Frostie Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Nejsem zimperlich, ale toto už je k zbliti
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 to můžeš oliznout a je jak cerstvejA je dobrý mít ty rukavice. A sme zase na začátku.
Tondaa73 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Dvakrát sem se koukal...ne, nejni to vlákno HUMOR...
azeppelin Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Ti jorkšíři nejsou nadarmo ve skupině psů s pracovním zařazením kund.líz Takhle jsem seděl na pivu s porodní asistentkou, toho času dostudovávala Mgr na medině, aby mohla povýšit. Došlo na pravidlo tří vteřin, a haha když ti na sále spadne skalpel... tak platí tohle pravidlo. Dotyčná na sobě nedala znát že by vtip jako jediná u stolu nepochopila. Zareagovala s krátkou prodlevou... jo jasně o tom jsem slyšela, to je pravda. Aktuálně je už doktorka na porodním a dodnes tomu pravidlu věří.
Návštěvník km.kmk Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Nejsem zimperlich, ale toto už je k zblitiAaale nejni. .. k z blití je třeba osobní test na přítomnost krve ve stolici. To už je jina liga. Salám omylem spadly do how na je skoro bio
Frostie Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Aaale nejni. .. k z blití je třeba osobní test na přítomnost krve ve stolici. To už je jina liga. Salám omylem spadly do how na je skoro bioV tomto srovnání pak ano
Ace.Rimmer Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Že jsem takovej blb kterej jede vyzvednout synovce do školky a zabouchne si klíče v baráku. Tak si tu tak sedime a celame na zachranu a mladej mi ničí ML ve velkym stylu :-D
Návštěvník LukeD Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 servisák whirpool, kterej mi tvrdí že je normální že se občas vypne sám od sebe hořák na whirpool desce za 15 tis ! tvl co je na tom normální... že to zhasne a plyn běží dál ? a frajer mi řiká že s tim neudělá nic že to není vada...chci říct že spotřebiče jsou staré 4 měsíce a už se servisovala trouba, mikrovlná trouba i ta deska...opravdu si musim koupit i na chatu miele abych neřešil takový debi.ity ? Osobní zkušenost s touto značkou sice nemám, ale jeden můj někdejší spolubydlící, který montoval kuchyňské linky, mi říkal, že Whirpool je sice na prvním místě pokud jde o nové funkce a vylepšení bílé techniky, nicméně co do spolehlivosti je to prý katastrofa. A vřele mi tuto značku nedoporučoval...
mondeo2 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 jsem se tad pobavil víc než ve vlákně humor, tam je to nějak moc inteligentní.
Xenomorfus Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Tak ja mam osobni zkusenost jen s domaci lednici (200 + 120) whirlpool. Predchozi sem mel 1997-2012 a "zrusil" sem ji, protoze odeslo rele spinani odmrazovani a tak nejak sem citil, ze uz je "stara". Kolega ji ma na chalupe dodnes a oprava stala asi dve stovky. Soucasnou whirlpoolku mam od 2012 (220+120) a zatim dobry.
Povidláček Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Naštvali mě v O2 když jsem tam na pobočku přišel zrušit smlouvu. Prý se to už u nich osobně nedělá a mám si zavolat na nějakou linku, která dnes samozřejmě nefunguje. Už se těším na to proklikávání číslama a jak tam budu někomu zdlouhavě vysvětlovat proč už u nich nechci bejt. Tak nasrání pokračuje. Volal jsem akorát na tu linku, abych to číslo zrušil, a protože to je už dlouho a nepamatuju si nějaký referenční číslo tý smlouvy, kterou mám někde zašantročenou doma, ženská říkala, že si mě nemá jak ověřit a nemůžem to zrušit a že musím na pobočku. Že mi ten týpek kecal protože to normálně jde. Takže odpoledne zas na O2 i s občankou. Doufám, že už naposled.
straspol Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Tak nasrání pokračuje. Volal jsem akorát na tu linku, abych to číslo zrušil, a protože to je už dlouho a nepamatuju si nějaký referenční číslo tý smlouvy, kterou mám někde zašantročenou doma, ženská říkala, že si mě nemá jak ověřit a nemůžem to zrušit a že musím na pobočku. Že mi ten týpek kecal protože to normálně jde. Takže odpoledne zas na O2 i s občankou. Doufám, že už naposled.To jen zkoušejí. Tvým dokladem samozřejmě není nějaké číslo které oni si vymyslí a přidělí Ti ho, ale číslo rodné, které ve smlouvě mají, a podle toho + adresy musí smlouvu umět nejen vyhledat, ale i ověřit.
Klotzman Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Staré paní ukradli psa. Policie má fotku zloděje, ale nezveřejní ji. Pes je prý moc laciný. O svého yorkshirského teriéra Bena, který jí dělal společnost už patnáct let, před třemi týdny přišla jednaosmdesátiletá... kde to žijem...
abbot Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 (upraveno) V pondělí jsme museli na veterinární pohotovost s králíkem který nepříjimal potravu ( u králíků nepřijímání potravy = rychlá nekróza střev) a na základě zkušenosti jsme upozornili veterináře, že má pravděpodobně háček na zubu který mu drásá dáseň a jazyka je potřeba to zbrousit. S modelem zubů tam z nás dělal debila, jak je vše v pořádku a nasadil jen podpůrnou léčbu (proti tý nic nemám).To že sme vyhodili peníze a moc nám nepomohli bych vzal a už jsem si na to zvykl.Naivně jsem čekal, že se po negativní recenzi na facebooku a emailu se zpětnou vazbou chytne za frňák a omluví se.Místo toho nám doktor odpověděl, že po diskuzi s majitelem předávají právníkům a zvažují právní kroky. jsem rudej vzteky *jen doplním, že náš veterinář další den zbrousil háček na zubu jak jsme prosili toho prvního a králík už jí a normálně funguje. Upraveno 30. března 2016 uživatelem abbot
SCIFI Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Staré paní ukradli psa. Policie má fotku zloděje, ale nezveřejní ji. Pes je prý moc laciný. O svého yorkshirského teriéra Bena, který jí dělal společnost už patnáct let, před třemi týdny přišla jednaosmdesátiletá... kde to žijem...pomáhat a chránit. Tupý jelita
Návštěvník YPO Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Staré paní ukradli psa. Policie má fotku zloděje, ale nezveřejní ji. Pes je prý moc laciný. O svého yorkshirského teriéra Bena, který jí dělal společnost už patnáct let, před třemi týdny přišla jednaosmdesátiletá... kde to žijem...a něco z druhé strany rybníka : http://www.novinky.cz/koktejl/398884-americana-zatkli-za-to-ze-pred-14-lety-nevratil-videokazetu.html
Návštěvník tolja Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 pomáhat a chránit. Tupý jelita spíš líný...
Tondaa73 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Nas*alo mne zjištění, že za pár let mé nepřítomnosti v oboru, se chování pseudopodnikatelů v gastru ještě zhoršilo...dané slovo neplatí, práce skoro zdarma je pořád drahá a vlastně tak všeobecně na zaměstnance vlastně serepes...
Doporučené příspěvky