Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Kamarad z Frydku, bejvalej hornik, 50 roku.Pred odletem na dovolenou si dal kafe, pomiloval zenu a uz se neprobudil:-(

To jsme za nima meli jet po roce na navstevu...

Kua, to se dějou věci... :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro vaše pobavení demonstruji to, jakej jsem blbec:
Měl jsem snad 5 let sluchátka (Sennheiser CX300-II), hodně nadprůměrná doba. Koupil jsem si ta stejná nová, protože slušně tlumí okolní zvuk a můžu je mít relativně potichu. Navíc mi ten zvuk přijde super, nepotřebuji sluchátka za tisíce. Koupil jsem si nová s tím, že stará spravím a nová budu nosit "ven", protože ta operace přece jen bude trochu vidět. Inu, opravil jsem je a...a nosil jsem ven ty se spojovaným drátem, protože přece nebudu opotřebovávat ta nová
D.

Svých věcí si přehnaně vážím, stejně to dopadlo i s novými teniskami. Koupil jsem si nové, protože staré měly prošoupanou díru v podrážce a teklo do nich. No, ale když prší, přece nebudu špinit ty nové, že jo :flex:.
 //vím, že se dají vyčistit <_<. 

Zpět ke sluchátkům. Minulý týden jsem se po třech měsících osmělil a začal nosit ta nová, stará píchnul do domácího PC, protože ten spoj je prostě namáhaný a nechtěl jsem to opakovaně pájet dohromady. Co myslíte, že se stalo? Nemůžu je najít, asi jsem je ztratil :frusty:.

Odkaz ke komentáři

Pro vaše pobavení demonstruji to, jakej jsem blbec:

Měl jsem snad 5 let sluchátka (Sennheiser CX300-II), hodně nadprůměrná doba. Koupil jsem si ta stejná nová, protože slušně tlumí okolní zvuk a můžu je mít relativně potichu. Navíc mi ten zvuk přijde super, nepotřebuji sluchátka za tisíce. Koupil jsem si nová s tím, že stará spravím a nová budu nosit "ven", protože ta operace přece jen bude trochu vidět. Inu, opravil jsem je a...a nosil jsem ven ty se spojovaným drátem, protože přece nebudu opotřebovávat ta nováD.

Svých věcí si přehnaně vážím, stejně to dopadlo i s novými teniskami. Koupil jsem si nové, protože staré měly prošoupanou díru v podrážce a teklo do nich. No, ale když prší, přece nebudu špinit ty nové, že jo :flex:. //vím, že se dají vyčistit <_<.

Zpět ke sluchátkům. Minulý týden jsem se po třech měsících osmělil a začal nosit ta nová, stará píchnul do domácího PC, protože ten spoj je prostě namáhaný a nechtěl jsem to opakovaně pájet dohromady. Co myslíte, že se stalo? Nemůžu je najít, asi jsem je ztratil :frusty:.

Já jsem si nedávno zase myslel, že jsem CX 300 ztratil, tak si koupil Sennheiser Momentum no a pak zase třístovky našel :-) Tak mám dvoje, ale můžu ti říct nebe a dudy, už nosím pouze Momentum protože ten zvuk je o několik tříd lepší.

Odkaz ke komentáři

Já jsem si nedávno zase myslel, že jsem CX 300 ztratil, tak si koupil Sennheiser Momentum no a pak zase třístovky našel :-) Tak mám dvoje, ale můžu ti říct nebe a dudy, už nosím pouze Momentum protože ten zvuk je o několik tříd lepší.

Myslíš tyto? Prodává se ještě náhlavní model s mostem, ale já potřebuji něco skladného. I tak je to několikanásobek ceny, tak snad je taky najdu a zbytek utratím za řemeny :)

Odkaz ke komentáři

Myslíš tyto? Prodává se ještě náhlavní model s mostem, ale já potřebuji něco skladného. I tak je to několikanásobek ceny, tak snad je taky najdu a zbytek utratím za řemeny :)

Přesně ty :-) Akorát jediná vítka, že koukají z ucha a nejdou dobře pod čepici, ale jinak v uchu drží výborně. Skladná jsou dobře a zvuk opravdu famózní.

Odkaz ke komentáři

Uz minimálne 5 ludi bolo obhliadať môj Porsche cayenne v súvislosti s kúpou. Kazdemu a auto paci priam pri ňom hykaju v akom je stave, ale nikto ho doposiaľ nekúpil. Co to ma znamenať? 

1. Mas neadekvatnu cenu

alebo

2.

Mas fialovu damsku verziu so svetlou kozou

alebo

Oboje naraz.

Odkaz ke komentáři

Ja zene koupil senheiser momentum in ear a je to nebetycnej shit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...