Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Stve me cela ta situace kolem Note 7. Konecne telefon, ktery ma vse, co potrebuji. Vodeodolnost, rychlonabijeni, skvely displej, super fotak...  Prvni mi po padu prasknul, tak se mi vymena hodila, ale ted se budou vsechny vracet.

Odesláno

Asi mi odešla baterka na mondeu...............

Lepší než zámek na MB :-) Zítra pro medvídka jedu, za "pouhých" šest a dvacet bude zase zpátky doma...

Odesláno

Lepší než zámek na MB :-) Zítra pro medvídka jedu, za "pouhých" šest a dvacet bude zase zpátky doma...

afri,nechci ti do toho kecat ale den má čtyři a dvacet hodin......D
Odesláno (upraveno)

Serou mě ryby. Koupil jsem zařízené akvárko s takovejma velkejma mrchama. Celej den je to zalezlý, žádná krása, ani kvítka se tam dát nedají, protože všechno sežerou. Už aby šly z domu. Přivezu neonky, skaláry a kvítečka a u toho se bude popíjet...

No takhle sloníka neprodáš / nedaruješ / :)

na tvém místě bych možná napsal do statutu, o jaké druhy přesně jde, třeba by byla větší šance se jich "zbavit". Ve správně zařízené velké nádrži jsou to zajímavé a krásné ryby s podstatně zajímavějším chováním než jaké kdy dokáží předvést neonky. Alespoň já bych rozhodně raději popíjel u kančíků nebo akar než u characid. Prostě by to chtělo druhy/počet/pohlaví/velikost/příp. stav). A optimálně spíš inzerát na nějaký akvaweb.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Na akvaweb už jsem to dal a do statusu teda taky. :-) Tak on sloník jako bordel doma nedělá. Jen se mi prostě nelíbí...

Odesláno

Není nad to začít den návštěvou zubaře. Tak dokonale probraný jsem už dlouho nebyl:-)

Zase na druhou stranu si můžeš beztrestně vypít,vyplachovat zub :-) 

Odesláno

To je ted nejaka epidemie. Mne odesla minulou sobotu.

No je pravda, že už tím odchodem vyhrožovala od léta..................a přitom se u mě měla jak v bavlnce..

Odesláno

MJ:- tak promiň, už se to nestane.

Mondeo, baldic + gorlo- mně odešla v srpnu ( spolu s ní tedy i alternátor ) a teď mudrujte s nějakým ochlazením :-) . :cheers:

Odesláno

Serou mě ryby. Koupil jsem zařízené akvárko s takovejma velkejma mrchama. Celej den je to zalezlý, žádná krása, ani kvítka se tam dát nedají, protože všechno sežerou. Už aby šly z domu. Přivezu neonky, skaláry a kvítečka a u toho se bude popíjet...

Skaláry ti budou za neonky vděčné :)

Odesláno

Skaláry ti budou za neonky vděčné :)

skaláre sú vlastne tiež cichlidy....a presne tak a to ako píše VS

...a to až do času pokiaľ neónky nebudú mať odkusnuté všetky plutvičky a budú umierať pomalou smrťou ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...