Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Naštvání z práce, jak jinak? Snažím se každému poctivě vysvětlit, jak to běží podle zákona a když jim dojde rozumnej argumet, tak a to se mě stává poslední dobou častěji, jsem okamžitě nějakým zamindrákovaným b..m obviněn z toho, že jistě beru úplatky. Jedná se většinou o invalidní parkování ( o prázdninách staříci jezdí na chatu a míň využívaj místa ). Nechápu, jak to většině těhle lidí může někdo jen závidět ( ale najde se jich dost ). A mě pak nařknou z toho, že je stáhnu z kůže na úplatcích a já se musím tvářit naprosto profesionálně ( místo toho, abych toho h...a zhodil ze schodů a pak na něj ještě šlápl ). 

No nic, nastartuju své lambo před prací :clap:, nahodím na ruku své řidičské RLX :clap: a odjedu do své vilky na Malvazinkách :clap: ( možná si pojedu střihnout partičku golfu :clap: ). Tohle ať nikdo nebere jako útok na něj, jen jsem se to snažil zlehčit ( já vemu na ruku své sváteční Tissoty, nasednu do socky a jedu do svého 2kk a na trenink špuntů, které vedu ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Do píči, Maruška ječí z magiče jak když ji na nože berou a já připálil kur\/a bio kuře z bio farmy. Teda kuře to asi přežilo ale mělo sebou na pekáči zeleninku a ta je taková černá. A přitom půl hodiny tomú nazad takovej krásnej výtok, teda výpek. Viktore, já se na ten chlast brzo vyseru už.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Pomalu přichází čas aby ses přestal trápit  a sežral i tu druhou půlku toho kuřátka. Stejně sis ho nechával na zejtra a to už je za pár minut...

To je bio kuře z bio farmy od skutečných lidí, to je jak malej pštros. To nedáme. Já a p. kocour.

Odkaz ke komentáři

Nova pracka miele ktora sa po skonceni pracieho cyklu slobodne rozhodne ze ona ostredovat tentokrat nebude...aj ked podla obsahu bubna a vybraneho programu by mala. Velke sklamanie.

Ale to je v poradku - nas Siemens to dela taky, kdyz je tam malo pradla. Je tam cidlo rozkmitu a kdyz je buben nevyvazenej (malo pradla), tak se nezdime. Je treba tam toho davat vic, nebo to zkusit prehazet.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...