Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemůžu rozebrat motor..tejden naloženej v naftě a prd, vůbec nic a to je jen 75let starej.

lepší je petrolej, líp vsakuje. A taky pomáhá v průběhu namáčení občas přes nějaký vhodný nástroj opatrně poklepat na šrouby.

Odesláno

Nemůžu rozebrat motor..tejden naloženej v naftě a prd, vůbec nic a to je jen 75let starej.

Co kucháš? Jinak na povolování rzi je dobrá i kofola či CocaCola, je to dost agresivní...

Odesláno

Na kuchání ještě nedošlo:( V8 Supercharged, 5L. Celej vypadá, jako by se koupal v kyselině. Totálně neoddělitelnej monoblok. Zkoušíme něco, co postupně vzlíná. Je to na dlouhý lokte..

Odesláno

Nahoď prosím fotku :)

Na kuchání ještě nedošlo:( V8 Supercharged, 5L. Celej vypadá, jako by se koupal v kyselině. Totálně neoddělitelnej monoblok. Zkoušíme něco, co postupně vzlíná. Je to na dlouhý lokte..

Odesláno

Hračinka... něco s beraníma rohama když už... :D  :D  :D

Odesláno (upraveno)

Nahoď prosím fotku :)

Upraveno uživatelem GSIA79
Odesláno

Naštvalo mě to, že nemůžu nahrát fotku. Soubor je příliš velký..večer s tím poblbnu.

Odesláno

v paladiu to teda neni nic moc...

abych toho neměl málo, rozšmelcoval jsem si prst, poslední článek zlomenej, praskla i kůže.... Pravá ruka, jak jinak...

Odesláno

Ze mi prislo od mesta Prahy 500,- za rychlost, Strakonicka smer centrum, 69 na 50km/h, vinika nezjistovali, rovnou poslali pokutu majiteli vozidla ...

Odesláno (upraveno)

<br />Ze mi prislo od mesta Prahy 500,- za rychlost, Strakonicka smer centrum, 69 na 50km/h, vinika nezjistovali, rovnou poslali pokutu majiteli vozidla ...

<br />..prekrocenie v meste o 19km/h a len za 500? u nas na SK sa obavam, ze je to realne tak za stvornasobok, ber to pozitivne :)<br /> Upraveno uživatelem cretino
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...