Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Geometr: Hele, když máš v jedné ruce bagetu, druhou telefonujes a ještě máš puštěné dvd, tak to prostě okolo sebe všechno sledovat nemůžeš :-)

Odesláno

To Geometr: Hele, když máš v jedné ruce bagetu, druhou telefonujes a ještě máš puštěné dvd, tak to prostě okolo sebe všechno sledovat nemůžeš :-)

Tak to jsi teda kus vola.

Odesláno

Takže ti chyběj nejméně dvě ruce, aby se přitom mohl holit a pít kafe :)

Odesláno

Ty máš ale náladu chlapíku, ale chápu to v tomhle počasí, hlavu vzhůru, vždyť je víkend :cheers:  Už můžu psát, tak já se Vám tedy přiznám, přijel jsem na křižovatku a jel z kopce kámoš, tak jsem mu tam najel, zastavil a čekal, no a bohužel jsem si nevychytal jeho reakce houpajícího koně a on to do mě napálil :lol2: Půl hodiny  jsme se tam řehtali a když zjistil, že jsem mu to udělal naschvál, tak další půl hodinu. Takže dobrý kluci, žádnej stresík, my si tady děláme takovéto voloviny stále" A neboj , v autě filmy nesleduji :P Teď jdu na kolo já, tak snad mě nikde kámoš nepotká, on tady jezdí s traktorem totiž"

:P African, máš pravdu, radši sem nepolezu.

Odesláno (upraveno)

Však já teď nerejpal. Myslel jsem to tak, že nasrávací vlákno mě poslední dobou spíš nasrává.

Upraveno uživatelem kdojinej
Odesláno

Telefon, bageta a jeste delat podobny zertiky, tomu rikam spravna zabava. Hele, Africane, peace a nenech se mnou vytocit, ale rejpnout jsem si musel...

přijel jsem na křižovatku a jel z kopce kámoš, tak jsem mu tam najel, zastavil a čekal, no a bohužel jsem si nevychytal jeho reakce houpajícího koně a on to do mě napálil :lol2: Půl hodiny  jsme se tam řehtali a když zjistil, že jsem mu to udělal naschvál, tak další půl hodinu.

Odesláno (upraveno)

Kdojinej, až u vás vyleze sluníčko,tak to třeba chytneš' jo a odreniny také nebyli, jak jsem psal, pouze blatník'

odřeniny nebyli? tak hlavně žádnej stresýk ; )

Upraveno uživatelem Pan J.
Odesláno

Nejsi sám a to počkej jak píše M  a možná se z toho ještě něco vyvrbí, chce ho to jen sledovat i v ostatních vláknech. :-)

Takového jsem si tady vždycky přál...  :wallbash:

Odesláno

na začátečníka seš docela drzej.........von afrikán je tou vochranou nosorožcu a ruznejch černejch mrch celej zblblej.

Beztak to je nějaká zabanovaná existence.

Odesláno (upraveno)

Na nedeli mame naplanovanou velkou detskou zahradni akci vcetne koni, divadla... koukam na to pocasi na Aladinu, na Norech, na Accuweather, konzultuju s kamaradkou meteorolozkou a vypada to zle.

A to jsem detem smontoval Smoby domecek a pro hosty parkovou lavicku. Zbyva posekat.

Kuwa a ja se na gril a kamarady tak tesil, deti taky. Uz i maso jsem dovezl.

Chjo...

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...