Josef01 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 To je jako vracet se k bývalce.... zbytečná snaha myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 (upraveno) Mne je tehdy ztratila posta... Ale asi je lepsi nasetrit a kdyztak se posunout dal Upraveno 18. února 2013 uživatelem wolfesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 česká pošta...nechal jsem si poslat sklenice na víno a tak nějak jsem doufal, že v režimu "křehké" by to mohlo dorazit ok...3 ze 6 rozmlácené...pipina na reklamačním regulerně na zabití... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Ondoni, sklo poslat postou, tomu vravim "mat gule" ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Ondoni, sklo poslat postou, tomu vravim "mat gule" ! ...před rokem jsem takhle prubnul PPL a vyšlo to...co je na tom "nejlepší", reklamace se bude řešit uplně stejně, takže očekávám zacyklení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 (upraveno) ...před rokem jsem takhle prubnul PPL a vyšlo to...co je na tom "nejlepší", reklamace se bude řešit uplně stejně, takže očekávám zacyklení...Mě pošta po 4 pracovních dnech od sepsání reklamace vyplatilo plnou výši je pravda, že jsem ztrávil na poště o 2 hodiny víc, ale aspoň ty peníze jsem dostal. Je fakt, že poslat českou poštou sklo je odvaha Edit: Posílat českou poštou cokoliv cenného je odvaha Upraveno 18. února 2013 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 má hodinková stáj... dvoje hodinky jsou momentálně nefunkční a ty třetí jsem dneska ráno ve spěchu nemohl najít... mám prázdný zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Měšťáci mi naměřili 66 km/h. Jezdím tam denně už několik let a nic. Sokolská ječná tj- na rohu IP Pavlova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Ondoni, sklo poslat postou, tomu vravim "mat gule" ! ..já tak objednávám poměrně často..pravdou je, ža radši PPL.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Měšťáci mi naměřili 66 km/h. Jezdím tam denně už několik let a nic. Sokolská ječná tj- na rohu IP Pavlova. A ptal jsi se jich jestli už udělali svojí práci, tedy TU proč se zřizovala obecní Policie. Kontrola ožralů ( je jich v okolí Ječné mraky) Vyhánění feťáků ( je jich v okolí Ječné mraky) Kontrola pejskářů aby psi nesrali po ulici ( je jich v okolí Ječné mraky) Fizická přítomnost na ulici , aby tam nedealovali cikáni Pervitin a jiné drogy ( je jich v okolí Ječné mraky) Atd. atd. atd. atd. atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 ...před rokem jsem takhle prubnul PPL a vyšlo to...co je na tom "nejlepší", reklamace se bude řešit uplně stejně, takže očekávám zacyklení...drzim palec !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 posledni dobou desne mizernej signal ze satelitu... travel channel, ct hd - obraz se rozpada, neda se na to koukat.. nat geo wild, nat geo channel, penthouse a oba viasaty vubec nenaladim ... .. mohlo by to byt tim, ze by vitr pohnul parabolou? nebo je to pocasim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 tipnul bych to na vítr, protože nepředpokládám, že u tebe hustě prší a nebo, že máš na parabole pět čísel mokrého sněhu.Ten umí divy, ale to se hlavně týkalo klasických středových parabol,tak jsem jednou vyháněl z vlnovodu pavouka, ale to bylo v 88 od tý doby se dost změnila konstrukce konvertorů................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 takže poštelovat polohu paraboly? .. to se asi nevyhnu odborné pomoci, vím, že když to instalovali, byla to docela věda... monitory, kufříky s různými měřáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 co me nastvalo? poslednich par tydnu delam celkem intenzivne postaka pro cleny chronomagu... nekolikrat hodinky, tablet, hracky, software, dily do hodinek, vrtice, naradi... vicemene se fantazii meze nekladou. a zatimco je VELKA VETSINA mistnich clenu slusna a vse probehne korektne, cas od casu se to nejak pomrvi nebo co... a trochu mi to kazi naladu. jenom v postovnem mam momentalne nejakych 60-70 liber - cili jedny Seiko 5 litam na postu vetsinou tak se dvema, trema balickama, ve velke vetsine o dobre vuli (ze se to potom srovna). rozhodl jsem se, ze s tim koncim. takze priste prosim berte na vedomi, ze tranzitni sluzby uz neposkytuji. tim se zaroven omlouvam vsem, kterym by to eventuelne mohlo pomoct a kteri za to nemuzou. mam toho momentalne fakt plny kecky. treba se z toho vyspim. P.S. neberte si to nikdo osobne... stejne je to jednak moje blbost a jednak nejakej divnej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 takže poštelovat polohu paraboly? .. to se asi nevyhnu odborné pomoci, vím, že když to instalovali, byla to docela věda... monitory, kufříky s různými měřáky... také doporučuji přenastavení paraboly a řádné usazení pozice, příp. kontrolu kabeláže. Měl jsem to taky, nešlo chytit skoro nic /přijímám standardních 19,2 + 23,5°/ a pomohlo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 ... poslednich par tydnu delam celkem intenzivne postaka pro cleny chronomagu... .jenom v postovnem mam momentalne nejakych 60-70 liber .Jo, jo, podáš prst... Kašli na to, jedině peníze předem včetně poštovného a nákladů na zabalení, apod. A jen výjimečné případy. To všechny ty věci neumí prodejce poslat rovnou do Česka a musíš ty (jako v mém případě )? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Jo, jo, podáš prst... Kašli na to, jedině peníze předem včetně poštovného a nákladů na zabalení, apod. A jen výjimečné případy. To všechny ty věci neumí prodejce poslat rovnou do Česka a musíš ty (jako v mém případě)?No, jsem pozadan vetsinou o pomoc prave proto, ze to prodejce neumi nebo neni ochoten poslat rovnou do CR. Fakt mi to neva, ale kdyz uz to delam jako urcity projev dobre vule, clovek by cekal trochu "normalni" pristup - treba jako ve tvem pripade, tys byl tezce v pohode. Ale jak rikam, treba mam jenom blbej den, ja se z toho vyspim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 takže poštelovat polohu paraboly? .. to se asi nevyhnu odborné pomoci, vím, že když to instalovali, byla to docela věda... monitory, kufříky s různými měřáky... U mě to byl polskej koax. Po 5ti letech odešel ,dal jsem novej ,(radši CZ)a běží.Uvidíme za 5 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 to je v řiti malý dabljů, zrovna jsem si chtěl nechat poslat od tebe fiš & čips nebo jak se to vaše národní vepřoknedlozelo jmsenuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky