Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

to můžeš oliznout a je jak cerstvej

A je dobrý mít ty rukavice. A sme zase na začátku.

Odesláno

Ti jorkšíři nejsou nadarmo ve skupině psů s pracovním zařazením kund.líz

Takhle jsem seděl na pivu s porodní asistentkou, toho času dostudovávala Mgr na medině, aby mohla povýšit. Došlo na pravidlo tří vteřin, a haha když ti na sále spadne skalpel... tak platí tohle pravidlo. Dotyčná na sobě nedala znát že by vtip jako jediná u stolu nepochopila. Zareagovala s krátkou prodlevou... jo jasně o tom jsem slyšela, to je pravda. Aktuálně je už doktorka na porodním a dodnes tomu pravidlu věří.

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Nejsem zimperlich, ale toto už je k zbliti

Aaale nejni. .. k z blití je třeba osobní test na přítomnost krve ve stolici. To už je jina liga. Salám omylem spadly do how na je skoro bio

Odesláno

Aaale nejni. .. k z blití je třeba osobní test na přítomnost krve ve stolici. To už je jina liga. Salám omylem spadly do how na je skoro bio

V tomto srovnání pak ano
Odesláno

Že jsem takovej blb kterej jede vyzvednout synovce do školky a zabouchne si klíče v baráku. Tak si tu tak sedime a celame na zachranu a mladej mi ničí ML ve velkym stylu :-D

Návštěvník LukeD
Odesláno

servisák whirpool, kterej mi tvrdí že je normální že se občas vypne sám od sebe hořák na whirpool desce za 15 tis ! tvl co je na tom normální... že to zhasne a plyn běží dál ? a frajer mi řiká že s tim neudělá nic že to není vada...chci říct že spotřebiče jsou staré 4 měsíce a už se servisovala trouba, mikrovlná trouba i ta deska...

opravdu si musim koupit i na chatu miele abych neřešil takový debi.ity ? 

Osobní zkušenost s touto značkou sice nemám, ale jeden můj někdejší spolubydlící, který montoval kuchyňské linky, mi říkal, že Whirpool je sice na prvním místě pokud jde o nové funkce a vylepšení bílé techniky, nicméně co do spolehlivosti je to prý katastrofa. A vřele mi tuto značku nedoporučoval...

Odesláno

Tak ja mam osobni zkusenost jen s domaci lednici (200 + 120) whirlpool. Predchozi sem mel 1997-2012 a "zrusil" sem ji, protoze odeslo rele spinani odmrazovani a tak nejak sem citil, ze uz je "stara". Kolega ji ma na chalupe dodnes a oprava stala asi dve stovky. Soucasnou whirlpoolku mam od 2012 (220+120) a zatim dobry.

Odesláno

Naštvali mě v O2 když jsem tam na pobočku přišel zrušit smlouvu. Prý se to už u nich osobně nedělá a mám si zavolat na nějakou linku, která dnes samozřejmě nefunguje. Už se těším na to proklikávání číslama a jak tam budu někomu zdlouhavě vysvětlovat proč už u nich nechci bejt. 

Tak nasrání pokračuje. Volal jsem akorát na tu linku, abych to číslo zrušil, a protože to je už dlouho a nepamatuju si nějaký referenční číslo tý smlouvy, kterou mám někde zašantročenou doma, ženská říkala, že si mě nemá jak ověřit a nemůžem to zrušit a že musím na pobočku. Že mi ten týpek kecal protože to normálně jde. Takže odpoledne zas na O2 i s občankou. Doufám, že už naposled.

Odesláno

Tak nasrání pokračuje. Volal jsem akorát na tu linku, abych to číslo zrušil, a protože to je už dlouho a nepamatuju si nějaký referenční číslo tý smlouvy, kterou mám někde zašantročenou doma, ženská říkala, že si mě nemá jak ověřit a nemůžem to zrušit a že musím na pobočku. Že mi ten týpek kecal protože to normálně jde. Takže odpoledne zas na O2 i s občankou. Doufám, že už naposled.

To jen zkoušejí. Tvým dokladem samozřejmě není nějaké číslo které oni si vymyslí a přidělí Ti ho, ale číslo rodné, které ve smlouvě mají, a podle toho + adresy musí smlouvu umět nejen vyhledat, ale i ověřit.

Odesláno (upraveno)

V pondělí jsme museli na veterinární pohotovost s králíkem který nepříjimal potravu ( u králíků nepřijímání potravy = rychlá nekróza střev) 
a na základě zkušenosti jsme upozornili veterináře, že má pravděpodobně háček na zubu který mu drásá dáseň a jazyk
a je potřeba to zbrousit. S modelem zubů tam z nás dělal debila, jak je vše v pořádku a nasadil jen podpůrnou léčbu (proti tý nic nemám).
To že sme vyhodili peníze  a moc nám nepomohli bych vzal a už jsem si na to zvykl.
Naivně jsem čekal, že se po negativní recenzi na facebooku a emailu se zpětnou vazbou chytne za frňák a omluví se.
Místo toho nám doktor odpověděl, že po diskuzi s majitelem předávají právníkům a zvažují právní kroky. 

jsem rudej vzteky 

*jen doplním, že náš veterinář další den zbrousil háček na zubu jak jsme prosili toho prvního a králík už jí a normálně funguje. 

Upraveno uživatelem abbot
Návštěvník YPO
Odesláno

Nas*alo mne zjištění, že za pár let mé nepřítomnosti v oboru, se chování pseudopodnikatelů v gastru ještě zhoršilo...dané slovo neplatí, práce skoro zdarma je pořád drahá a vlastně tak všeobecně na zaměstnance vlastně serepes... :furious:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...