Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

moj sused je programator, podlahol bio kulture....za plotom ma to svinstvo svoje biomagorom udrziavané hniezdo..

Možno sused chová králiky. :D Musím priznať, že aj ja som nechal na chalupe trávu vyrásť. Celý čas som to kosil nakrátko a hnojil nazeleno, ale je tam taká krásna ďatelina aj lucerka, doslova mňam. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S pejsky to není sranda, když jsem se nastěhoval do nového baráčku v naší ulici, myslel jsem, že si jí do tejdne hodím" Deset baráků a deset velkých psů, štěkot je jeden ze zvuků, který nezachytí ani výborné okno, ani okenice, to už vím, posbíral jsem hodně informací. Nespal jsem a pomalu šedivěl. Nakonec jsem koupil Dobrmana, který se úspěšně svým hlasem připojil ke kamarádům v ulici, možná, že bych řekl, že je nejlepší a naučil mě s tím štěkotem žít. Dnes už spím jak miminko :sleeping_03anim: Je tedy pravda, že ten můj aspoň něštěká na každýho vrabce, třeba tak jako seusedův vlčák :o

Uf, úplně vim, o čem mluvíš, někdy mám taky pocit, že mě z toho jeb-ne... :-( Ale dobře si na to vyzrál :-)) Pes, kterej štěká v podstatě bez důvodu je pes k ničemu, ale to jejich páníčci jaksi nejsou s to pochopit :-(

Odkaz ke komentáři

Možno sused chová králiky. :D Musím priznať, že aj ja som nechal na chalupe trávu vyrásť. Celý čas som to kosil nakrátko a hnojil nazeleno, ale je tam taká krásna ďatelina aj lucerka, doslova mňam. :smile_anim:

Tak ale to je v poriadku. na chalupe to tak ma byt. A kosit kosou. Ale bodliaky, pyr a kadejake dvojklicnolistove buriny co spravia tridsat cisel za weekend by si snad nepestoval s laskou a nehou :-)
Odkaz ke komentáři

České dráhy nezklamaly. Praha-Brno 18min zpoždění, stejná trasa zpět dvojnásobek. Alespoň, že v EC fungovala klima a bylo si kam sednout... když už zrušili ranní SC.

Lidi jsou moc zhejčkaní! Já když jezdil do učení, to byly zpoždění vlaků! Dneska už ani to zpoždění není co bejvalo. Tenkrát dokázali udělat 18 minut na pár kilometrech. Ze Šternberka do Olomouce to nabralo takový zpoždění že nám celkem pravidelně ujížděl spěšňák do Brna a to tam bylo jestli si dobře vzpomínám asi 15 minut na přestup.
Odkaz ke komentáři

Právě mě vytočil T mobile, 30 dnů zjištoval, že je telefon rozbitej a ted bude 30 dnů opravovat ( pracovník na přepážce napsal pouze zjistit závadu, nikoli opravit ). Já si to bohužel nezkontroloval, ach jo.

Odkaz ke komentáři

No to je další věc. Ale za to nejsem naštvaný na ČD, nýbrž O2. Zlatý Vodafone, co se konferenčních hovorů týká.

A není to spíš odstíněním ve vlaku? (já si to vždycky myslel, protože bez ohledu na operátora stojí signál za starou bačkoru..
Odkaz ke komentáři

No mňa dnes trochu rozhodilo, že pri večernom behu sa proti mne rozbehol pes mi neznámeho plemena. Začal vyskakovať a ledva som uhýbal cvakaniu zubov. človek zamyslený, zrazu proti mne pes tak som zbledol, čo psa asi k skákaniu povzbudilo a majiteľov značne pobavilo. tak som sa pojal zavolať políciu, pretože toho psa evidentne nezvládali. Načož mi začalo byť slovne vyhrážané. No vydržal som a vyčkal políciu, to už jeden z nich bežal pre vodítko, pretože samozrejme žiadne nemali. Okamžite po príjazde polície začali klamať kde sa to stalo (rozdiel 5 metrov, ale tam už pes bez vodítka nemal čo robiť). No proste som požiadal policajtov, až im dohovoria, pretože ja z 10 metrov vidím rozbehnutého psa a reakciu proste neovplyvním a keď psa niekto proste nemá pod kontrolou, nemá bez vodítka ani vyliezať. Nič proti psom, susedkinu pitbullku pohladkám vždy keď môžem, ale pohrýznutý nie mojím psom som už bol dvakrát a moje reakcie už nie sú píliš priateľské.A reakcie na to kam si môžem s políciou ísť si radšej nechám pre seba.

Upraveno uživatelem koveras
Odkaz ke komentáři

No mňa dnes trochu rozhodilo, že pri večernom behu sa proti mne rozbehol pes mi neznámeho plemena...

To je dobré, vychcaní, že. Málo sa dodržuje vodítko - lebo to sú všetko slušné psy, a pán ich má pod kontrolou...často len v domnení.

Mám tiež skúsenosť s neuvadením psom pri behu, keď sa na teba vyrúti a ty nevieš čo teraz. Cvak cvak zubami do lýtka. Je pravda, že v tom úseku som mal dobré časy, ale tepovo mimo:-) Ja sa smejem, ale nebolo mi to jedno...volám majiteľa, nikde, nikto...vždy v okolí po zmene trasy si ma pes našiel! Až raz keď bol totálne otravný, mi došli nervy a ako sa plietol pod nohy - prásk kopačka ako mi prišlo - zakvičal - odltetel - odplazil sa.

Bohužial, lebo v podstate pes za to nemôže, ale majiteľ. No odvtedy, aj keď som bežal okolo, už mi dal pokoj a dokonca sa mi vyhýbal. Fyzické následky zrejme nemal....byť plemeno väčšie, agresívnejšie tak si netrúfnem.

Len upozorním, že nepomohlo ani keď som prestal bežať, skákal vždy. Mal dosť široké teritórium.

Odkaz ke komentáři

Že jsem úplnej vůl a po měsíci a půl v Iráku, kdy jsem si už tak nějak zvyk na všechny ty AK-47, SA-58 na každém druhém rohu a check point co dvacet km. Jsem si potřech hodinách za volantem chtěl dát pauzu na parkovišti, Italskému kolegovi se tam nelíbilo (dost odpadků kolem) a navrhl, že někde sjedeme z cesty a uděláme si pauzu s výhledem do krajiny... Já bezmyšlenkovitě souhlasil a po pěti kilometrech sjel z cesty. Za chvíli přišel místní kolega, bledý jako stěna a říká, měli by jsme vypadnout, nechápal jsem ale pak pochopil, ten minometný granát :sweatdrop: se povaloval metr a půl od auta :suicide_anim: ...

post-3780-038953300 1313597413.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...