Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

ježiš lidi teď mi to došlo, když jsem hledal téma s názvem "co máte právě na ruce" a nakonec jsem svůj příspěvek našel tady :suicide_anim: omlouvám se, netrefil jsem se do tématu, samozřejmě mě ty hodinky ničím nenaštvaly, mělo to jít někam k pochlubení se :wallbash:

Tak tohle naštve.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes za debila :suicide_anim:

po vánoční odmlce a tragické hře na turnaji v neděli (kdy jsem jim nadával až mi nabíhala žíla na čele) jsem dnes měl vést trénink našeho volejbalového týmu. Asi tři minuty po příchodu do tělocvičny, kdy se teprve začali rozcvičovat, jsem nějak blbě šlápnul a zlomil si kotník :wheelchair:

Zatraceně, vždyť já ani neměl hrát!!! :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Sice mam auto v servisu, ale to mi nezabranilo si nechat odtahnout jiny. 1500 za odtah uz je zaplaceno, ale jeste jsem mel na dokladu pricvaklej liebesbrief od statnich strazniku, ze se mam prijit pomahat a chranit na stanici a to maximalne do tri dnu - jojo, uz bych se mel naucit parkovat asi..

Odkaz ke komentáři

Craig vynikající..................konečně brutální, cynickej, agresivní, arogantní bond. Vypadá sice jako ruskej žid, ale i tak je super. Brosnan z toho už udělal grotesku.

Přesně tak. Brosnan doved Bond styl k absurdní dokonalosti. Ale Craig je Bond. Flemingův Bond.

Odkaz ke komentáři

Craig ztvárnil Bonda konečně trochu podobného realitě. S Connerym, Moorem, Brosnanem a spol. to byla většinou komedie a když už na nějakou rvačku došlo, tak ho bacil něčím po hlavě a rychle byl klid. Kdežto Craig se nebojí brutálního ztvárnění násilí (vzpomínám na nějakou škrtící scénu, kdy to vypadalo věrohodně - funěl jako prase, krčil ksicht a potil se jak dveře od chlévca - tak se má škrtit, panečku!). Casting si konečně uvědomil, že být tajným agentem, není vůbec, ale vůbec žádná p...l.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...