Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ani ne po týdnu už mám na lunetě dvě mikro vlásečnice a to jsem hodinky ani nikde neodřel. Sice jsou vidět jen v určitém úhlu pod zářivkou, ale i tak mě to štve grrrr :-P ... Doufám, že to neni proto, že jsem s nima ze včerejška na dnešek spal.

Odesláno

Ráno jsem dal malýmu na hraní Suunta a jsou v čudu, někde je zašil zmetek :smile_anim: Už jsem mu převratil pokojíček vzhůru nohama, za chvíli vyrážím na kopec a hdinky nikde, to je krach" Kluk sedí a tlemí se mě do ksichtu, asi je snědl :D No ráno v osm musím číhat, mám nastavenej budík, tak snad nebude pípat malej.

Odesláno (upraveno)

Ráno jsem dal malýmu na hraní Suunta a jsou v čudu, někde je zašil zmetek :smile_anim: Už jsem mu převratil pokojíček vzhůru nohama, za chvíli vyrážím na kopec a hdinky nikde, to je krach" Kluk sedí a tlemí se mě do ksichtu, asi je snědl :D No ráno v osm musím číhat, mám nastavenej budík, tak snad nebude pípat malej.

..neboj vodotěsný jsou a když se dostaly dovnitř..tak musí i ven..:D

..jo a co mě štve...? no něco bych i koupil..ale asi nic nechci nebo nevím..jsem rozpolcený..nebo vyhořelý..?! :(

..jako hodinkově..jinak jsem celkem spokojený parchant..:smile_anim:

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

Vcera sem se vozral jako dobytek a ted chcipam,jak mi je zle.....paradni michacku sem dal-nejdriv par piv,pak hodne vina a pak hodne coly s rumem.Jeste sem nemel dneska ani cigaro,to uz je hodne spatny.

Odesláno

Vcera sem se vozral jako dobytek a ted chcipam,jak mi je zle.....paradni michacku sem dal-nejdriv par piv,pak hodne vina a pak hodne coly s rumem.Jeste sem nemel dneska ani cigaro,to uz je hodne spatny.

Super............. :speak_cool:

Odesláno

Na*rala mě moje slabá vůle, resp já sám sebe.

šel jsem do knajpy za známým, jen na kafe a na skok, po peti hodinách tam jsem ji měl jak z praku a krabka taky prázdná (to kouřím jen v hospodě).

Výsledek? vysolil jsem střelivo, který mohlo "naplnit" prase na nový tikadla :-), vozral jsem se a vyhulil jsem vice nez krabku a ted je mi stejne desne skvele, jako panedgemu.

Asi nemá cenu říkat, že nebudu chlastat, protože to za týden udělám znova (oslava narozek)

Ach....jsem tak slabý

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jses cune.:D A pockej, cim budes starsi, tim hur se z toho budes lecit.

Odesláno (upraveno)

Cesky drahy. Jeli jsme s pritelkyni rano z Prahy do Drazdan (ted se vracime). Kupuju ty zpatecni jizdenky, cekam naivne neco jako sedmikilo za jednu, a chlapek mi s kamennou tvari oznamuje "2530 korun" (za oba). Jizda trva lehce pres dve hodiny.. neco jako wifi samozrejme nemame. Chces si koupit vodu v petce? Jasny, pullitrovej Vittel za 39 (v ramci "happy hours", fakt nechci vedet, co stoji normalne). Sedime od Drazdan sami v kupe, najednou v Usti vyleze z pod sedacky kluk, co jel na cerno:)

Ale jinak me dnes potesil mensi impulzivni nakup.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Mě se líbí, jak u Shell dělají z lidí blbce. Za 15 bodů sleva 1.50 Kč, takže natankuju 900 litrů Naturalu 95 za 31.500,- Kč, dostanu 900 bodů a pak za ty body dostanu za natankování 60 litrů paliva slevu 0.28% tedy 90 Kč. Přitom za tu samou bodovou hodnotu (850 bodů) dostaneš 2x mytí v hodnotě 340 Kč.

Odesláno

Je čas mu dát vlastní hodinky :D

Odesláno

Mě se líbí, jak u Shell dělají z lidí blbce. Za 15 bodů sleva 1.50 Kč, takže natankuju 900 litrů Naturalu 95 za 31.500,- Kč, dostanu 900 bodů a pak za ty body dostanu za natankování 60 litrů paliva slevu 0.28% tedy 90 Kč. Přitom za tu samou bodovou hodnotu (850 bodů) dostaneš 2x mytí v hodnotě 340 Kč.

a nebo 900 korun dostane kapka naděje?

Odesláno

Naštval mě bratr. 14 dní zpátky mi slíbil pomoc při stěhování. Dnes přes máti zjistím, že jede zítra někam z kamarády.

Milostpán se ani neobtěžoval mi něco sdělit :suicide_anim: A to jsem myslel, že ve 20 může mít ten parchant trochu zodpovědnosti.

Odesláno

A nebo tak. Shell odvede na toto konto zhruba 0.01% svého obratu (což je jako kdybych odvedl za firmu asi 500,- Kč za rok), neboli každý řidič, který tankuje u Shell dá 1 bod za rok, škoda.

Odesláno

A nebo tak. Shell odvede na toto konto zhruba 0.01% svého obratu (což je jako kdybych odvedl za firmu asi 500,- Kč za rok), neboli každý řidič, který tankuje u Shell dá 1 bod za rok, škoda.

myslíš kapku naděje? té můžeš dát body ty - každý bod který dáš = 1 koruna, tj. moloch krvácí a peníze snad někde páchají dobro.

Odesláno

Rozumím, ale já dávám peníze naprosto adresně, tedy na přímá konta nadací. Nevěřím, že Shell všechno odvádí, protože přece není možné, aby každý řidič tankující u Shell odvedl za celý rok pouze 1 bod, to prostě nehraje a nebo je někde veliká chyba.

Odesláno

Rozumím, ale já dávám peníze naprosto adresně, tedy na přímá konta nadací. Nevěřím, že Shell všechno odvádí, protože přece není možné, aby každý řidič tankující u Shell odvedl za celý rok pouze 1 bod, to prostě nehraje a nebo je někde veliká chyba.

nevím, mě vždycky na konci roku přijde daňové potvrzení od kapky, kde počet odvedených bodů = počet darovaných peněz.

Odesláno

Cesky drahy. Jeli jsme s pritelkyni rano z Prahy do Drazdan (ted se vracime). Kupuju ty zpatecni jizdenky, cekam naivne neco jako sedmikilo za jednu, a chlapek mi s kamennou tvari oznamuje "2530 korun" (za oba). Jizda trva lehce pres dve hodiny.. neco jako wifi samozrejme nemame. Chces si koupit vodu v petce? Jasny, pullitrovej Vittel za 39 (v ramci "happy hours", fakt nechci vedet, co stoji normalne). Sedime od Drazdan sami v kupe, najednou v Usti vyleze z pod sedacky kluk, co jel na cerno:)

Ale jinak me dnes potesil mensi impulzivni nakup.

No vidis, kdybys vydrzel pod sedackou dve hodiny tak mas cestu zadarmo :D

Odesláno

nevím, mě vždycky na konci roku přijde daňové potvrzení od kapky, kde počet odvedených bodů = počet darovaných peněz.

Tak pak je to naprosto mizerný marketing. Mě se u Shell za posledních několik let ani jednou nezeptali, jestli nechci body darovat a dlouho jsem o tom ani nevěděl.

Odesláno

To mas jeste dobry, ze jsou to jen sunta, pritelkyne kolega rikal, ze jejich malej kloucek ztratil Omegy jeho zene, ktere ona dostala k jeho narozeni, takze skoda asi 60 tisic, a ty Omegy bohuzel nepipaj... uz je nikdy nenasli:-(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...