mondeo2 Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 To tak už prodělali několik ofenzíf no..................
Trojan Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 zas mě začal bolet zlomenej prst...mohlo to aspoň být na levé, ne...a to mám před sebou ještě víc jak 2 tejdny s dlahou. Taky mě štve, že jsem nechal foťak u přítelkyně a musím tam zejtra uplně zbytečně letět 35km...
huhu4d Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 zas mě začal bolet zlomenej prst...mohlo to aspoň být na levé, ne...a to mám před sebou ještě víc jak 2 tejdny s dlahou. Taky mě štve, že jsem nechal foťak u přítelkyně a musím tam zejtra uplně zbytečně letět 35km... spoj prijemne s uzitocnym...
GSIA79 Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Tak to se s blbejma hodinkama rovnat nedá, kukadla má pěkný. Ještě to mělo dobrej konec, ale zasluhuje si to velký bolestný
Trojan Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 spoj prijemne s uzitocnym...Byl jsem tam celej vejkend a musim spěchat domu, takže fakt jen zbytečnejch 70km...
zibarek Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 zas mě začal bolet zlomenej prst...mohlo to aspoň být na levé, ne...a to mám před sebou ještě víc jak 2 tejdny s dlahou. Já nemůžu říct naštvalo, ale štve. Zdrátovaná pravá ruka a celá v sádře, to jsem pravák. Hodinky mi musí nasazovat a fotit manželka, no ještě že je tu Chronomag.
Ondrej71 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 pondělí ráno a baterka v noťasu umřela
Trojan Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 No koukám taky šikovnej kolega, co jsi dělal? To tvoje zranění má výhodu v tom, že seš fakt práce neschopnej, já se furt o něco pokoušim a pak to bolí... Já nemůžu říct naštvalo, ale štve. Zdrátovaná pravá ruka a celá v sádře, to jsem pravák. Hodinky mi musí nasazovat a fotit manželka, no ještě že je tu Chronomag.
bohus76 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Špatné jištění na schodech A já myslel,že jen ten můj raubíř je furt dotřískaný Já to chápu,že to tak musí být,jen žena je z toho pořád nějaká překvapená.
sibirnaya Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 hosi, nadavat na politiku a na cigany tu proste nebudem, bude zas flejm timto se omlouvam vsem odstranenym prispevkum/prispevovatelum..
Frostie Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 hosi, nadavat na politiku a na cigany tu proste nebudem, bude zas flejm timto se omlouvam vsem odstranenym prispevkum/prispevovatelum..ok, beru pro příště na vědomí. Sorry za přidělání práce...
kuncák7 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Slavia-teplice 0:5,me slavisticke srdce opravdu nad tou bidou place.
marosh Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Chudáci fanoušci sešívek...Tohle nebyl fotbal prvoligové úrovně. Ostuda, jak cyp.
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Jsu Sparťan, ale tohle mne štve, stejně jako pouhá remíza Bohemky.
bohus76 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Je pravda Slovácko jim mohlo napráskat
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Je pravda Slovácko jim mohlo napráskat Mám tě rád, ale asi si zavařím - měli odjet s ostudou. Bohemka to pro..srala.
bohus76 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Nějak to nehrotím,ale výkon Bohemky musel bát tristní když slovácko remizovalo a mělo dva hráče venku./Jak cifr už se maká?/
Jeronimo Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Nasral mě komár. O půl paté ráno mě probudil a navíc mi bylo horko, tak jsem si šel otevřít okno. Jen jsem při tom zapomněl, že na parapetu jsem nechal své Seika pepsi 7002. Chudinky jsem poslal přes radiátor až na parkety. Po tmě jsem je položil na stůl a šel spát. Ráno se podívám kolik je hodina a ono bylo furt půl páté... Takže hodinky jsem umrtvil.Zhodil jsem víčko, vyhodil setrvačku s můstkem, nasadil jsem vlásek s čepem, který byl vyskočený ze setrvačníku zpět do packy a zatím šlapou ve všech polohách. Po hodině se zdá, že přesnost by mohla být v pořádku.Do té doby než komára najdu jsem zakázal v ložnici větrat. Nezabiju ho, ale budu ho mučit.
zibarek Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 n....l mě komár. O půl paté ráno mě probudil a navíc mi bylo horko, tak jsem si šel otevřít okno. Jen jsem při tom zapomněl, že na parapetu jsem nechal své Seika pepsi 7002. Chudinky jsem poslal přes radiátor až na parkety. Po tmě jsem je položil na stůl a šel spát. Ráno se podívám kolik je hodina a ono bylo furt půl páté... Takže hodinky jsem umrtvil.Zhodil jsem víčko, vyhodil setrvačku s můstkem, nasadil jsem vlásek s čepem, který byl vyskočený ze setrvačníku zpět do packy a zatím šlapou ve všech polohách. Po hodině se zdá, že přesnost by mohla být v pořádku.Do té doby než komára najdu jsem zakázal v ložnici větrat. Nezabiju ho, ale budu ho mučit.Sadisto, ubohá němá tvář.
Doporučené příspěvky