Sphinxx Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 azeppelin: neberu to zle a asi by to bylo nepřehledné, ale každej jsme nějakej a každý máme nějakou povahu, nevidím v jeho jednání žádný problém, obávám se, že se pohyboval v mezích pravidel. Nikoho neobhajuji, ale tohle mi vadí. Evidentně jsem sám, ale neřeším to. Já si řeším ve vlákně také pro někoho pitchoviny, ale neporušuji pravidla. Tady jeden místní znalec, mě označil cituji : seš divnej, nudnej a úlisnej . No mám hodně rád, když mě nějaký silák hodnotí skrze anonymitu klávesnice a přitom mě vůbec nezná. Nad tímhle se musím pousmát a neřeším to. Lidi jsou různí a já se nebudu snižovat na něčí úroveň. To byl první bod, kterej mě tu na**l. Tohle je ten druhý. Ale nikoho neodsuzuji, snad k tomu měl MOD jasný důvod. Jen s tím nesouhlasím, nenašel jsem jediný závažný příspěvek .
vraby Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Neber to zle, ale představ si že tu bude dvacet individuí jako pan mikromakro. Dokážeš si představit jak by to tu vypadalo?jáá se hlásím
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) Sphinxxi, ty pro zmenu kecas o svem veku. Mikroshop je kokot a chybet tu nebude. Promiň? My se známe? Neviděl jsem Tě a neznám Tě , nic o mě nevíš, tak proč mě hodnotíš? BTW - tady jsem Ti udělal screenshot a o věku není nic psáno. Vystupuji zcela anonymně, jako každý a nemám povinnost sem věk psát, stejně, jako Ty a kdokoliv jiný. Stejně tak jméno. Vůbec nerozumím, jak to s tím souvisí? Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem Sphinxx
bedja Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 azeppelin: neberu to zle a asi by to bylo nepřehledné, ale každej jsme nějakej a každý máme nějakou povahu, nevidím v jeho jednání žádný problém, obávám se, že se pohyboval v mezích pravidel. Nikoho neobhajuji, ale tohle mi vadí. Evidentně jsem sám, ale neřeším to. Já si řeším ve vlákně také pro někoho pitchoviny, ale neporušuji pravidla. Tady jeden místní znalec, mě označil cituji : seš divnej, nudnej a úlisnej . No mám hodně rád, když mě nějaký silák hodnotí skrze anonymitu klávesnice a přitom mě vůbec nezná. Nad tímhle se musím pousmát a neřeším to. Lidi jsou různí a já se nebudu snižovat na něčí úroveň. To byl první bod, kterej mě tu na**l. Tohle je ten druhý. Ale nikoho neodsuzuji, snad k tomu měl MOD jasný důvod. Jen s tím nesouhlasím, nenašel jsem jediný závažný příspěvek ...sorry..ale tohle mě začíná ten mikrokosmos připomínat..
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) azeppelin: neberu to zle a asi by to bylo nepřehledné, ale každej jsme nějakej a každý máme nějakou povahu, nevidím v jeho jednání žádný problém, obávám se, že se pohyboval v mezích pravidel. Nikoho neobhajuji, ale tohle mi vadí. Evidentně jsem sám, ale neřeším to. Já si řeším ve vlákně také pro někoho pitchoviny, ale neporušuji pravidla. Tady jeden místní znalec, mě označil cituji : seš divnej, nudnej a úlisnej . No mám hodně rád, když mě nějaký silák hodnotí skrze anonymitu klávesnice a přitom mě vůbec nezná. Nad tímhle se musím pousmát a neřeším to. Lidi jsou různí a já se nebudu snižovat na něčí úroveň. To byl první bod, kterej mě tu na**l. Tohle je ten druhý. Ale nikoho neodsuzuji, snad k tomu měl MOD jasný důvod. Jen s tím nesouhlasím, nenašel jsem jediný závažný příspěvek .Co to je za úhel pohledu - porušil/ neporušil? Tady seš v komunitě lidí, který nemusej mít všechno na papíře aby rozeznali debila od normálního kořena. EDIT: Hele, a hodnotit člověka jde docela dobře podle jeho psanýho projevu. Já už obrázek mám. A policajty nemám rád, takže mně vůbec nevadí, že odtud odcházíš. Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem Zmizík
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) Bedja: tak to se omlouvám . Zmizík: promiň, že nejsem v Tvém názoru na Tvé straně. Mikroshopa neznám osobně a tím ho nechci hodnotit. Dělám si obrázek "face to face" ne z toho, kdo co napíše. A Zmizíku, já už u PČR nejsem delší dobu. Díky za kompliment a jsem rád, že ses projevil. Další silák v rouše anonymity - promiň, ale tohle mě nerozhodí. Napiš MODerovi, ať mi dá BAN . Aspoň bude podle Tebe o dalšího de*ila míň. Zbytečně se rozlaďujete, ale pojďte do mě. Jeden blbec odešel a druhej odejde teď, co:) ? Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem Sphinxx
Hasňa Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) Tak tedy pro vysvetleni. Sphinxx wrote: Přátelé, hledám brigádu(či práci tak nějak neoficiálně), jako přivýdělek ke svému zaměstnání. Nabízím spolehlivost, diskrétnost, velmi dobrou znalost ČR, fyzickou zdatnost. 28let/199cm/Praha. Řidičský průkaz sk. B - aktivní činnost - 10 let, zbrojní průkaz. Nabízím zkušenosti z oblasti prodeje vozidel(nové i ojeté), jinak obecně velmi dobré obchodní zkušenosti a dále pak praxi v bezpečnostních složkách. Dále pak časovou flexibilitu, které jsem schopen se přizpůsobit na rozhraní den/noc. Vše je otázka dohody. Místo výkonu Praha + okolí. Více info případně s nabídkami do SZ(reaguji ihned po přečtení). Předem moc děkuji. "28let/199cm/Praha\" A pak v jinem vlakne: "...ale je mi dvaatřicet ". http://forum.chronom...r/?do=findComment&comment=1038725 Jednou ti je 28, jednou 32, kdo vi, jak to je. A kdo vi, jak je to se vsim ostatnim, co jsi tu rikal. Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem Hasňa
bedja Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Bedja: tak to se omlouvám . Zmizík: promiň, že nejsem v Tvém názoru na Tvé straně. Mikroshopa neznám osobně a tím ho nechci hodnotit. Dělám si obrázek "face to face" ne z toho, kdo co napíše. A Zmizíku, já už u PČR nejsem delší dobu. Díky za kompliment. Zbytečně se rozlaďujete, ale pojďte do mě. Jeden blbec odešel a druhej odejde teď, co:) ?..netřeba se omlouvat..každý člověk je jiný a kdyby to tak nebylo..tak by ten život byl o ničem..vyse.rte se už na to.. ..vypínám to a jdu do vany.. jo a slunce v duši..
Návštěvník YPO Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 azeppelin: neberu to zle a asi by to bylo nepřehledné, ale každej jsme nějakej a každý máme nějakou povahu, nevidím v jeho jednání žádný problém, obávám se, že se pohyboval v mezích pravidel. Nikoho neobhajuji, ale tohle mi vadí. Evidentně jsem sám, ale neřeším to. Já si řeším ve vlákně také pro někoho pitchoviny, ale neporušuji pravidla. Tady jeden místní znalec, mě označil cituji : seš divnej, nudnej a úlisnej . No mám hodně rád, když mě nějaký silák hodnotí skrze anonymitu klávesnice a přitom mě vůbec nezná. Nad tímhle se musím pousmát a neřeším to. Lidi jsou různí a já se nebudu snižovat na něčí úroveň. To byl první bod, kterej mě tu na**l. Tohle je ten druhý. Ale nikoho neodsuzuji, snad k tomu měl MOD jasný důvod. Jen s tím nesouhlasím, nenašel jsem jediný závažný příspěvek .to jsem byl já myslím, že má analýza byla velice správná, spíše jsem na něco zapoměl ...... když shrnu v kostce tvé posty: - koupil sem si Herculesy (hurá, poserte se)- stará mě vyhodila (litujte mě)-prodám Herculesy (nemám co jíst, stará mě vyhodila)-ještě nevím jestli prodám Herculesy (stará mě možná veme na milost)-hledám práci-stará si mě nechá ( Herculesy si nechávám) -koupím Steinharty-koupím Steinharty, ale nemám prachy ..... nevím jestli to je chronologicky úplně správně, a zda jsem něco nevynechal, ale trochu mi to přijde jako ten hysterik co včera vyhrál tu soutěž v TV = to je taky paráda = odraz naší společnosti
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Sphinxx wrote: "28let/199cm/Praha\" Hele, ocituji te z jineho vlakna." ale je mi dvaatřicet \". http://forum.chronom...r/?do=findComment&comment=1038725 Jednou ti je 28, jednou 32, kdo vi, jak to je. A kdo vi, jak je to se vsim ostatnim. Je mi 32 let. Nevím, co je komu do toho. Do doazníku na věk jsem si vyplnil, co jsem chtěl, jestli se Tě to dotklo, tak se omlouvám, nemyslím, že bych udělal něco špatně. Jsou tady i lidi, kterým je podle profilu 6 nebo 7 let, je to záměr. Doufám, že jsme se pochopili, pokud ne, tak je mi to líto .
Návštěvník Kamil Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Tady bude sranda... a to ještě není prosinec.
tombed Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Tady bude sranda... a to ještě není prosinec. Woe Kamčo, ty žiješ v zemi zítra již znamená včera? Je 1.12. a pořádný masakr potří k chronomagořím vánocům... každoročně!!!
vraby Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Hasňovo odkaz a tvůj komentář YPO taktéž paráda-odraz naší společnosti. Tomuhle já říkám sviňárna.
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 to jsem byl já myslím, že má analýza byla velice správná, spíše jsem na něco zapoměl ...... když shrnu v kostce tvé posty: - koupil sem si Herculesy (hurá, poserte se)- stará mě vyhodila (litujte mě)-prodám Herculesy (nemám co jíst, stará mě vyhodila)-ještě nevím jestli prodám Herculesy (stará mě možná veme na milost)-hledám práci-stará si mě nechá ( Herculesy si nechávám) -koupím Steinharty-koupím Steinharty, ale nemám prachy ..... nevím jestli to je chronologicky úplně správně, a zda jsem něco nevynechal, ale trochu mi to přijde jako ten hysterik co včera vyhrál tu soutěž v TV = to je taky paráda = odraz naší společnosti YPO, k Tobě se vyjadřovat nebudu. Ty seš ten největší psycholog tady foru a do všeho vidíš, takových je po českém netu několik desítek tisíc . Urážet Tě nebudu a snižovat se na Tvoji úroveň také ne, takže bohužel odpovědi se nedočkáš . Je vidět, že v lidské duši se vyznáš lépe než v hodinkách - smekám . A Béčka prodám, můžeš jít do fronty . Stajny si koupím. Co je na tom špatně? Vlastně nic, raději nic nepiš, stojí Tě to víc nervů, než si myslíš.
Hasňa Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Hleda brigadu a v popisu sebe sama lze i o svem veku. No chudak budouci zamestnavatel.
travex Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Chce to klid a omévat přirození vlažnou vodou..
Návštěvník Kamil Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Mrkni do kalendáře, Kamile :-)Woe Kamčo, ty žiješ v zemi zítra již znamená včera? Je 1.12. a pořádný masakr potří k chronomagořím vánocům... každoročně!!! A jo, už je. Sypu si popel na hlavu. Já jsem od pátku nevylezl z domova, tak to mám poněkud zmatené.
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Hasňovo odkaz a tvůj komentář YPO taktéž paráda-odraz naší společnosti. Tomuhle já říkám sviňárna. Nezdáš se, konečně někdo, kdo není slepej .
Frantik Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Konečně poradnej flejm :-))) Jakmile se chytim, tak se zapojim.
Doporučené příspěvky