Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud jde o Lacinu, tak si myslím, že obhajovat ho tím, že se snažil rychle zařadit a že mazda byla možná v mrtvém úhlu je nesmysl pokud se ví, že na řidičku gestikuloval, řval, apd. Pak to byl jasně způsob jak ji potrestat, možná jen, že to ani tak daleko nechtěl dovést, že ji chtěl "jen" postrašit. Nevím jak kdo, ale zažívám těchto situací na silnici dost a dost. Předjíždím a v tu ránu je na mě nalepený nějaký blikající a gestikulující magor. Nevím dále, kde jste někteří vzali to, že jsem povinen rychle uvolnit levý pruh rychlejšímu vozidlu - to by platilo, pokud bych třeba jel 100 km/hod a za mnou jelo auto 130 km/hod. Ale pokud předjíždím auto já rychlostí 130 km/hod a za mnou dojede někdo, kdo jel 160 km/hod, tak rozhodně nejsem povinen zrychlit a rychle uvolnit pruh. Tak si pěkně počká až dokončím já předjížděcí manévr a to obvykle je právě důvodem k magorskému chování. Pánové uvědomte si, že podobné chování, jako předvedl Lacina, ohrožuje nás všechny. Tady bych nějaká polehčující hlediska nehledal, protože jinak skončíme časem všichni v příkopu. Měl by ovšem platit stejný metr pro všechny, takže by se podobné projevy agresivity měly trestat stejně přísně.

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 3
Odesláno

Ja jsem si to minule valil po dalnici a prede mnou v levym bez predjizdeni slecna stotricitkou a vedle ni drepel fotr, ktery ji zrejme ucil, ze nema uhejbat, protoze jede svejch 130 ... :clap: no co jsem mel delat, podjel jsem je a s dobrou naladou jel dal ... ale priste jim neco udelam, mladou zabiju a otce znasilnim ...

• Dát hlas 5
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Ja jsem si to minule valil po dalnici a prede mnou v levym bez predjizdeni slecna stotricitkou a vedle ni drepel fotr, ktery ji zrejme ucil, ze nema uhejbat, protoze jede svejch 130 ... :clap: no co jsem mel delat, podjel jsem je a s dobrou naladou jel dal ... ale priste jim neco udelam, mladou zabiju a otce znasilnim ...

Zřejmě ani vyučující otec neznal vyhlášku, protože mimo obec musí jet v pravém pruhu, doporučuji Ti ale to příště udělat opačně než plánuješ - otce zabít a mladou znásilnit. To bude, myslím, příjemnější.

Upraveno uživatelem pavča
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Zřejmě ani vyučující otec neznal vyhlášku, protože mimo obec musí jet v pravém pruhu, doporučuji Ti ale to příště udělat opačně než plánuješ - otce zabít a mladou znásilnit. To bude, myslím, příjemnější.

Ále co, zabij je oba, jakýpak štráchy. Kdyžtak potom řekneš, že jsi se chtěl jen zařadit a bude to v pohodě. :D
Odesláno

Aj ked tu už nič nepíšem mínusy sa len tak sypú.

To neres. Kristuspan byl taky nevinnej a taky ho ukrizovali:-)

• Dát hlas 1
Odesláno

Nevím, kam to dát, tak to dám sem:

Drogerie TOMI - moje živobytí - ode dneška Game Over.

Smutná zpráva, ale je mi jasné, že po game over bude následova upgrade a restart jak sfiňa!
Odesláno

Tak dneska mně ve ŠKODĚ-SERVISU opravdu už nasrali .

1)V říjnu jsem jim při garančce oznámil , že mi při studených ránech píská ventilátor topení (tipuji na ložisko).

Oni: tam nic není, nic jsme nenašli ( no jasně jak mají auto už za tepla)

2)Za 14 dní jsem měl nějakou výmněnu ND, tak znova hlásím "píská ventlátor topení, po zahřátí přestane atd.!(auto předáno den předem)

Oni: nic jsme nenašli, promazali jsme - vše v pořádku (nemůžeme auta nechávat přes noc venku, takže testovali opět pěkně za tepla)

3)Za caa. dalších 14 dní volám - ventilátor topení píská za studena čím dál déle, mám Vám ten zvuk nahrát?

Oni: všechny ventilátory topení jsou za studena hlučnější

4)Dnes ráno, hrozný pískot - ventilátor po 20 sek. umřel, tak jedu do ŠKODA - SERVISU.Přijedu , hlásím, čekám.

Oni: Byla spálená pojistka, jinak OK.

Já: pojistka to, ale asi nevyřeší

Oni: teď je to v cajku, kdyby něco zavolejte

5)Po 5 km - ventilátor opět nefunkční, zpět do servisu

Oni: že prej to budou konečně řešit asi výmněnou, ale musí celou palubovku rozdělat - zavoláme.

Jelikož momentálně před vánocemi nutně všechny auta k práci potřebujeme, tak jsem si vzal od nich pár pojistek, v Baumaxu koupill kapesní svítilnu a budeme se snažit používat větrák pouze na stupeń 1.

Zítra objasním tuto rozšířenou výbavu i ostatním, snad to holky pochopí.

Zdar Škoda Auto - Simply Clever

Odesláno

Spíš servisy: simply stupid.

My máme jako druhé aut Škodu Octavia RS II - je skvělé, naprosto bez debat. Moje zkušenosti s Auto Podbabská v Dejvicích:

1. Při výměně kol před 2 lety měli blbě nastavenej moment na klíči. Auto se divně chovalo, ale co já můžu zkontrolovat, amatér, jen kola. Tak jsem zastavil a šup - VŠECHNY šrouby jsem utahoval rukou. Tj. chvilku před průserem.

2. Douho jsem domlouval montáž denního LED svícení - aby bylo decentní. Nakonec se domluvím, po měsíci dohadování, na typu, ceně. atd. Přijedu, odjedu na 4h někam bokem. Vrátím se a: nejde to, nemáme světla objednaná, musímo objednat místo původních za 2000 jiná za 7500. Práce bude na nich tak 8 hodin. Máme je objednat?

3. "Nová světla" je normální Milotec, vytiskli mi www stránku. Ten typ stojí s DPH 6500 a montáž zvládne amatér do hodiny.

4. Účtují si uskladnění kol a nechávají platit předem-pamatuju si to přesně. Když jsem se s nimi ale ošklivě rozloučil, zaplatil jsem uskladnění zpětně. Přece se platí vždy zpětně. Kriplové zlodějský...

Odesláno

Škoda - Simply clever :smile_anim: Občas se to chce zamyslet, zda-li dát auto do autorizovaného servisu nebo nějáký ty škvarky ušetřit. Mě u Octávky nefungoval centrál zadních dveří, ani to nerozmontovaly a řekli mi, že zámek je v čudu, takže novej 4800,-Kč + práce řekl laicky, že do 3000,-Kč se vejdu :oneeyed02: Pravdu měli v tom, že zámek v čudu byl, takže mi ho kámoš na vrakáči sehnal za 500,-Kč a za dalších 500,-Kč vyměnil.

Kde najdete ležet na ulici 6800,-Kč ? :rolleyes:

Odesláno

Spíš servisy: simply stupid.

My máme jako druhé aut Škodu Octavia RS II - je skvělé, naprosto bez debat. Moje zkušenosti s Auto Podbabská v Dejvicích:

1. Při výměně kol před 2 lety měli blbě nastavenej moment na klíči. Auto se divně chovalo, ale co já můžu zkontrolovat, amatér, jen kola. Tak jsem zastavil a šup - VŠECHNY šrouby jsem utahoval rukou. Tj. chvilku před průserem.

2. Douho jsem domlouval montáž denního LED svícení - aby bylo decentní. Nakonec se domluvím, po měsíci dohadování, na typu, ceně. atd. Přijedu, odjedu na 4h někam bokem. Vrátím se a: nejde to, nemáme světla objednaná, musímo objednat místo původních za 2000 jiná za 7500. Práce bude na nich tak 8 hodin. Máme je objednat?

3. "Nová světla" je normální Milotec, vytiskli mi www stránku. Ten typ stojí s DPH 6500 a montáž zvládne amatér do hodiny.

4. Účtují si uskladnění kol a nechávají platit předem-pamatuju si to přesně. Když jsem se s nimi ale ošklivě rozloučil, zaplatil jsem uskladnění zpětně. Přece se platí vždy zpětně. Kriplové zlodějský...

Jasně, souhlasím. Není to značkou.
Odesláno

prave me nastvala Ceska posta - silene nastvala, zabijel jsem pro min...

Už by to mělo být vyřešený, ale když jsem se to dověděl, tak jsem myslel, že tu poštu půjdu podpálit (byl jsem zrovna asi sto metrů od pošty).

Odesláno

Už by to mělo být vyřešený, ale když jsem se to dověděl, tak jsem myslel, že tu poštu půjdu podpálit (byl jsem zrovna asi sto metrů od pošty).

tady citim silny pribeh. nechcete se podelit? :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...