Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes jen drobnost v inzerci se mi líbí jedny hodinky od straspol a když se pokouším odeslat sm tak mi to píše, že příjemce nemůže přijímat žádné nove sm, no a pochopitelně s mými příspěvky mu nemůžu napsat přímo do vlákna...

Tak asi mi nejsou souzený

Do vlákna jde napsat ne ? Ale podat si vlastní inzerát nejde.

Odesláno

Do vlákna jde napsat ne ? Ale podat si vlastní inzerát nejde.

Do vlákna prodeje napsat nejde a pochopitelně dle pravidel ani podat vlastní inzerát. Nezbývá tedy než SZ prodávajícímu, ale pokud má třeba plnou schránku, tak bez šance...

Odesláno

Hele kluci, tak jsem díky Vám se donutil vyhrabat fotky z cestování před pár lety,když jsem byl docela švorc, musel chrápat pod mostem, no a o policajty také nebyla nouze :-) V tom luxusním kabátě jsem dal během dvou let celou Evropu a nakonec si otevřel načerno luxusní minibar v Londýně chi cha chi :-) A stejně si dovolím tvrdit, že policajti v ČR patří mezi ty hodnější.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

A nakonec jsem se tak vypracoval, že jsem měl tu čest se osobně setkat s královnou a poslechnout si v její společnosti koncert Eltona Johna, i Pet Shop Boys a Boy George tenkrát dorazili :-)

Odesláno

Afri,koukám,že jsi se taky pěkně vyřádil ... :)

Ano, zlaté časy to byli, zrovna se tady prohrabuji fotkami a zírám, některé nejdou ani zveřejnit :-) Ale je pravda, že si tak nějak užívám všechny fáze života, ty blbé si uvědomím vždy o trochu déle, že byli vlastně taky super :-) A jejda, moje luxusní Škodofka, to musím dát do vlákna, Kdo čím jezdí...spíš jezdil.

Odesláno

:) , taky jsem Š 100, jj to byly časy - yes :lol2:

Ano, ano, no dám to sem, vlastně mě to také naštvalo, ale už je to nějaký ten pátek :-( Byla se mnou až v Amsterdamu, od té doby jsem ji říkal Amstel, můj miláček, první auto v ČR a pak nám do cesty skočil strom. Hodně jsem ji oplakal a ukecával automechanika ať ji zkusí opravit :-( Nedal to...

Odesláno

a pak nám do cesty skočil strom.

:lol2:

... si mě s těma starýma fotkama navnadil,zkusím taky někdy nějakou tu historii vyhrabat .

Odesláno

:lol2:

... si mě s těma starýma fotkama navnadil,zkusím taky někdy nějakou tu historii vyhrabat .

To musíš, je to super vidět jak jde čas, já si to dnes tedy užívám :-) Neviděl jsem je léta, i manželka valí bulvy, koho si to vlastně vzala, cha cha, pozdě :-)

Odesláno

Ano, ano, no dám to sem, vlastně mě to také naštvalo, ale už je to nějaký ten pátek :-( Byla se mnou až v Amsterdamu, od té doby jsem ji říkal Amstel, můj miláček, první auto v ČR a pak nám do cesty skočil strom. Hodně jsem ji oplakal a ukecával automechanika ať ji zkusí opravit :-( Nedal to...

no tvl............nic co by nešlo rozleštit................ :lol2: ..................dneska už by to problém nebyl, kluci jsou šikovný.....a inzerát by zněl po prvním majiteli a nikdy nebouráno.... :lol:

Odesláno

Tak v minulém měsíci jsem si lebedil- kolegyně jde do důchodu, já se posunu na její místo. No a vzhledem k tomu, že kolegyně odešla a do výběrovka se přihlásilo 0 zájemců, tak jsem se dnes dověděl to, co sice dělám i teď, ale teď je to ofiko- dostal jsem přidáno, ale práce...... Báječně ten květen začíná ( o penězích samozřejmě ani zmínka ).

Odesláno

Tak v minulém měsíci jsem si lebedil- kolegyně jde do důchodu, já se posunu na její místo. No a vzhledem k tomu, že kolegyně odešla a do výběrovka se přihlásilo 0 zájemců, tak jsem se dnes dověděl to, co sice dělám i teď, ale teď je to ofiko- dostal jsem přidáno, ale práce...... Báječně ten květen začíná ( o penězích samozřejmě ani zmínka ).

Nekecej, fakt zadny bobule navic?! :( .

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...