ivan_989 Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Nova pracka miele ktora sa po skonceni pracieho cyklu slobodne rozhodne ze ona ostredovat tentokrat nebude...aj ked podla obsahu bubna a vybraneho programu by mala. Velke sklamanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Naštvání z práce, jak jinak? Snažím se každému poctivě vysvětlit, jak to běží podle zákona a když jim dojde rozumnej argumet, tak a to se mě stává poslední dobou častěji, jsem okamžitě nějakým zamindrákovaným b..m obviněn z toho, že jistě beru úplatky. Jedná se většinou o invalidní parkování ( o prázdninách staříci jezdí na chatu a míň využívaj místa ). Nechápu, jak to většině těhle lidí může někdo jen závidět ( ale najde se jich dost ). A mě pak nařknou z toho, že je stáhnu z kůže na úplatcích a já se musím tvářit naprosto profesionálně ( místo toho, abych toho h...a zhodil ze schodů a pak na něj ještě šlápl ). No nic, nastartuju své lambo před prací , nahodím na ruku své řidičské RLX a odjedu do své vilky na Malvazinkách ( možná si pojedu střihnout partičku golfu ). Tohle ať nikdo nebere jako útok na něj, jen jsem se to snažil zlehčit ( já vemu na ruku své sváteční Tissoty, nasednu do socky a jedu do svého 2kk a na trenink špuntů, které vedu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Venku je tak krásně a já už týden chcípám s angínou a čtyřicítkou horečkou. Dnes se to konečně zhouplo na "přijatelných" 39. Bude líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Do píči, Maruška ječí z magiče jak když ji na nože berou a já připálil kur\/a bio kuře z bio farmy. Teda kuře to asi přežilo ale mělo sebou na pekáči zeleninku a ta je taková černá. A přitom půl hodiny tomú nazad takovej krásnej výtok, teda výpek. Viktore, já se na ten chlast brzo vyseru už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 V.ser se na zeleninu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Díky alkoholu sem sežral i tu zeleninu. EDIT: Kuřátka sem ovšem takhle ve 23.hod odpoledne sežral jen půlku. Upraveno 30. července 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Díky alkoholu sem sežral i tu zeleninu. EDIT: Kuřátka sem ovšem takhle ve 23.hod odpoledne sežral jen půlku.Pomalu přichází čas aby ses přestal trápit a sežral i tu druhou půlku toho kuřátka. Stejně sis ho nechával na zejtra a to už je za pár minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Pomalu přichází čas aby ses přestal trápit a sežral i tu druhou půlku toho kuřátka. Stejně sis ho nechával na zejtra a to už je za pár minut...To je bio kuře z bio farmy od skutečných lidí, to je jak malej pštros. To nedáme. Já a p. kocour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 ty voe, tak teď mě naštvalo, že jsem dostal chuť na to pečený kuře...fakt bych ho zdlábnul...ještě že už je pozdě a taky, že žádný pečený biokuře nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Stejně ta zelenina byla určitě řepa.................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Nova pracka miele ktora sa po skonceni pracieho cyklu slobodne rozhodne ze ona ostredovat tentokrat nebude...aj ked podla obsahu bubna a vybraneho programu by mala. Velke sklamanie.Ale to je v poradku - nas Siemens to dela taky, kdyz je tam malo pradla. Je tam cidlo rozkmitu a kdyz je buben nevyvazenej (malo pradla), tak se nezdime. Je treba tam toho davat vic, nebo to zkusit prehazet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Jsem naštvaný na Aldu, protože mi bourá pevné světové základy. Místo Damasko Mühle? Jdu to ven rozdýchat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 ja myslel ze to ma k damasku, ne misto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Ale stejně. K Damasku to už je blízko k "bez Damaska"...Já myslel, že jedině Damasko. Chjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 alda si jednou stejne koupi 36 explorery, tady to jeho tapani beru jen jako mladickou nerozvaznost. to je stejny, jak u Romana I. a ze ty vymyslis chujoviny beru taky jen jako lehke pomateni mysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Also sprach Zarathustra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Aldo a necheš ještě jednoho syna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Aldo a necheš ještě jednoho syna? A nejmladsi dostane expy I-cky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Tož to su klidný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky