Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo...je tam! CR2016 Ale mě šlo spíš třeba o značku, aby mi tam nedali nějakej šit za 12 korun.

Zkus něco z okruhu Energizer / Duracell / Maxell - třeba zde: http://www.ebay.com/itm/2-NEW-CR2016-MAXELL-BATTERY-Free-Shipping-Worldwide-Expiration-Year-2024-/282017532189?hash=item41a98e091d:g:vaoAAOSwQPlV9um5

Odesláno

No jo...je tam! CR2016 Ale mě šlo spíš třeba o značku, aby mi tam nedali nějakej šit za 12 korun.

přesně, Renata, kupujeme i na kolo :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Tata mne jednou rek: Ty kluku, ty si na ty ruce naser. A taky jo - pri vymene voleje v Tigeroj sem strhnul zavit.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

A víš, ze si to umím představit? :D tank možná stejně snadno jako Triumpha. Takovou image jen tak někdo nemá :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To by se Sonny C. pokadil, kdybych s tím přijel na střelnici.

Odesláno

Myslíš? To mi přijde dost výstřední i na Zmizíka...

No každopádně v Tigeroj je "v Tigrovi", tak mne napadl tento... :)

Odesláno (upraveno)

Nedivím se - když se na chmagu můžou v inzerci prodávat taktický vesty a sniperský pušky a když xenomorfus může jezdit tankem do práce, člověka už nepřekvapí nic :D

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Nedivím se - když se na chmagu můžou v inzerci prodávat taktický vesty a sniperský pušky a když xenomorfus může jezdit tankem do práce, člověka už nepřekvapí nic :D

Tankem sem do prace nikdy nejel... :fyou:  :lol2: . Byly roky, kdy sem v praci bydlel, takze sem mel tank furt pri ruce. A nebo sem na nem spal pod sirakem. Odspodu hřál ještě nekolik hodin.

Maximalne tak na houby a do hospody. Obcas teda jen tak po okoli. A pak nejake zenijni prace apod...

Ale treba kdyz bylo hodne snehu, tak do Prostredni Lipky do hospody sme jezdili haklem.  :clap:

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Tata mne jednou rek: Ty kluku, ty si na ty ruce naser. A taky jo - pri vymene voleje v Tigeroj sem strhnul zavit.

Sákra ty mas ale tejden. ..

Co to znamená, vyvlozkovat nebo novej karter za pár korun ...tisíc. ..desítek tisíc. ..

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Sákra ty mas ale tejden. ..

Co to znamená, vyvlozkovat nebo novej karter za pár korun ...tisíc. ..desítek tisíc. ..

Njn, zejtra to sundám a uvidím. Nešlo by tam jen vyříznout vo číslo větší závit a nazdar?

Odesláno

Njn, zejtra to sundám a uvidím. Nešlo by tam jen vyříznout vo číslo větší závit a nazdar?

Strzeny zavit v nejakem mekkem materialu nejlepe opravit vlozkou (V-coil, helicoil). Oprava trva asi 5 minut a vyjde asi na 30,- korun. Souprava pro urcene prumery je sice drazsi, soucasti je i zavitnik s jemnejsim stoupanim, ale miva je kazda lepsi dilna.

Tyto vlozky se uz davaji bezne i do hlinikovych konstrukcnich prvku, nebot takto upraveny zavit ma mnohem lepsi vlastnosti nez vyrezany v hliniku. 

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

No tak jde spoustu věcí. ..já takhle kdysi jednou převrtaval vypoustak na starý jawe a i když sem ten karter výplachoval snad 5x tak jsem se stejně nezbavil pocitu ze ten bordel po vrtáku a zavitniku taM nejakej musel zůstat a teď někde hobluje kola nebo ložiska. Proste už jsem měl blok :-))

Ale s tvým přístupem k opravám to bude cajk...

Upraveno uživatelem km.kmk
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele tak ja to nekam dam, stejne sem tu vanu chtel sundat. To sou konplikacie furt.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...