Potkan Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Tvl ani mi nemluv. Vcera jsem pak nemohl najit v penezence stovku, abych si zapalil doutnik. Jen same dvacetidolarovky a to to pak tak nechutna. Past vedle pasti totok! A zkazenej vikend... Zasr.nej zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Kamarád z CV, speleolog, 39 let zahynul v jeskyni na Slovensku - zaval... :-( :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 (upraveno) Kamarád z CV, speleolog, 39 let zahynul v jeskyni na Slovensku - zaval... :-( :-( Ajajaj, slyšel jsem o tom... :-( Upraveno 15. srpna 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Hmmm psali to na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Kamarád z CV, speleolog, 39 let zahynul v jeskyni na Slovensku - zaval... :-( :-(Kamarad z Frydku, bejvalej hornik, 50 roku.Pred odletem na dovolenou si dal kafe, pomiloval zenu a uz se neprobudil:-(To jsme za nima meli jet po roce na navstevu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Kamarad z Frydku, bejvalej hornik, 50 roku.Pred odletem na dovolenou si dal kafe, pomiloval zenu a uz se neprobudil:-(To jsme za nima meli jet po roce na navstevu...Kua, to se dějou věci... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Kua, to se dějou věci... :-(Ma bezvadnou pani. Kamos byl vztekloun a pedant, ve finale hrozne hodnej a dobrosrdecnej chlap.Taky se teda rad napil, ne ze ne.Ale tohle bylo brzo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Siwi, poštovné je v ceně? Pouze osobní předání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Pro vaše pobavení demonstruji to, jakej jsem blbec:Měl jsem snad 5 let sluchátka (Sennheiser CX300-II), hodně nadprůměrná doba. Koupil jsem si ta stejná nová, protože slušně tlumí okolní zvuk a můžu je mít relativně potichu. Navíc mi ten zvuk přijde super, nepotřebuji sluchátka za tisíce. Koupil jsem si nová s tím, že stará spravím a nová budu nosit "ven", protože ta operace přece jen bude trochu vidět. Inu, opravil jsem je a...a nosil jsem ven ty se spojovaným drátem, protože přece nebudu opotřebovávat ta nováD.Svých věcí si přehnaně vážím, stejně to dopadlo i s novými teniskami. Koupil jsem si nové, protože staré měly prošoupanou díru v podrážce a teklo do nich. No, ale když prší, přece nebudu špinit ty nové, že jo . //vím, že se dají vyčistit . Zpět ke sluchátkům. Minulý týden jsem se po třech měsících osmělil a začal nosit ta nová, stará píchnul do domácího PC, protože ten spoj je prostě namáhaný a nechtěl jsem to opakovaně pájet dohromady. Co myslíte, že se stalo? Nemůžu je najít, asi jsem je ztratil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Včera se mnou na tréninku kamarád hodil Seoi Nage a vyhodil mi dvě žebra. Celou noc jsem nespal a v autě se nedokážu rozhlídnout. Grrr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Včera se mnou na tréninku kamarád hodil Seoi Nage a vyhodil mi dvě žebra. Celou noc jsem nespal a v autě se nedokážu rozhlídnout. Grrr.Nepotrebujes seoi nage, mas brokovnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Včera se mnou na tréninku kamarád hodil Seoi Nage a vyhodil mi dvě žebra. Celou noc jsem nespal a v autě se nedokážu rozhlídnout. Grrr. Ta dnesni mladez uz neumi ani spadnout ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 U nás se prosím pořád fackujeme... Tady žádný Seoi Nage nehrozí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Pro vaše pobavení demonstruji to, jakej jsem blbec:Měl jsem snad 5 let sluchátka (Sennheiser CX300-II), hodně nadprůměrná doba. Koupil jsem si ta stejná nová, protože slušně tlumí okolní zvuk a můžu je mít relativně potichu. Navíc mi ten zvuk přijde super, nepotřebuji sluchátka za tisíce. Koupil jsem si nová s tím, že stará spravím a nová budu nosit "ven", protože ta operace přece jen bude trochu vidět. Inu, opravil jsem je a...a nosil jsem ven ty se spojovaným drátem, protože přece nebudu opotřebovávat ta nováD. Svých věcí si přehnaně vážím, stejně to dopadlo i s novými teniskami. Koupil jsem si nové, protože staré měly prošoupanou díru v podrážce a teklo do nich. No, ale když prší, přece nebudu špinit ty nové, že jo . //vím, že se dají vyčistit . Zpět ke sluchátkům. Minulý týden jsem se po třech měsících osmělil a začal nosit ta nová, stará píchnul do domácího PC, protože ten spoj je prostě namáhaný a nechtěl jsem to opakovaně pájet dohromady. Co myslíte, že se stalo? Nemůžu je najít, asi jsem je ztratil .Já jsem si nedávno zase myslel, že jsem CX 300 ztratil, tak si koupil Sennheiser Momentum no a pak zase třístovky našel :-) Tak mám dvoje, ale můžu ti říct nebe a dudy, už nosím pouze Momentum protože ten zvuk je o několik tříd lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Já jsem si nedávno zase myslel, že jsem CX 300 ztratil, tak si koupil Sennheiser Momentum no a pak zase třístovky našel :-) Tak mám dvoje, ale můžu ti říct nebe a dudy, už nosím pouze Momentum protože ten zvuk je o několik tříd lepší.Myslíš tyto? Prodává se ještě náhlavní model s mostem, ale já potřebuji něco skladného. I tak je to několikanásobek ceny, tak snad je taky najdu a zbytek utratím za řemeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Myslíš tyto? Prodává se ještě náhlavní model s mostem, ale já potřebuji něco skladného. I tak je to několikanásobek ceny, tak snad je taky najdu a zbytek utratím za řemeny Přesně ty :-) Akorát jediná vítka, že koukají z ucha a nejdou dobře pod čepici, ale jinak v uchu drží výborně. Skladná jsou dobře a zvuk opravdu famózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Uz minimálne 5 ludi bolo obhliadať môj Porsche cayenne v súvislosti s kúpou. Kazdemu a auto paci priam pri ňom hykaju v akom je stave, ale nikto ho doposiaľ nekúpil. Co to ma znamenať? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Problem byva vzdy v cene. Fungel novy duster, taktiez nie je na zahodenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Uz minimálne 5 ludi bolo obhliadať môj Porsche cayenne v súvislosti s kúpou. Kazdemu a auto paci priam pri ňom hykaju v akom je stave, ale nikto ho doposiaľ nekúpil. Co to ma znamenať? 1. Mas neadekvatnu cenualebo2.Mas fialovu damsku verziu so svetlou kozoualeboOboje naraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Já jsem si nedávno zase myslel, že jsem CX 300 ztratil, tak si koupil Sennheiser Momentum no a pak zase třístovky našel :-) Tak mám dvoje, ale můžu ti říct nebe a dudy, už nosím pouze Momentum protože ten zvuk je o několik tříd lepší.Ja zene koupil senheiser momentum in ear a je to nebetycnej shit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky