varjag Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Lepší než zámek na MB :-) Zítra pro medvídka jedu, za "pouhých" šest a dvacet bude zase zpátky doma...Mam to jeste lepsi, 200k za polomotor na XF....moc pekny...furt si rikam ze nepujdu do pamu, ze to je na me financne uz za hodinky moc a pak to prohodim za kus zeleza, kterej se podelat nemel...no holt neco o ty vopici a bananech, no... Ale deti jsou zdravy, takze zase tak moc nasranej nejsem :-)
Frostie Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/v-cesku-se-bude-dal-stridat-letni-a-zimni-cas-zruseni-ve-vlade-neproslo--1658849 Naštvalo mne na tom to, že se musí štelovat jinak přesné quartzky a že je to proti přírodě. Škoda, no...
Návštěvník Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Jako nadšeného saunistu mě kamarád vytáhnul do veřejných lázní v Tbilisi. Nejsem cimprlich, mám za sebou ledacos včetně hammamu v zapadlé části Istanbulu, ale tohle mě bude strašit hodně dlouho. Chlupatá prdel na lehce začernalé lavici v sauně vedle mě bez ručníku, hygienický standart nula. Znova opakuji, opravdu nejsem princezna. No nic, jdu si natřít nohy protiplísňovým krémem. Tohle byl hardcore Upraveno 12. října 2016 uživatelem Roman I.
kdojinej Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Není nad to se pořádně zrelaxovat...
Návštěvník YPO Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Jako nadšeného saunistu mě kamarád vytáhnul do veřejných lázní v Tbilisi. Nejsem cimprlich, mám za sebou ledacos včetně hammamu v zapadlé části Istanbulu, ale tohle mě bude strašit hodně dlouho. Chlupatá prdel na lehce začernalé lavici v sauně vedle mě bez ručníku, hygienický standart nula. Znova opakuji, opravdu nejsem princezna. No nic, jdu si natřít nohy protiplísňovým krémem. Tohle byl hardcoreproč sedíš se zmizíkem na jedný lavici ? ..... po těch letech
Frostie Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Jako nadšeného saunistu mě kamarád vytáhnul do veřejných lázní v Tbilisi. Nejsem cimprlich, mám za sebou ledacos včetně hammamu v zapadlé části Istanbulu, ale tohle mě bude strašit hodně dlouho. Chlupatá prdel na lehce začernalé lavici v sauně vedle mě bez ručníku, hygienický standart nula. Znova opakuji, opravdu nejsem princezna. No nic, jdu si natřít nohy protiplísňovým krémem. Tohle byl hardcoreto je taky nápad, očekávat v takových končinách něco jako hygienu...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 proč sedíš se zmizíkem na jedný lavici ? ..... po těch letechJa tam nebyl, my tady mame sebou jeste jednoho homosexuala.
Návštěvník Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 proč sedíš se zmizíkem na jedný lavici ? ..... po těch letechTo nebylo se Zmizíkem, ten zůstal na pokoji.
Návštěvník YPO Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Ja tam nebyl, my tady mame sebou jeste jednoho homosexuala.noa jak vám to de ? ..... ve třech ?
Návštěvník Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 noa jak vám to de ? ..... ve třech ?Stojí to za pytel
African Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Mam to jeste lepsi, 200k za polomotor na XF....moc pekny...furt si rikam ze nepujdu do pamu, ze to je na me financne uz za hodinky moc a pak to prohodim za kus zeleza, kterej se podelat nemel...no holt neco o ty vopici a bananech, no... Ale deti jsou zdravy, takze zase tak moc nasranej nejsem :-)Hm, tak to bych taky čučel, dobrá rána :-( Naše záliby holt nejsou nejlevnější....
kdojinej Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Zasrana ceska posta...evergreen-cekam doma jak vocas v terminu co mi poslali, pul hodky pred koncem sms adresat nezastizen. To je fakt neskutecny co je to za zmrdy.
Zlý Jabko Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Zasrana ceska posta...evergreen-cekam doma jak vocas v terminu co mi poslali, pul hodky pred koncem sms adresat nezastizen. To je fakt neskutecny co je to za zmrdy.Jsem na tom podobně, čekám od tří a pochopitelně že ani při odpolední dodávce stále není doručeno, i když se na track&trace holedbají, že je doručováno.
mondeo2 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Tak při vvyměně baterky v Mondeu mi spadnul kód rádia, měl jsem slabou zálohu................debil, tak prej zjištění kódu za 800 kč.......pprej musej rozhodit přístrojovku a vyndat rádio kvůli výrobnímu číslu. No hlavně, že mám od toho rádia kartičku s políčky na kód.Jen ho tam nějak zapoměli napsat k...y německý.................
Baldic Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Jak to myslis? Ja jsem to asi nepobral. Mne kdyz umrela, tak mi stacilo zadat ten kod z papirku.
spineshank Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Mu spadnul jak píše a asi se mu jej nechtělo zvednout...,,D
Radimk Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Jak to myslis? Ja jsem to asi nepobral. Mne kdyz umrela, tak mi stacilo zadat ten kod z papirku.Vždyť píše: okýnka jsou prázdná, kód nemá vypsaný.
Baldic Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Vždyť píše: okýnka jsou prázdná, kód nemá vypsaný.Ja to pochopil jako policka na displayi radia. Ja mam Mondika z 13 a jde o takovou samolepku o velikosti cca vizitky, kde to je vsechno predtisnete. Nikde se tam nema co dopisovat. proto me to zmatlo.
Doporučené příspěvky