Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

když sem eště chodil do školy, tak ze mňe jeden učitel dostal inkfarkt

Ypo klidek, decebal by te vzal do kabinetu na klín a vysvětlil by ti to. Na ptáčkách jako na příkladu!!!!

Upraveno uživatelem Hasič
Odesláno

Jj, zavolej tam. Scifi ho stara je na matersky, maka pri tom doma! Zvedne to a rekni ji termin. Ale mluv pomalu a nahlas, jsou trocha retardovani!!

Návštěvník qoyi
Odesláno

Kurva, měl jsem na sobotu objednaný věci asi ve třech krámech včetně řezníka a asi dvou kilo kližky na guláš co jsem měl v plánu dnes vyladit a přežrat se ho, všichni mi řekli do telefonu otevírací dobu na dnešek ... dnes je všechny objedu a všude zavřeno ... tak jdu koupit chleba a zjistim že je svátek a že protože má bejt líp, ano? .. tak máme všude povinně zavřeno. Taky jsem zjistil že se na benzínce nedá koupit chleba. Tak řešim dilema jestli jet nakoupit do zahraničí nebo zjistit na co jsem vlastně kupoval tak velkej mrazák a co jsem tam všechno narval.

Může mi někdo říct co dělaj vietnamci z mý večerky zrovna teď doma, když jsem ochotnej dát za chleba 60 korun?

Návštěvník qoyi
Odesláno

u nás vietnamci makaj, byl jsem ve městě a maj otevřeno

Je to tusim podle metru ctverecnich, maly vecerky asi pojedou ja tu mam jen velkou.

Odesláno

Štve mě ta vichřice. Dřeviny na zahradě dostávají slušnej kouř, snad to ustojí... má to ještě zesilovat. Každopádně před chvílí výpadek proudu, přesně jak jsem očekával, v tu nejnevhodnější chvíli. V akci zrovna trouba (koláč), pračka, myčka, toustér, TV, počítač...

Odesláno

Štve mě ta vichřice. Dřeviny na zahradě dostávají slušnej kouř, snad to ustojí... má to ještě zesilovat. Každopádně před chvílí výpadek proudu, přesně jak jsem očekával, v tu nejnevhodnější chvíli. V akci zrovna trouba (koláč), pračka, myčka, toustér, TV, počítač...

...jistič..? 

Návštěvník qoyi
Odesláno

To snad ne, i toustérs zapojils? o.O

Tak u tchyně spadnul strom na plot. Tak beru pilu a jedu.

Bacha na práskače.

Odesláno (upraveno)

....trouba (koláč), pračka, myčka, toustér, TV, počítač...

To snad ne, i toustérs zapojils? o.O

Tak zrovna toustovač mi vadí nejmíň :D

Edit: Ovšem hoši, před minutou jsem se překonal - telefon v hajzlu. Doslova. Vypadá to s ním bledě... teď si hoví v rejži a večer ho zkusím nastartovat. A záložní nemám jak dobít. To se mi ještě nestalo. Dneska už radši na nic nesáhnu.

Upraveno uživatelem martar
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...