Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

AFRI, pekne jsi to napisal!!! Jenze tady to nema cenu, je to banda :) .

Jinak toto je asi nejrozumejsi nazor tady.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

prostě free a bordel, dneska z rodinou bych bral kvůli bezpečnosti klidně ten Zéland. Všude dobře a všechno má svoje...

Tak, sup sup mr..t vovce na zeland. Proc tu zavadet takovedle novoty ...

Odesláno (upraveno)

Já nevím, ale ukažte mi na nějakou zemi kde je bezpečně a nemají utáhlé šrouby jak se říká. Já věřím tomu, že člověk je jednoduše hovado od přírody a pokud nemá jasně nastavená pravidla co může a nesmí, bude se tak i chovat. Mě se třeba hrozně zamlouvá životní styl na Zélandu, velmi bezpečná země kde se nemusíte ve tři ráno bát jít se natáhnout na lavičku do parku. Ale čím do docílili? To je právě ta druhá nepříjemná strana mince, jakmile se v tom parku budete chovat trochu odlišně, potácet se a pořvávat, během deseti minut jsou u Vás policajti a budou Vás řešit třeba celou noc, aby jste tam příště bordel nedělali. Takže jak říkám něco za něco, jako mladýmu se mě líbilo tady a v Africe, prostě free a bordel, dneska z rodinou bych bral kvůli bezpečnosti klidně ten Zéland. Všude dobře a všechno má svoje...

To jsi trochu smíchal. Jasná pravidla a hranice na základě slušnosti a neomezování, platnost pro všechny. Kdo to dodržuje, nemusí se ničeho bát a nikdo si ho nevšimne, kdo ne, toho si vyřeší. To je podle mě v pořádku a základ fungování civilizované společnosti. Není to utahování. Utahování šroubů je to v případě, že tě začnou řešit a lustrovat. už jen když si na tu lavičku lehneš ve tři ráno (alternativa - jdeš normálně po ulici a kontrolují tě). To je utahování šroubů a tímhle směrem se bohužel vydala Evropa - jsi brán jako potenciální potížísta aniž jsi doopravdy něco udělal.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Já nevím, ale ukažte mi na nějakou zemi kde je bezpečně a nemají utáhlé šrouby jak se říká. Já věřím tomu, že člověk je jednoduše hovado od přírody a pokud nemá jasně nastavená pravidla co může a nesmí, bude se tak i chovat. Mě se třeba hrozně zamlouvá životní styl na Zélandu, velmi bezpečná země kde se nemusíte ve tři ráno bát jít se natáhnout na lavičku do parku. Ale čím do docílili? To je právě ta druhá nepříjemná strana mince, jakmile se v tom parku budete chovat trochu odlišně, potácet se a pořvávat, během deseti minut jsou u Vás policajti a budou Vás řešit třeba celou noc, aby jste tam příště bordel nedělali. Takže jak říkám něco za něco, jako mladýmu se mě líbilo tady a v Africe, prostě free a bordel, dneska z rodinou bych bral kvůli bezpečnosti klidně ten Zéland. Všude dobře a všechno má svoje...

no a přijde ti že by se fízlové vozili po dredatym klukovi kterej jde jen tak po ulici, nebo stojí v KFC? To že někdo pořvává v parku a dělá bordel je pozvánka pro příjezd policajtů, to je jasný

Odesláno

no a přijde ti že by se fízlové vozili po dredatym klukovi kterej jde jen tak po ulici, nebo stojí v KFC? To že někdo pořvává v parku a dělá bordel je pozvánka pro příjezd policajtů, to je jasný

Ale vždyť já ani nevím co se tam stalo a jestli ho odvezli, že se nechtěl prokázat a dělal problémy tak by ho odvezli i kdyby ty dredy neměl. To je furt to naše škatulkování. Já jsem skončil na fízlárně několikrát a to s dredama i bez dredů :-) Nevěřím tomu, že ten účes za to tak strašně mohl, vždyť má nějakou divnou čupřinu dnes na palici každej třetí...

Odesláno

ty vojto1, vybral jsi zajímavý případ. Máš děti? Tak já ti řeknu, že ve 12ti letech je chyba rodičů, pokud mu kupují podobné nesmysly a nevysvětlí mu, že se nesmí na nikoho mířit a už vůbec ne na pilicajty, kteří přijedou s majáky. Jinak ve 12ti letech moc dobře umí děti rozeznat co ještě ano a co už ne ... Např. nepolívat psa kyselinou ...

A už dost. Já nechci utahování šroubů, ale taky nechci, aby se policajt musel bát o místo kvůli kontrole občanky. A neměl respekt od veřejnosti. To pak bude v háji.

Franto: a mě přijde dost za hranou, aby se např. zmetek, kterej nemá papíry a ujíždí policajtům po vysekání ještě domáhal slušnýho zacházení - to směřuje k tomu vtipu, že budeme radši bojovat na straně Rusů proti Amíkům, protože se zajatcama líp zachází Johny na Floridě než Ivan na Sibiři.

Neboli proč by ti islámští tupani nebojovali za IS, když tady dostanou za přípravu atentátu třeba podmínku (pokud ho teda vlastně budou moci v EU legitimovat a neporuší tím jeho práva), ale když je chytí IS, tak je upálí  ...

A už dnes končím s tímto tématem, asi nemám dobrý den ... 

Odesláno (upraveno)

... a jestli ho odvezli, že se nechtěl prokázat...

A tohle je právě příklad toho utahování a rozdíl proti Zélandu. Tam nikdo nemá důvod tě nutit k prokazování čehokoliv, když jsi nic neprovedl.

Samozřejmě že nevíme co a jak se tam stalo, ale takhle prezentované je to prostě špatně. Ale zároveň dobře, aspoň se nad světem zamyslíme, abychom si ujasnili co vlastně chceme. Já se obávám, že veřejnost bude pro ještě víc kontrol a víc represí (v domnění, že se tím něco vyřeší, což je samozřejmě nesmysl).

Ed: Jo, už dám "pokoj".

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

To o tý Sibiři nebylo Honzo na tebe :-) Aneb napíšu Sibiř a hned tu je :-)

Já na to už kašlu, slibuju (btw o tom, že tam není začátek jsem psal hned, to jen někteří přes zarudlý voči neviděli)

Odesláno

Jedu vlakem z Ostravy napric celou Ceskou repkoblikou. To uz tady kurna nic jineho neroste?

Alespon ze je vsude plno srncu a zajicu...

Jako jedeš ve vlaku jen s plochými děvčaty?

Odesláno (upraveno)

To jsi trochu smíchal. Jasná pravidla a hranice na základě slušnosti a neomezování, platnost pro všechny. Kdo to dodržuje, nemusí se ničeho bát a nikdo si ho nevšimne, kdo ne, toho si vyřeší. To je podle mě v pořádku a základ fungování civilizované společnosti. Není to utahování. Utahování šroubů je to v případě, že tě začnou řešit a lustrovat. už jen když si na tu lavičku lehneš ve tři ráno (alternativa - jdeš normálně po ulici a kontrolují tě). To je utahování šroubů a tímhle směrem se bohužel vydala Evropa - jsi brán jako potenciální potížísta aniž jsi doopravdy něco udělal.

Ale taky tě zkontrolují kdykoliv se jim zachce, jen se neboj a určitě častěji než u nás. Ale nikdo s tím nemá jediný problém, je pravda že tam všude vládne takový kamarádský přístup. Policajt ti řekne ahoj, jak se máš, kam jedeš a přitom všem si řekne o dokumenty, pohoda. Ale takovou atmosféru u nás nikdy nevytvoříš, je to dané generacemi, ale ano, ve skutečnosti tě tam nenápadně lustrují v jednom kuse, aniž by jsi něco provedl, to jsem chtěl říct :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Tak dnes jen drobnost v inzerci se mi líbí jedny hodinky od straspol a když se pokouším odeslat sm tak mi to píše, že příjemce nemůže přijímat žádné nove sm, no a pochopitelně s mými příspěvky mu nemůžu napsat přímo do vlákna...

Tak asi mi nejsou souzený

Odesláno

Tak dnes jen drobnost v inzerci se mi líbí jedny hodinky od straspol a když se pokouším odeslat sm tak mi to píše, že příjemce nemůže přijímat žádné nove sm, no a pochopitelně s mými příspěvky mu nemůžu napsat přímo do vlákna...

Tak asi mi nejsou souzený

Hoď odkaz na vlákno, napíšu mu tam ať se Ti ozve ;)

Odesláno

Jako jedeš ve vlaku jen s plochými děvčaty?

Mas pravdu, zacal jsem se kolem vice divat a jsou tu i pekne veci :-)

Jo, a sukenky se pomalu a jiste zkracuji...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...