Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to je snad oxymóron :)

Taky si obcas rikam, kdyz potkam pany v oranzovych vestach, tak ze ten zivot je vlastne nefer, ze po nich zustane aspon uklizene mesto :) me teda makro nijak moc nelaka, tam si tak clovek nesahne na nic moc konkretniho....

Odesláno

Taky si obcas rikam, kdyz potkam pany v oranzovych vestach, tak ze ten zivot je vlastne nefer, ze po nich zustane aspon uklizene mesto :) me teda makro nijak moc nelaka, tam si tak clovek nesahne na nic moc konkretniho....

Pri uklidu ulice ano :-).

Na odlehceni vaseho ekonomickeho koutku :-).

Odesláno

Jel jsem po E50 z Hradiste smer Brno. V poslednim kopci pred vyjezdem z Buchlovskych hor jsem chytl kamion. Myslel jsem si, ze to me nastvalo, ale o to vic me prekvapilo, ze pri vyjezdu z Buchlovskych hor se mi ten kamion zacal vzdalovat, prestoze jsem jel 100-110 (nicmene vesnicemi opravdu predpisovych 50). Postupne jsem zrychlil misty az na 120 a kamion stale zvysoval naskok. Pred Bucovicemi jsem ho uz ani nemel v dohledu a uvidel jsem ho az tesne pred Slavkovem, kdy jsem jel uz vazne 130. Predjel jsem ho az ve slavkovskem kopci.

Odesláno

Jel jsem po E50 z Hradiste smer Brno. V poslednim kopci pred vyjezdem z Buchlovskych hor jsem chytl kamion. Myslel jsem si, ze to me nastvalo, ale o to vic me prekvapilo, ze pri vyjezdu z Buchlovskych hor se mi ten kamion zacal vzdalovat, prestoze jsem jel 100-110 (nicmene vesnicemi opravdu predpisovych 50). Postupne jsem zrychlil misty az na 120 a kamion stale zvysoval naskok. Pred Bucovicemi jsem ho uz ani nemel v dohledu a uvidel jsem ho az tesne pred Slavkovem, kdy jsem jel uz vazne 130. Predjel jsem ho az ve slavkovskem kopci.

A jel si na kole nebo autem? :-)

Odesláno

2Baldic: Když můžeš debilní vyhlášku porušovat se svojí plečkou, proč by totéž na slušné silnici nemohl i kamión s mnohem silnějším motorem a prázdným vlekem? Spíš bys měl být rád že Tě nezdržoval - a nebo že z kopce nechytl nějakou kolonu retardů, za kterou byste se pak táhli a nervovali oba  :cool02:

Odesláno

Nemyslim ze pri elevaci ALT bys sel na gastroskopii. Pokud mas zvysene jenom ALT a nemas jine obtize v uvahu pripada z tech lepsich veci hepatitida nebo kaminek v zlucovych cestach, horsi si asi domyslis. Takze primarne bys mel jit na ultrazvuk a dalsi nabery, pak kdyztak podle vysledku na biopsii nebo na endoskopicke uvolneni kaminku.

Odesláno

Zmenil jsem od 1.5 jidelnicek,pomerne radikalne- proste snaha o zhubnuti. A me,jiz zhuntovane telo,zvykle na pravidelny prisun masa a dalsich forem nezdraveho jidla dost vehementne protestuje.

Takhle blbe me kratkodobe bylo,kdyz jsem se prezral :-(. Ted se me to drzi uz treti den,to me ta zdrava vyziva vyjde fakt draho :-),myslel jsem,ze budu trpet,ale takhle?

Odesláno

Když ti to nesedí, tak se na to vystolicuj! Radši normální jídlo - snížit přísun, zvýšit frekvenci a hlavně nějaký výdej energie by se hodil ;)

Odesláno

Když ti to nesedí, tak se na to vystolicuj! Radši normální jídlo - snížit přísun, zvýšit frekvenci a hlavně nějaký výdej energie by se hodil ;)

Kdyby šla energie vyndat z kapes nebo odečíst z karty, tak bych vydával až bych brečel... Já se fakt nerad potím. Hele, co záda, dobrý ?

Odesláno

Zmenil jsem od 1.5 jidelnicek,pomerne radikalne- proste snaha o zhubnuti. A me,jiz zhuntovane telo,zvykle na pravidelny prisun masa a dalsich forem nezdraveho jidla dost vehementne protestuje.

Takhle blbe me kratkodobe bylo,kdyz jsem se prezral :-(. Ted se me to drzi uz treti den,to me ta zdrava vyziva vyjde fakt draho :-),myslel jsem,ze budu trpet,ale takhle?

Maso je zdrave.

Odesláno

To u me jiz nestaci,jako maniak na pocitani vseho,ujdu denne cca 16-19 km. Pak se ale vecer nasadlim k lednici,no a..... Proste v tomhle jsem jen slabej muz :-),chtelo to razantni upravu.

Jak s laskou vzpominam na mladi,kdy jsem nesmel ven,kdyz nesnim 2 knedliky :-). A prestat s aktivnim sportem,to tomu taky moc nepomuze.

Odesláno

Kdyby šla energie vyndat z kapes nebo odečíst z karty, tak bych vydával až bych brečel... Já se fakt nerad potím. Hele, co záda, dobrý ?

Energie jde vydat bez problémů, jen člověk musí chtít (já také nechci, tak vím jak je to těžké :))

Záda bolí, ale mám mazání s obrovským podílem trávy a pravidelně mažu. Vždy se na pár hodin uleví a mám pocit, že se ta doba příjemně prodlužuje. Ale mažu zatím jen 2 dny, tak uvidíme...

Odesláno

To u me jiz nestaci,jako maniak na pocitani vseho,ujdu denne cca 16-19 km. Pak se ale vecer nasadlim k lednici,no a..... Proste v tomhle jsem jen slabej muz :-),chtelo to razantni upravu.

Jak s laskou vzpominam na mladi,kdy jsem nesmel ven,kdyz nesnim 2 knedliky :-). A prestat s aktivnim sportem,to tomu taky moc nepomuze.

Všechno o čem píšeš, znám. Za posledních 5 let jsem to švihl z cca 80 na cca 110 :(

A to mám výdej jako kráva - čistím 11 let zanedbaný pozemek pod stavbu, stavím zahradní domek, reju se v zemi jak krtek, vláčím těžká břemena a nic...

Odesláno

kde bereš čas na 20km chůze denně?

Jelikoz se me blbe spi,chodim rano do prace pesky- 8 km,pak vozim sestre po praci neterinku v kocarku, mam 2 psiska,co musi ven a nekdy si pak strihnu i cestu domu pesky a za pocitanim lidi na prechodech chodim zpravidla tez pesky.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...