Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě mi přistála na stole jedna žádost na zřízení P+R parkoviště, jistě před volbama chvályhodná a potřebná věc. Má to jen jeden malej háček. Na stejném místě se projednává výstavba tramvajové točny ( též volební slib) a věc je ve stadiu- finále. Nějak nevím, co s tím v pondělí budu dělat.

Odesláno

Ale manželce to jistě takhle neřekne - měla celkem dobrý kozy :-)), tý si postěžuje jako na začátku.

tak ona by to byla dobrá pointa na konec,prvně říct že to bylo vše špatně,ale aspoň bylo na co koukat :D

Odesláno

to tě asi neuvidí v žádné. Ptají se na to ve všech bankách při větších výběrech a vkladech. Není to jejich výmysl.

Ve FIO se mě na to tedy neptali nikdy. Ale je možné, že jejich zaměstnanec hrubě porušuje pracovní předpisy - nemělo by se to hlásit? :D

Odesláno

Ve FIO se mě na to tedy neptali nikdy. Ale je možné, že jejich zaměstnanec hrubě porušuje pracovní předpisy - nemělo by se to hlásit? :D

pravidelně vybíráš víc než je ekvivalent 10.000 EUR?

jedná se o opatření proti legalizaci výnosů z trestné činnosti (AML - Anti-Money-Laudering)

Odesláno

Moje odpověď byla na slova "Dnes mě překvapil dotaz v bance, jestli jsem politicky aktivní". Na takový dotaz bych prostě neodpověděl a ani banka by neměla zákonné opodstatnění se na toto ptát. Ohledně tzv. politicky exponované osoby se banka může ptát, resp. může provádět kontrolu klienta v mezích daných zákonem. A tam jsem nikde nenašel, že by musel klient sdělovat, jestli je nebo není politicky exponovanou osobou (ostatně banka si tyto údaje může zjistit sama jiným způsobem).

Odesláno

Ale manželce to jistě takhle neřekne - měla celkem dobrý kozy :-)), tý si postěžuje jako na začátku.

Náhodou ženě jsem přiznal hezkou poštmistrovou (kde jsem byl před bankou a taky mě sířily jen 2 okýnka a fronta, ale zjihl jsem, když tam byla hezká holčina a jak se točila a měla mini, tak na mě jukly kalhotky). Tak já jí jdu říct i o tý v bance, ale kdybych se dlouho neozýval, tak mě máš na svědomí :lol2:

Odesláno

To je kvůli pravidel KYC-know your client...

Ty jsi puvodne z Opavy? Jen me to zajima. Tohle mi vzdycky trhalo usi a vytrvale to vsem opavakum opravuji a tvrdim jim, ze (napr. v tomhle pripade) "pravidla nemaji vuli" :D

Odesláno

Ty jsi puvodne z Opavy? Jen me to zajima. Tohle mi vzdycky trhalo usi a vytrvale to vsem opavakum opravuji a tvrdim jim, ze (napr. v tomhle pripade) "pravidla nemaji vuli" :D

Se ti to machruje, když zrovna ve vedlejším vlákně napsal, že sedí ve vlaku z/do Opavy, co? :-)

Odesláno

Ostravy kluci, Ostravy ! Ale Otec je opavák, tak jsem to možná odkoukal :)

Odesláno

Se ti to machruje, když zrovna ve vedlejším vlákně napsal, že sedí ve vlaku z/do Opavy, co? :-)

Tak to jsem prehlidl! Kde to pise? Takze fakt ne. Ale pac jsem odtamtad z okoli, tak to duverne znam. Ja mam na tohle vypestovanou alergii nebo nejakou hypercitlivost ci co, takze to aspon neni vubec osobni. Za tohle bych zdrbal kazdyho, hlava nehlava :)

Odesláno

Dyk ja vim :) A dokonce jsem si ted ten vojtou prispevek nasel - ja ho fakt pred chvili dokonce i cetl. Ale hele, nejsem dedektyf. Pise neco o vlaku, ne ze je rodak. Co jsem tam byl naposled, tak to jeste do vlaku do Opavu pousteli kdekoho... sem nevedel, ze ted se uz musis prokazat rodnym listem :lol2: 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...