Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak ÚOOZ se považuje za elitu. Alespoň oni sami sebe určitě :-)

Edit: omlouvám se, už rok jsou přejmenovaný na NCOZ. Mám je holt zafixovaný postaru.

Upraveno uživatelem Americkej
Odesláno

A nemůže to být jen nějaká zinscenovaná, falešná scénka, vytvořená za nějakým účelem, já nevím, třeba vzbudit ve veřejnosti odpor ke zbraním? Dnes se nedá věřit ničemu a cílená manipulace s veřejným míněním dle potřeby je dnes běžná věc.

Odesláno

Průser je že i kdyby na základě něčeho podobného dobroserové veřejnost ješte víc odzbrojili, tak součástí plánu bude že zrovna těmhle labilním "highly trained proffesionals" bouchačky nechají, o opravdových zločincích nemluvě...  :thumbsdown_anim:

Odesláno

Jj, benga (logicky) a šmejdi budou mít zbraň vždy.....

Dnes mě překvapil dotaz v bance, jestli jsem politicky aktivní, připomnělo mě to dotaz, straník/nestraník. Ale slečna říkala, že ji nezajímá která politická strana,jen jestli ano, či ne. Počítám že na to, kde jsem, dojde časem....... :angry:

A po více než půl hodině čekání mi peníze stejně nedali. Účet je vedený na manželku, X krát jsem vybíral, ale najednou jim vyskočilo, že nemají sken občanky. Když už to vypadalo nadějně, přišli na to že tam, údajně, není ani ženy občanka a že musí přijít, tak jsem už vztekle odešel..... :angry:

A to mám zánět dutin, antibiotika a hlavu jako střep..... achjo....

Odesláno

Tak ÚOOZ se považuje za elitu. Alespoň oni sami sebe určitě :-)

Edit: omlouvám se, už rok jsou přejmenovaný na NCOZ. Mám je holt zafixovaný postaru.

Každopádně, tam jsou to všechno VŠ vzdělaní lidé a tudíž se určitá míra inteligence předpokládá samosebou. A elita to určitě je. 

Odesláno

Jj, benga (logicky) a šmejdi budou mít zbraň vždy.....

Dnes mě překvapil dotaz v bance, jestli jsem politicky aktivní, připomnělo mě to dotaz, straník/nestraník. Ale slečna říkala, že ji nezajímá která politická strana,jen jestli ano, či ne. Počítám že na to, kde jsem, dojde časem....... :angry:

A po více než půl hodině čekání mi peníze stejně nedali. Účet je vedený na manželku, X krát jsem vybíral, ale najednou jim vyskočilo, že nemají sken občanky. Když už to vypadalo nadějně, přišli na to že tam, údajně, není ani ženy občanka a že musí přijít, tak jsem už vztekle odešel..... :angry:

A to mám zánět dutin, antibiotika a hlavu jako střep..... achjo....

To je kvůli pravidel KYC-know your client. Musí mít kopii osobního dokladu a v případě, že je osoba politicky aktivní, je ve zbrojním průmyslu atd.. tak by tam měla být větší opatrnost stran nějakých podezřelých transakcí atd.. je to opatření proti praní špinavých peněz atd. Celkem běžná součást bankovního dohledu, krom některých daňových rájů atd..
Odesláno

Dnes mě překvapil dotaz v bance, jestli jsem politicky aktivní, připomnělo mě to dotaz, straník/nestraník. Ale slečna říkala, že ji nezajímá která politická strana,jen jestli ano, či ne. Počítám že na to, kde jsem, dojde časem....... :angry:

Tak na jednu stranu máš pravdu, nikomu do takových věcí nic není.

Na druhou stranu banka je normální soukromá firma a pravidla si určuje sama. Můžou se tedy ptát na co jen chtějí a na zákazníkovi je jen volba chci - nechci. Nikdo ho nenutí jejich služby (i s jejich dotazníky) využívat.

Odesláno

Neurčuje je to jejich povinnost, viz můj příspěvek výše. Bude to chtít každá banka..

Odesláno (upraveno)

Bohužel inteligence a vzdělání nemají naprosto žádnou souvislost s povahou, vyrovnanou osobností a egem. Pojem elita já asi vnímám trochu odlišně.

Edit: tohle mělo na vazovat na Martina:

"Každopádně, tam jsou to všechno VŠ vzdělaní lidé a tudíž se určitá míra inteligence předpokládá samosebou. A elita to určitě je. "

Vypada mi citace

Upraveno uživatelem Americkej
Odesláno

V takové bance by mě viděli naposledy...

to tě asi neuvidí v žádné. Ptají se na to ve všech bankách při větších výběrech a vkladech. Není to jejich výmysl.
Odesláno

Bohužel inteligence a vzdělání nemají naprosto žádnou souvislost s povahou, vyrovnanou osobností a egem. Pojem elita já asi vnímám trochu odlišně.

Edit: tohle mělo na vazovat na Martina:

"Každopádně, tam jsou to všechno VŠ vzdělaní lidé a tudíž se určitá míra inteligence předpokládá samosebou. A elita to určitě je. "

Vypada mi citace

Jo to máš pravdu, ale prostě všude se najde nějaká ty výjimka ( to vzdělání jsem dával jako příklad toho, že se u VŠ vzdělaných jedinců předpokládá kultura chování, jednání i vyjadřování jaksi na vyšší úrovni ), proto se tím odlišují i od jiných útvarů, atd. 

Odesláno

popravdě moc nechápu pokud je to "elitní" jednotka proč řeší dopraví věc a nezavolaj si uniformovaný kolegy na toto

Mozna to bude tim, ze mas p.ro vetsi nez malicek u nohy. Kdybys na tom byl jako oni, tak bys jejich chovani mozna rozumel ;-)

Odesláno

To všichni : Já to neznal a díky za vysvětlení, jen se hrozím doby, že bude záležet jaké straně chováš náklonost (a že to přijde, jako to bylo v Básníkách, " Vy nehrajete tenis? To my tady hrajeme tenis všichni" :) ).

Přesně, mají tě naštvat tady, nebo jinde, jen to, že to nejde mohli říci dřív a nemusel jsem tam čekat jako jouda ale slečna byla milá, nabízela občerstvení a měla celkem dobrý kozy, tak jsem byl, až do neslavného konce, celkem v klidu <_<

Mohli ale napsat a ne to nechat na náhodu až přijdu na pokladnu (kdyby kupříkladu měla být žena i s kartou na dovče a ty prachy potřebovat na krev, tak jsem v 3,14či). Chce to hotovky a nebo hodně hodinek   :) 

Odesláno

To všichni : Já to neznal a díky za vysvětlení, jen se hrozím doby, že bude záležet jaké straně chováš náklonost (a že to přijde, jako to bylo v Básníkách, " Vy nehrajete tenis? To my tady hrajeme tenis všichni" :) ).

Přesně, mají tě naštvat tady, nebo jinde, jen to, že to nejde mohli říci dřív a nemusel jsem tam čekat jako jouda ale slečna byla milá, nabízela občerstvení a měla celkem dobrý kozy, tak jsem byl, až do neslavného konce, celkem v klidu <_<

Mohli ale napsat a ne to nechat na náhodu až přijdu na pokladnu (kdyby kupříkladu měla být žena i s kartou na dovče a ty prachy potřebovat na krev, tak jsem v 3,14či). Chce to hotovky a nebo hodně hodinek   :)

:lol2:  :lol2:  :lol2:  teď jsem zapomněl na co jsi si to stěžoval ? :D 

Odesláno (upraveno)

No vlastně na nic čeče :-)))

Na všem špatném, je potřeba najít něco dobrého... :-)

Upraveno uživatelem DavidLC
Odesláno

Ale manželce to jistě takhle neřekne - měla celkem dobrý kozy :-)), tý si postěžuje jako na začátku.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...