Gres Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 Ta diskuse pod tim je dobrej ekl, kam se na to hrabou novinky...
Hasič Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 (upraveno) když sem eště chodil do školy, tak ze mňe jeden učitel dostal inkfarktYpo klidek, decebal by te vzal do kabinetu na klín a vysvětlil by ti to. Na ptáčkách jako na příkladu!!!! Upraveno 26. října 2017 uživatelem Hasič
SCIFI Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Hasič kdy a kde ?termín si domluv s hasičovou asistentkou na 284 016 111. řekne ti kdy a kde
Hasič Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Odesláno 26. října 2017 Jj, zavolej tam. Scifi ho stara je na matersky, maka pri tom doma! Zvedne to a rekni ji termin. Ale mluv pomalu a nahlas, jsou trocha retardovani!!
Návštěvník qoyi Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Kurva, měl jsem na sobotu objednaný věci asi ve třech krámech včetně řezníka a asi dvou kilo kližky na guláš co jsem měl v plánu dnes vyladit a přežrat se ho, všichni mi řekli do telefonu otevírací dobu na dnešek ... dnes je všechny objedu a všude zavřeno ... tak jdu koupit chleba a zjistim že je svátek a že protože má bejt líp, ano? .. tak máme všude povinně zavřeno. Taky jsem zjistil že se na benzínce nedá koupit chleba. Tak řešim dilema jestli jet nakoupit do zahraničí nebo zjistit na co jsem vlastně kupoval tak velkej mrazák a co jsem tam všechno narval. Může mi někdo říct co dělaj vietnamci z mý večerky zrovna teď doma, když jsem ochotnej dát za chleba 60 korun?
little_w Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Může mi někdo říct co dělaj vietnamci z mý večerky zrovna teď doma, když jsem ochotnej dát za chleba 60 korun? Slavi ceskoslovenskou nezavislost, neasi?
par-pa Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 u nás vietnamci makaj, byl jsem ve městě a maj otevřeno
Návštěvník qoyi Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 u nás vietnamci makaj, byl jsem ve městě a maj otevřeno Je to tusim podle metru ctverecnich, maly vecerky asi pojedou ja tu mam jen velkou.
par-pa Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 Je to tusim podle metru ctverecnich, maly vecerky asi pojedou ja tu mam jen velkou. jj, limit je 200 m2
martar Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Štve mě ta vichřice. Dřeviny na zahradě dostávají slušnej kouř, snad to ustojí... má to ještě zesilovat. Každopádně před chvílí výpadek proudu, přesně jak jsem očekával, v tu nejnevhodnější chvíli. V akci zrovna trouba (koláč), pračka, myčka, toustér, TV, počítač...
pciza Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Tak u tchyně spadnul strom na plot. Tak beru pilu a jedu.
straspol Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Štve mě ta vichřice. Dřeviny na zahradě dostávají slušnej kouř, snad to ustojí... má to ještě zesilovat. Každopádně před chvílí výpadek proudu, přesně jak jsem očekával, v tu nejnevhodnější chvíli. V akci zrovna trouba (koláč), pračka, myčka, toustér, TV, počítač......jistič..?
Zlý Jabko Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Tak u tchyně spadnul strom na plot. Tak beru pilu a jedu.S pilou na tchýni? Vem ji špalkem a strč pod ten strom, bude to vypadat věrohodnějš.
straspol Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Dopytle, špatně jsem si spočítal materiál. Všechny desky zkracuju o půl centimetru. Já vím, lepšé zkracovat než vyhodit, ale stejně mě to strašně míchlo .
Návštěvník qoyi Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Štve mě ta vichřice. Dřeviny na zahradě dostávají slušnej kouř, snad to ustojí... má to ještě zesilovat. Každopádně před chvílí výpadek proudu, přesně jak jsem očekával, v tu nejnevhodnější chvíli. V akci zrovna trouba (koláč), pračka, myčka, toustér, TV, počítač... To snad ne, i toustérs zapojils? o.O Tak u tchyně spadnul strom na plot. Tak beru pilu a jedu. Bacha na práskače.
pciza Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 Tak tchyně přežila "sakra", plot taky, nejakej kubík toho bude
martar Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Odesláno 29. října 2017 (upraveno) ....trouba (koláč), pračka, myčka, toustér, TV, počítač...To snad ne, i toustérs zapojils? o.OTak zrovna toustovač mi vadí nejmíň Edit: Ovšem hoši, před minutou jsem se překonal - telefon v hajzlu. Doslova. Vypadá to s ním bledě... teď si hoví v rejži a večer ho zkusím nastartovat. A záložní nemám jak dobít. To se mi ještě nestalo. Dneska už radši na nic nesáhnu. Upraveno 29. října 2017 uživatelem martar
Doporučené příspěvky