Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lepší než zámek na MB :-) Zítra pro medvídka jedu, za "pouhých" šest a dvacet bude zase zpátky doma...

Mam to jeste lepsi, 200k za polomotor na XF....moc pekny...furt si rikam ze nepujdu do pamu, ze to je na me financne uz za hodinky moc a pak to prohodim za kus zeleza, kterej se podelat nemel...no holt neco o ty vopici a bananech, no... Ale deti jsou zdravy, takze zase tak moc nasranej nejsem :-)

Odesláno (upraveno)

Jako nadšeného saunistu mě kamarád vytáhnul do veřejných lázní v Tbilisi. Nejsem cimprlich, mám za sebou ledacos včetně hammamu v zapadlé části Istanbulu, ale tohle mě bude strašit hodně dlouho. Chlupatá prdel na lehce začernalé lavici v sauně vedle mě bez ručníku, hygienický standart nula. Znova opakuji, opravdu nejsem princezna. No nic, jdu si natřít nohy protiplísňovým krémem. Tohle byl hardcore

Upraveno uživatelem Roman I.
Návštěvník YPO
Odesláno

Jako nadšeného saunistu mě kamarád vytáhnul do veřejných lázní v Tbilisi. Nejsem cimprlich, mám za sebou ledacos včetně hammamu v zapadlé části Istanbulu, ale tohle mě bude strašit hodně dlouho. Chlupatá prdel na lehce začernalé lavici v sauně vedle mě bez ručníku, hygienický standart nula. Znova opakuji, opravdu nejsem princezna. No nic, jdu si natřít nohy protiplísňovým krémem. Tohle byl hardcore

proč sedíš se zmizíkem na jedný lavici ? ..... po těch letech

Odesláno

to je taky nápad, očekávat v takových končinách něco jako hygienu... :lol2:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja tam nebyl, my tady mame sebou jeste jednoho homosexuala.

Odesláno

To nebylo se Zmizíkem, ten zůstal na pokoji.

Návštěvník YPO
Odesláno

Ja tam nebyl, my tady mame sebou jeste jednoho homosexuala.

noa jak vám to de ? ..... ve třech ?

Odesláno

Mam to jeste lepsi, 200k za polomotor na XF....moc pekny...furt si rikam ze nepujdu do pamu, ze to je na me financne uz za hodinky moc a pak to prohodim za kus zeleza, kterej se podelat nemel...no holt neco o ty vopici a bananech, no... Ale deti jsou zdravy, takze zase tak moc nasranej nejsem :-)

Hm, tak to bych taky čučel, dobrá rána :-( Naše záliby holt nejsou nejlevnější....

Odesláno

Zasrana ceska posta...evergreen-cekam doma jak vocas v terminu co mi poslali, pul hodky pred koncem sms adresat nezastizen. To je fakt neskutecny co je to za zmrdy.

Odesláno

Zasrana ceska posta...evergreen-cekam doma jak vocas v terminu co mi poslali, pul hodky pred koncem sms adresat nezastizen. To je fakt neskutecny co je to za zmrdy.

Jsem na tom podobně, čekám od tří a pochopitelně že ani při odpolední dodávce stále není doručeno, i když se na track&trace holedbají, že je doručováno.
Odesláno

Tak při vvyměně baterky v Mondeu mi spadnul kód rádia, měl jsem slabou zálohu................debil, tak prej zjištění kódu za 800 kč.......pprej musej rozhodit přístrojovku a vyndat rádio kvůli výrobnímu číslu. No hlavně, že mám od toho rádia kartičku s políčky na kód.

Jen ho tam nějak zapoměli napsat k...y německý................. :furious:

Odesláno

Vždyť píše: okýnka jsou prázdná, kód nemá vypsaný.

Ja to pochopil jako policka na displayi radia. Ja mam Mondika z 13 a jde o takovou samolepku o velikosti cca vizitky, kde to je vsechno predtisnete. Nikde se tam nema co dopisovat. proto me to zmatlo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...