Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes mě naštvaly osy v zahradním domku. Dodělával jsem police a najednou se jich asi 10 rozhodlo zaútočit. Tak jsem utekl a po chvíli se vrátil. Objevil jsem uvnitř hnízdo. Byl to krutý boj, ale nakonec jsem zvítězil bez jediného bodnutí...

Odesláno

Chvili jsem premyslel, jake osy ti v domku mohly co udelat... A útočící police taky nemaj chybu... :-))

Já jsem to pochopil tak, že toho auta v garáži měla už dost a osy šly dát Jardovi přes držku...
Odesláno (upraveno)

Teď si to po sobě čtu a celkem se bavím. No jo no, ještě že neútočily i poloosy, to by byl teprve masakr s těmi útočícími policemi :D

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Teď si to po sobě čtu a celkem se bavím. No jo no, ještě že neútočily i poloosy, to by byl teprve masakr s těmi útočícími policemi :D

Mels napsat klasicky - vosa a ze te zadna police neknokautovala ( coz je pro pointu pribehu skoda :-)) a bylo by.

Nas to nastvalo ( protoze jsi nedostal zadne pigaro a nemas zadnou modrinu od police ), takze zadnej pribeh :-).

Odesláno (upraveno)

Vole, já mel na své straně moderní chemii. Ty svině - vosy - neměly šanci. Nejdřív jsem celé hnízdo postríkal aktivní pěnou na čištění oken. Z hnízda byla najednou obrovská bílá koule, která šuměla, bzučela a tak nějak měkla - deformovala se. V tu chvíli jsem do toho praštil klackem. Začaly vylétat vosy, ty jsem ale okamžitě na startu eliminoval silikonovým olejem. Nakonec zbyla jen hromádka sajrajtu, který jsem vyhodil ven a dokonale rozšlapal. Tím to ale nekončilo. Většina těch sviní byla venku na sběru potravy. Takže další 2 hodiny jsem pobíjel osamělé zmatené jedince, které hledaly své hnízdo. Na zemi - pod těmi policemi - jich byla dobrá stovka...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

:-)), jo to staci :-)), zive jsem si to predstavil :-)), ale aspon jedno/ dve pigara tomu vzdy pridaj grady :-))/

Návštěvník tolja
Odesláno

včera moje polovička, respektive genderová nerovnost

před rokem se na prosecké estakádě propadla vozovka a od té doby ji "opravují" a nikdo po ní vyjma autobusů mhd nejezdí

ne tak blondýna, místo aby to na Proseku vzala doleva na okruh, jela za autobusem rovně z kopce

asi na něj byla pořádně nalepená, protože si prý "nevšimla" zákazových značek

samozřejmě, že ji hned zastavili měšťáci a po chvilce švitoření a zjištění, že nemá ani noty od auta ji chtěli pokutovat za pouhých DVĚ STĚ PENĚZ

A VONA POTVORA TO JEŠTĚ UKECALA NA KILO

udělat to já, tak jsem dvojku mínus

KAM SE PODĚLA SPRAVEDLNOST?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...