Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se divím, kolik lidí tady ještě kouká na televizi. Zkuste jí vyhodit a koukat na netu. Navíc pak uvidíte, o kolik víc času vám zbyde na Chronomag :D

já mam jen tv tuner, použijeme ho s přítulkou jen tehdy když chcem opravdu něco vidět. Mě televize fakt nechybí, rodiče mají doma dvě a je tam hlukovej bordel, já mam doma klid, příbuzenstvo nám chce ale nějakou darovat, já tv nechci, události už vůbec, by mě jen nasraly...
Odesláno

Takže dnes to máme:

- banda smradlavých cigošů, roztáhnutých po celém chodníku, kvůli kterým museli lidi, kteří šli unavení z práce uskakovat na trávu do psích hovínek

- úřady - no comment (snad jen: na co je kua potřeba dvou úředníků ve dvou různých kancelářích na potvrzení jednoho papíru? Nekecám, jedna kráva to vytiskla, orazila; ke druhé jsem to musel zanést, aby to podepsala a založila si to do šanonku. Svině tam měla smradu jak v drogerii, všiml jsem si, že tam měla otevřenou flaštičku s lakem na nehty). To je v prdeli, dělat to takhle v nestátní firmě, tak ten člověk letí.

- tlustá policistka, která mně svým tělem blokovala výjezd autem, když řešila s nějakou paní pokutu za nezaplacené parkování.

Tak se ptám: co to s těma lidma je? Já, kdybych si nedal na uklidnění fajfku, tak rozbiju zlostí minimálně nějakou zavařeninu.

Odesláno

Brácha si ode mě nechal dovézt botky Asolo Powermatic 400 a teď právě volal, že bota po 2 měsících na šrot" Nejdříve se začli odloupávat kousky podrážek a nakonec jedna praskla, slavná vibramka" Jelikož v RSA nemají zastoupení a dali jsme za ně 4500,00Kč, posílá ji zpátky, poštovné 800,00Kč :suicide_anim: Dnes to fakt ale všechno flákají, to se nedá"

post-364-049821700 1331144231.jpg

Odesláno

Takže dnes to máme:

- banda smradlavých cigošů, roztáhnutých po celém chodníku, kvůli kterým museli lidi, kteří šli unavení z práce uskakovat na trávu do psích hovínek

- úřady - no comment (snad jen: na co je kua potřeba dvou úředníků ve dvou různých kancelářích na potvrzení jednoho papíru? Nekecám, jedna kráva to vytiskla, orazila; ke druhé jsem to musel zanést, aby to podepsala a založila si to do šanonku. Svině tam měla smradu jak v drogerii, všiml jsem si, že tam měla otevřenou flaštičku s lakem na nehty). To je v prdeli, dělat to takhle v nestátní firmě, tak ten člověk letí.

- tlustá policistka, která mně svým tělem blokovala výjezd autem, když řešila s nějakou paní pokutu za nezaplacené parkování.

Tak se ptám: co to s těma lidma je? Já, kdybych si nedal na uklidnění fajfku, tak rozbiju zlostí minimálně nějakou zavařeninu.

Ahoj, tak k tomuhle jen dodám. Ráno jdu na autobus, at dojedu do práce, přecházím na zelenou po přechodu křižovatku, auta zastavěj a pustěj mě, první odjede, ale druhej zastaví a začne mě sprostě nadávat, že jdu pomalu a tak podobně ( chodím stejně po přechodu cca 25 let - zelená, rozhlídnu se a rychle přejdu, at mě nesrazí nějakej blb ). Měl štěstí, jsem docela výbušná povaha, ale po ránu jsem rád, že funguju ( občas i vlezu do jinýho busu ), tak jsem nereagoval, což nadávajícího rozčílilo ještě víc a jel vedle mě až k zastávce a stále mě nadával ( cca 2 minuty ), takže kvůli 5 vteřinám , co ztratil na přechodu, ztratil cca 2 minuty těma nadávkama, který si ani nepamatuju. Takže nevím, ale každej blb, co se umí podepsat, má auto a honí si své , jistě vysoké ego. Pro úplnost dodám, že auto byla bílá Laguna combi, to je jediný, co si pamatuju z rána.

Odesláno

- úřady...

Něco podobného minulý týden. Byl jsem si vyrobil občanku a pas. Vyřizují to dvě pracoviště - kancly vedle sebe. Na občanku mě vyfotili funglovým canonem 1100D nebo tak nějak přímo v kanceláři. Ve vedlejším kanclu o 5 minut později mě fotili znova, tentokrát ale pro tento účel měli dokonce udělanou takovou fotobudku, ale zase na foťák nezbylo, takže fotili nějakým starým canon kompektem. Jenom mně se to zdá neefektivní? :suicide_anim:

Odesláno

Něco podobného minulý týden. Byl jsem si vyrobil občanku a pas. Vyřizují to dvě pracoviště - kancly vedle sebe. Na občanku mě vyfotili funglovým canonem 1100D nebo tak nějak přímo v kanceláři. Ve vedlejším kanclu o 5 minut později mě fotili znova, tentokrát ale pro tento účel měli dokonce udělanou takovou fotobudku, ale zase na foťák nezbylo, takže fotili nějakým starým canon kompektem. Jenom mně se to zdá neefektivní? :suicide_anim:

tak na výbavu fotobudky ještě neudělali výběrový řízení s malou domů pro zainteresované úředníky, to je celé:-)

Odesláno

Tak já nevim, kde pracuješ, ale u nás v "nestátní firmě" je normální, že něco vytvořím a pak to zanesu podepsat šéfovi. Takhle je to na všech úřadech, že podpisové právo má většinou pouze ředitelka daného odboru.

Odesláno

Tak já nevim, kde pracuješ, ale u nás v "nestátní firmě" je normální, že něco vytvořím a pak to zanesu podepsat šéfovi. Takhle je to na všech úřadech, že podpisové právo má většinou pouze ředitelka daného odboru.

No jo, ale v nestátních firmách většinou s lejstry na podpis neběhají kunčofti :-)

Odesláno

Byl jsem zažádat o nový OP.

Čůza za okýnkem rovnou z chodu zahlásila, že jsem zasahoval do OP a tudíž mě předá k řešení přestupkové komisi se sankcí až 15 tisíc. Zásah spočíval v tom, že jsem o něco ořízl ten plast kolem, aby se mi vešla do peněženky (šlo o ten zelený OP). Když jsem se jí zeptal, zda zmenšení okraje nějak zasahuje do samotného OP nebo zda snižuje schopnost státního orgánu mě identifikovat, odvětila, že sice ne, ale že jí to nezajímá a basta.

Měl jsem sto chutí jí přetáhnout konečník přes hlavu.

Odesláno

Ahoj, tak k tomuhle jen dodám. Ráno jdu na autobus, at dojedu do práce, přecházím na zelenou po přechodu křižovatku, auta zastavěj a pustěj mě, první odjede, ale druhej zastaví a začne mě sprostě nadávat, že jdu pomalu a tak podobně ( chodím stejně po přechodu cca 25 let - zelená, rozhlídnu se a rychle přejdu, at mě nesrazí nějakej blb ). Měl štěstí, jsem docela výbušná povaha, ale po ránu jsem rád, že funguju ( občas i vlezu do jinýho busu ), tak jsem nereagoval, což nadávajícího rozčílilo ještě víc a jel vedle mě až k zastávce a stále mě nadával ( cca 2 minuty ), takže kvůli 5 vteřinám , co ztratil na přechodu, ztratil cca 2 minuty těma nadávkama, který si ani nepamatuju. Takže nevím, ale každej blb, co se umí podepsat, má auto a honí si své , jistě vysoké ego. Pro úplnost dodám, že auto byla bílá Laguna combi, to je jediný, co si pamatuju z rána.

mně zas málem přejela a pak nadávala nějaká baba za to, že vůbec přecházim - znáte to, auto má zelenou ale odbočuje v tomto případě vpravo (přechod u OBI, směr metro Roztyly) a vy, jako chodec, máte taky zelenou...jelikož to bylo ráno, tak jsem jen pokynul k semaforu pro chodce, kde svítil zelený panáček - baba se za volantem zmenšila a ujela

Odesláno

Byl jsem zažádat o nový OP.

Čůza za okýnkem rovnou z chodu zahlásila, že jsem zasahoval do OP a tudíž mě předá k řešení přestupkové komisi se sankcí až 15 tisíc. Zásah spočíval v tom, že jsem o něco ořízl ten plast kolem, aby se mi vešla do peněženky (šlo o ten zelený OP). Když jsem se jí zeptal, zda zmenšení okraje nějak zasahuje do samotného OP nebo zda snižuje schopnost státního orgánu mě identifikovat, odvětila, že sice ne, ale že jí to nezajímá a basta.

Měl jsem sto chutí jí přetáhnout konečník přes hlavu.

To nechápu, zmenšit okraje přece ničemu nevadí. To si určitě u přestupkové komise obhájíš.

Připomněl jsi mi jednoho známého, je to už asi 10 let, a ten používal občanku k balení trávy :) . Čirou náhodou jsem našel fotku

post-5465-019610300 1331201520.jpg

Odesláno

Zákazníkovy jsme poslali hydraulický motor za 16500,-Kč a on ho běhěm dvou dnů poslal zpátky, že z něho teče olej, tak jsme mu s obratem poslali novej ať mu nestojí kamion" Dnes nám napsal výrobce, že motor který jsme poslali na reklamaci byl minimálně tři roky používanej :suicide_anim: Prostě je prohodil, starej pěkně vyčistil a poslal na reklamaci, ale já mu dám čočku" Žádnej telefon, v pondělí tam jedu osobně a uviděj ten mazec"

Odesláno

Já byl dneska v Drážďanech a nasra.a mne prodejna potravin. Kvalita dvojnásobná než u nás a cena poloviční. A ještě ochotný personál, kterému ani nevadilo, že neumím německy - vážili si zákazníka. Fuj na to!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...