Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska mě echt naštval pád novýho ajfounu ze dvou metrů na dlažbu. A ještě si za to můžu sám a nemám ani komu nadávat. Čtvrt roku na to člověk šetří, pak to má týden a už aby to letělo do servisu...Posted Image

Myslim, ze setrit ctvrt roku na kravinu jako je telefon je docela ujety... (neber to osobne)
Odesláno

Vcera jsem byl u Lejhance v Pardubicich,esi nema nejaky remeny na x-windy a nejen,ze nic nemel,ale jeste mi rek,ze ten muj model nikdy v zivote nevidel(je to prodejce Hamiltonu)

Odesláno

pokud je koupil Yvaine, jakoze podle sortimentu prodejce Marinemaster na aukru to tak nejak predpokladam, tak by te to nemelo rozcilovat, bo Yvaine je profi, jeden z mala platicich handliru tady, a presne to dela - handluje..

Odesláno

Opět stará baja:

- balík na trase Hiroshima - Praha = 3 dny, z toho 2 dny víkend.

- tracking České pošty říká "15.11. adresátovi odeslána výzva k doplnění celní hodnoty bla bla..."

- dnes 22.11. pořád nic - tedy ani po týdnu mi není Česká pošta schopna doručit (nebo odeslat ?) blbej dopis, kterým notabéne zdržujou mou zásilku.

- 11.000 km za 3 dny kontra 200 km za ...????

Za co kuvva platím EMS, když mi to přijde za stejně dlouhou dobu jako nějaká SAL, která by stála čtvrtinu ? :sniper:

Odesláno

Dopis od ceske kancelare pojistitelu ze jsem zacatkem 2009 nemel povinne ruceni na vlek na lod ... kde je PR 200 Kc rocne.

Stejny dopis prisel loni, uz nevim co sem odpovedel, rok se nic nedelo a je tu znovu ... castka porad stejna 2900 Kc.

Dopr*ele co ja vim co se delo v lednu 2009?

Nemate na to nekdo nejaky dobry lek, at si zase za rok nemusim zbytecne zvysovat tlak ... pripadne at tu kvuli nesmyslu nezvoni nejaky agilni exekutor?

Odesláno

Zkus si vzpomenout, u koho jsi měl vlek na loď pojištěný a brnkni do pojišťovny. Tam ti řeknou, od kdy do kdy jsi to měl pojištěné a vystaví ti potvrzení, se kterým se obrátíš na ČKP a pošleš je do míst, kde záda ztrácí svoje slušné jméno.

Jo a lék... zkus nějaký benzodiezepin, třeba alprazolam (Neurol, Xanax)

Odesláno

Dopis od ceske kancelare pojistitelu ze jsem zacatkem 2009 nemel povinne ruceni na vlek na lod ... kde je PR 200 Kc rocne.

Stejny dopis prisel loni, uz nevim co sem odpovedel, rok se nic nedelo a je tu znovu ... castka porad stejna 2900 Kc.

Dopr*ele co ja vim co se delo v lednu 2009?

Nemate na to nekdo nejaky dobry lek, at si zase za rok nemusim zbytecne zvysovat tlak ... pripadne at tu kvuli nesmyslu nezvoni nejaky agilni exekutor?

Koukám, že jim dochází škvarky, že se opět probudily" Teď jsme o tom kecali v hospůdce, a dost z nás nějáký ten měsíc v placení zpětně také vynechali, speciálně u motorek a všichni obdrželi dopisy, já už minulej rok. Vím, že disponují velmi dobrými informacemi z propojených databází a málokdy se spletou, takže jsme to všichni zaplatily. Myslím, že budeš pátrat a noknec zjistíš, že jsi nějáký ten měsíc taky opomněl. Ty penále, úroky a vše okolo je ovšem dobrá sviňá...

Odesláno

A sakra :crying_anim02: nedovedu si predstavit az to budu muset udelat pro svojeho kamarada....

Fazer je na tom az tak spatne? :) nedalo mi to

nejde se na to pripravit.

Odesláno

Zkus si vzpomenout, u koho jsi měl vlek na loď pojištěný a brnkni do pojišťovny. Tam ti řeknou, od kdy do kdy jsi to měl pojištěné a vystaví ti potvrzení, se kterým se obrátíš na ČKP a pošleš je do míst, kde záda ztrácí svoje slušné jméno.

Jo a lék... zkus nějaký benzodiezepin, třeba alprazolam (Neurol, Xanax)

Neurol ani Xanax rozhodne nedoporučujem ... Neurol vyvoláva závislosť už po cca 4 - 5 týždňoch užívania, no najhoršie je na tom to, že postupne dochádza k zmenám osobnosti.

Odesláno

Neurol ani Xanax rozhodne nedoporučujem ... Neurol vyvoláva závislosť už po cca 4 - 5 týždňoch užívania, no najhoršie je na tom to, že postupne dochádza k zmenám osobnosti.

To je přesně, co bych potřeboval.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...