Jakubisko Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 ježiš lidi teď mi to došlo, když jsem hledal téma s názvem "co máte právě na ruce" a nakonec jsem svůj příspěvek našel tady omlouvám se, netrefil jsem se do tématu, samozřejmě mě ty hodinky ničím nenaštvaly, mělo to jít někam k pochlubení se Tak tohle naštve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Tak tohle naštve. no, nakonec je to k tématu a zjistil jsem, že tu žádný téma co máte právě na ruce neexistuje, spletl jsem si to s tématem jaké primky máte právě na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Matthewe než ho založíš zde je http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-mate-prave-na-ruce/page__pid__526756__st__2700&do=findComment&comment=526756 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Matthewe než ho založíš zde je http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-mate-prave-na-ruce/page__pid__526756__st__2700&do=findComment&comment=526756 to jo je ono ! aspoň, že nejsem úplnej blázen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Mně štve celkem trvale, že nestíhám fórum ani číst, natož ještě smysluplně psát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Dnes za debila po vánoční odmlce a tragické hře na turnaji v neděli (kdy jsem jim nadával až mi nabíhala žíla na čele) jsem dnes měl vést trénink našeho volejbalového týmu. Asi tři minuty po příchodu do tělocvičny, kdy se teprve začali rozcvičovat, jsem nějak blbě šlápnul a zlomil si kotník Zatraceně, vždyť já ani neměl hrát!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 ... Asi tři minuty po příchodu do tělocvičny, kdy se teprve začali rozcvičovat, jsem nějak blbě šlápnul a zlomil si kotník... ty stopky Omega ti nosi smulu. mel bys je prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 ty stopky Omega ti nosi smulu. mel bys je prodat Kdepák, na tuhle bandu používám jen píšťalku... Voranžovou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Sice mam auto v servisu, ale to mi nezabranilo si nechat odtahnout jiny. 1500 za odtah uz je zaplaceno, ale jeste jsem mel na dokladu pricvaklej liebesbrief od statnich strazniku, ze se mam prijit pomahat a chranit na stanici a to maximalne do tri dnu - jojo, uz bych se mel naucit parkovat asi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Skoda, vyupadalo to pomerne nadejne...tak snad zase napresrok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) V příštím Bondovi bude zase hrát Craig Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 V příštím Bondovi bude zase hrát Craig souhlas v tomto, je to :sick01:ať se vrátí zpět Brosnan,nej 007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 tak nej 007 je s prehledem connery, ale craig se mi docela libi. proti connerymu mu chybi jen trosku mene chladu (mene drsnosti) v nekterych situacich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Craig vynikající..................konečně brutální, cynickej, agresivní, arogantní bond. Vypadá sice jako ruskej žid, ale i tak je super. Brosnan z toho už udělal grotesku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Craig vynikající..................konečně brutální, cynickej, agresivní, arogantní bond. Vypadá sice jako ruskej žid, ale i tak je super. Brosnan z toho už udělal grotesku. Přesně tak. Brosnan doved Bond styl k absurdní dokonalosti. Ale Craig je Bond. Flemingův Bond. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Já nevím....blond Bond? Já ho moc nemusím. A taky mi příjde, že dřív byly hezčí Bond Girls... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Co člověk,to názor. Já naopak považuju za nej Bonda právě Brosnana. Uhlazenej,cynickej,"Britskej" elegán.......naopak nemusím Moora. Craig mi až tak nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Já nevím....blond Bond? Já ho moc nemusím. A taky mi příjde, že dřív byly hezčí Bond Girls... To podepíšu. Taková Domino z Thunderballu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Craig ztvárnil Bonda konečně trochu podobného realitě. S Connerym, Moorem, Brosnanem a spol. to byla většinou komedie a když už na nějakou rvačku došlo, tak ho bacil něčím po hlavě a rychle byl klid. Kdežto Craig se nebojí brutálního ztvárnění násilí (vzpomínám na nějakou škrtící scénu, kdy to vypadalo věrohodně - funěl jako prase, krčil ksicht a potil se jak dveře od chlévca - tak se má škrtit, panečku!). Casting si konečně uvědomil, že být tajným agentem, není vůbec, ale vůbec žádná p...l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 No tady je seznam všech a ty poslední taky nejsou k zahození Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky