Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

U nas na chate je normalni, ze chodej holky. Nikomu to nevadi a je to jen dobre, aspon nekdo to dodrzuje.

Kdyz to nekomu vadi, nemusi jim otvirat. Kdyz jsou kluci a chlapy liny, tak se ani nedivim.

Ja bych je od dveri nikdy nevyhodil a ani nevyhnal.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konecne to nekdo napsal. U nas chodi holky taky a co? Jsou to deti a alespon ta vesnice zije. Tradice? Cha...

Kluci, já mám taky od tradic daleko a pravděpodobně skončím v pekle, ale zeptám se. .. Tam u vás holky nechodili před týdnem? :-) Já totiž trochu nechápu proč by měli chodit dvakrát, ale možná mě něco uniká...

Odkaz ke komentáři

A na koho ty holky chodí? Na další holky?? Asi jsem staromilec, ale podstata je v obcházení kluků po děvčatech a tak by to mělo zústat. O tom je pomlázka. Jsem rád, že ziju tam kde žiju a tradice se dodržují. Vysmívat se jim mi přijde ubohé. Promiň.

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

Kluci, já mám taky od tradic daleko a pravděpodobně skončím v pekle, ale zeptám se. .. Tam u vás holky nechodili před týdnem? :-) Já totiž trochu nechápu proč by měli chodit dvakrát, ale možná mě něco uniká...

Afri, me se neptej, co mely holky delat pred tydnem. Ja to opravdu nevim a jsem ubozak, co se vysmiva tradicim...

Odkaz ke komentáři

U nás prostě tlučou na dveře jeden týden holky a druhý týden kluci už od mého dětství. Trochu si nedokážu představit že bych chodil před týdnem na holčičí, cha cha :-) By tatínkové těch malých kluků asi neměli moc radost :-)

Odkaz ke komentáři

U nas na chate je normalni, ze chodej holky. Nikomu to nevadi a je to jen dobre, aspon nekdo to dodrzuje.

Kdyz to nekomu vadi, nemusi jim otvirat. Kdyz jsou kluci a chlapy liny, tak se ani nedivim.

Ja bych je od dveri nikdy nevyhodil a ani nevyhnal.

Dozumím- když jsou chlapi líní, udělají si to samy, chápu.

Odkaz ke komentáři

Ja mel za to, ze kluci mrskaji holky cerstvym proutim, aby devcata zustala svezi a zdrava po cely rok. Hlavne se to dela jen dopoledne. Odpoledne u nas pak holky kluky polivaly vodou, ale to uz nevim proc. Ale na koledu nechodily. Aby chodily holky mrskat, to mi taky prijde teda divne.

Chtel jsem zavest mrskut prvni rok co jsem byl tady v USA. Ale malem me vyrazili za sexual harassment, tak jsem toho radsi zas nechal a mrskam je jenom v soukromi dutkama

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Pristi rok se povinne dostavite a vysvetlite my trilety dceri, proc nesmi mit pomlazku jako tata:) Dyk je to uplne fuk..

Presne, je to fuk! Vetsinou chodej deti a ty fakt nevyhazuju od dveri.

Nejaka tradice, netradice.

Afri, u nas pred tydnem nic nebylo, tady se chodi jen jednou za rok a maj chodit kluci. Tech se navic u nas moc nerodi, takze jsem pro zensky.

Odkaz ke komentáři

A na koho ty holky chodí? Na další holky?? Asi jsem staromilec, ale podstata je v obcházení kluků po děvčatech a tak by to mělo zústat. O tom je pomlázka. Jsem rád, že ziju tam kde žiju a tradice se dodržují. Vysmívat se jim mi přijde ubohé. Promiň.

Tradicim se tady nikdo nevysmiva. Taky nechodime z rechtackama, ale jen s pomlazka, nestavi se tu majka, nekrade se v sousedni vesnici, nemame zabijacky a tak, nejezdi se tu jizda kralu, nemame kroje a zijem.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, nez tu kvuli smigrustu zhadate, tak si o te tradici neco prectete. Jiny kraj, jiny mrav a taky jina tradice. Nekde chodivaly holky koledovat o tyden, dva drive, jinde o den pozdeji, nekde vubec. U nas, podle pramenu, kdysi chodivaly. Ja to ale nepamatuju. Pamatuju, ze se o tom mluvilo, ale nezazil jsem to.

Tak hlavne mir! Od zitrka se vse vraci k normalu a uz budou zase rezat zenske nas, az do dalsich Velikonoc ;)

Jak rika muj tata, "ani jsem na ni nesah, bo by mi to vratila, ani by do odpoledne necekala"...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...