Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

se nám tu chudák pod tíhou samoty bez samičky votevře, a my si z něj děláme akorát prdel

Odesláno

Asi dělám něco fakt blbě- z posledních dvouch opravdu vážnejch známostí ( s první jsem chodil 5 let a s druhou 6 let ), mi přišlo od druhé po 2,5 letech od rozchodu svatební oznámení ( u první to bylo po 1,5 roce po rozchodu ). No do hajzlu, se mnou o tom ani jedna neuvažovala a teď tohle?

No nic, dnes to v práci doklepu a pak vyžeru lednici ( škoda že jsem abstinent- nechutná mi to, tohle by byl důvod se ožrat ).

myslím že bych byl nad věcí a poslal jí aspoň pořádnej věnec k té události :lol2:

venec-romulus.jpg

Odesláno

Osobně mám pro to jeden název- jsem lúzr, no jo no.

Ale což, život jde dál. A v poho, naopak mně ty komentáře dostanou zase do života ( tamto bylo jak "lehká" rána do rozkroku ). 

Odesláno

Asi dělám něco fakt blbě- z posledních dvouch opravdu vážnejch známostí ( s první jsem chodil 5 let a s druhou 6 let ), mi přišlo od druhé po 2,5 letech od rozchodu svatební oznámení ( u první to bylo po 1,5 roce po rozchodu ). No do hajzlu, se mnou o tom ani jedna neuvažovala a teď tohle?

No nic, dnes to v práci doklepu a pak vyžeru lednici ( škoda že jsem abstinent- nechutná mi to, tohle by byl důvod se ožrat ).

Prostě jsi jim zdravě zvedl sebevědomí, no...

Návštěvník Kamil
Odesláno

asi ženský umíš dobře připravit na ten důležitej životní krok :))

Ale hlavne jsi furt svobodnej a to má taky svou cenu :lol2:

Takzvanej "testovaci jezdec"

Předskokan :-)

se nám tu chudák pod tíhou samoty bez samičky votevře, a my si z něj děláme akorát prdel

Jste mi po ránu zvedli náladu, samej dobrák tady. :D

Odesláno

Jo, kdysi požádal ( cca po 3 letech, ani jedna o tom nechtěla ani slyšet, společné bydlení ano, svatba nee ).

A definitivně mně rozštípl e-mail ( nějakej internetovej obchod )- zásnubní prsteny.cz a v předmětu zprávy- je právě ten ideální čas na zásnuby a svatbu :-), tohle prostě nevymyslíš.

Odesláno

Osobně mám pro to jeden název- jsem lúzr, no jo no.

Ale což, život jde dál. A v poho, naopak mně ty komentáře dostanou zase do života ( tamto bylo jak "lehká" rána do rozkroku ). 

Naopak, pro mě jsi vítěz  :gunsmilie:  Taky mám ve 43 letech v občance uvedeno: stav: svobodný a nehodlám na tom nic měnit.

Odesláno

Naopak, pro mě jsi vítěz  :gunsmilie:  Taky mám ve 43 letech v občance uvedeno: stav: svobodný a nehodlám na tom nic měnit.

to je tak hustý...

něco jako když sem přines na základku fosforový céčka, nebo céčka s koncovkama ve tvaru kosti 

Odesláno

Bolest kloubů, tento týden mě už dokopala k tomu zajít si dnes na testy na boreliozu, moc nevím co jiného to může být, ale už je to nesnesitelné. Dveře jsem zamykal oběma rukama a tekly mi u toho slzy bolestí, no možná jsem nějaký zánět co v sobě mám trochu přechodil..... Kretén... 

Odesláno

Bolest kloubů, tento týden mě už dokopala k tomu zajít si dnes na testy na boreliozu, moc nevím co jiného to může být, ale už je to nesnesitelné. Dveře jsem zamykal oběma rukama a tekly mi u toho slzy bolestí, no možná jsem nějaký zánět co v sobě mám trochu přechodil..... Kretén... 

V pondelok som bol odstraňovať kliešťa chirurgicky, ostal tam sviňa zapichnutý a navyše som mal začervenanie s miernym opuchom (predpoklad infekčného kliešťa) takže už aj beriem antibiotika :-( kuvy kliešte

Odesláno

Zastavení provozu trajektů Scandlines mezi Německem a Dánskem z důvodu teroristické hrozby

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...