak voda do vostrikovacu, ktera mne dneska celou cestu z Liberce sala krev. Pridu domu, chci se vozrat timdle tlamolepem a ehe tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Vono taky jak se začal do chlastu přidávat ten metanol tak ty kapaliny do vostříkovačů dost podražily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Stejne se to cestou na sklo vypari nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Jsem fanousek Tarantina,ale 8 hroznych,to je regulerni koko.tina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Jsem fanousek Tarantina,ale 8 hroznych,to je regulerni koko.tina.A tak aspon na ty mozky se da spolehnout... David Lynch je mnohem vetsi panchart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky