B.F.G. Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Taky jsem na neho zvedavy. Pokud je dobry strateg, tak to zarizl takhle hluboko, aby mel rezervy, az za nim prijdou ted jednotlivi hejtmani s pozadavky na pokracovani nejdulezitejsich staveb v krajich. Pokud si ty rezervy udelal, bude moct v nekterych vecech hejtmanum couvnout. Ale kravatu si fakt zavazat nedokaze . Maseratti bych do toho netahal, to zavani oranzovou retorikou. Neber si to osobne, ale jsem na podobny poznamky haklivej. Já jsem zase háklivej na to, že si nedokáže zavázat kravatu, ony jsou to totiž jeho montérky momentálně. Takže je buď blbej, nebo levej. Pokud je levej, tak si na to má najmout lidi. Ad silniční stavby, v této oblasti je tolik loby, úplatků, podvodů a dalšího, že se tady raděj bavme o hodinkách. Jeden ministr vyjedná akorát tak velký smradlavý. Nakonec to dopadne tak, že na jedné smlouvě ušetří navoko pár mega, dostane svůj podíl a všechno pojede tak jako doposud. Nechtějte mě rozčílit ještě víc, ale viděl jste někdy jak ty naše zamrd... silnice vypadají po dvou letech při ceně za kilometr, jak dlouho se stavějí, kolik peněz stojí prostoje kolem a jak dopadají kolaudace a následné reklamace? A to nemluvím o tom, že nám - tzn. Svitavy a spol už 20 let slibují novou komunikaci do Brna a máme zase akorát to velký smradlavý? Ono to musí bejt třeba pro Pražáky hrozný jezdit po spojce, ale o R43 se nikdo nedozví, že já jedu každej den kolem 5té odpoledne domů místo 40 minut dvě hodiny... A takových míst je samosebou mraky, mohy by bejt za ty roky už i postavený, jenže to by pak nezbylo na "marže". PS: Napsáno v afektu a velmi povrchně a zjednodušeně, jen sem si trochu ulevil, když tak to nerozebírejte. Jeden kamarád je v top managementu mostařské firmy a druhý jako vyšší vedoucí pracovník u velké "silniční" firmy, takže tak trochu vím (bohužel) o čem je realita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) Já jsem zase háklivej na to, že si nedokáže zavázat kravatu, ony jsou to totiž jeho montérky momentálně. Takže je buď blbej, nebo levej. Pokud je levej, tak si na to má najmout lidi. Ad silniční stavby, v této oblasti je tolik loby, úplatků, podvodů a dalšího, že se tady raděj bavme o hodinkách. Jeden ministr vyjedná akorát tak velký smradlavý. Nakonec to dopadne tak, že na jedné smlouvě ušetří navoko pár mega, dostane svůj podíl a všechno pojede tak jako doposud. Nechtějte mě rozčílit ještě víc, ale viděl jste někdy jak ty naše zamrd... silnice vypadají po dvou letech při ceně za kilometr, jak dlouho se stavějí, kolik peněz stojí prostoje kolem a jak dopadají kolaudace a následné reklamace? A to nemluvím o tom, že nám - tzn. Svitavy a spol už 20 let slibují novou komunikaci do Brna a máme zase akorát to velký smradlavý? Ono to musí bejt třeba pro Pražáky hrozný jezdit po spojce, ale o R43 se nikdo nedozví, že já jedu každej den kolem 5té odpoledne domů místo 40 minut dvě hodiny... A takových míst je samosebou mraky, mohy by bejt za ty roky už i postavený, jenže to by pak nezbylo na "marže". PS: Napsáno v afektu a velmi povrchně a zjednodušeně, jen sem si trochu ulevil, když tak to nerozebírejte. Jeden kamarád je v top managementu mostařské firmy a druhý jako vyšší vedoucí pracovník u velké "silniční" firmy, takže tak trochu vím (bohužel) o čem je realita. Tady není co dodat - naprostej souhlas a jeden z mála pořádnejch názorů. Pro ty, kteří tady obhajujou pana ministra - bylo by fajn tady přiznat, že tři stavby ze čtyř jsou zastavené tady na Moravě - co k tomu dodat. Nebudu se rozčilovat Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 tak jsem se dozvěděl, že dýzlová fabča od švagra má lepší zátah než můj cooper, tchýně to říkala.. ona je jinak ok, ale tohle mě trochu naštvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 tak jsem se dozvěděl, že dýzlová fabča od švagra má lepší zátah než můj cooper, tchýně to říkala.. ona je jinak ok, ale tohle mě trochu naštvalo No, říkali to v TOP GEARU:))) http://www.youtube.com/watch?v=p7srgNkdcEo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 No, říkali to v TOP GEARU:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 tak jsem se dozvěděl, že dýzlová fabča od švagra má lepší zátah než můj cooper, tchýně to říkala.. ona je jinak ok, ale tohle mě trochu naštvalo Se nediv, je to v dechtu wole Navíc jak tady píšou odborníci to má spotřebu 4,324567l na plnej knédl do kopce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Navíc jak tady píšou odborníci to má spotřebu 4,324567l na plnej knédl do kopce... No a po rovine 0.0000l a s kopce to dokonce naftu vyrabi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 tam srovnávaj vostrou fabču v dechtu s normálním kůprem, ať tam pustí Sko já sice eSko nemám, ale švagr taky nemá RSo, ale 1,9 kombajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 tam srovnávaj vostrou fabču v dechtu s normálním kůprem, ať tam pustí Sko já sice eSko nemám, ale švagr taky nemá RSo, ale 1,9 kombajn Tak ten wole teda jeden malilinko hůř, zato žere ještě o 0,4567432l míň. Asi bys měl tchýni krapet protáhnout po nějaké zatáčkovité okrsce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 To je docela možné, porovnej kroutící momenty a máš jasno. šak já mám do šlaka jasno kua! kroutící momenti ať jdou do háje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 šak já mám do šlaka jasno kua! kroutící momenti ať jdou do háje.. Nemusíš byť najrýchlejší. Stačí, keď budeš prvý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) Me nese.e vubec nic, jsem spokojeny po vsech strankach, vsechno slape, zamestnanci neprudi, FU me ma rad, jsem stastny clovek Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 No, jak to tady čtu, tak já sem teda taky docela spokojenej parchant. Snad jen to léto by mohlo ještě chvíli pobejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) FU me ma rad, jsem stastny clovek . A kde to žiješ, hned se stěhuju. Rok 2010 stojí za h......o, FÚ-4 měsíce, Statistický úř.-měsíční přehledy, ŽÚ-minulý týden prý plošná kontrola . A to je teprve srpen.Se asi poseru. Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 No důležitý je, že si spokejený. Já bych teda byl a moc. Žena byla také spokojená s Mini, neskutečný kousek na zakázku, ale ptákům co si tady dělají pr...l ze spotřeby u ropáků by jsme opravdu přál těch 12 litru spotřebu !!! Po cestě ze ZLÍNA do Práglu nás snad nikdo ani nepředjel, nikdo nechtěl jet 2 kila v kuse !!! 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2010 Nevím, jestli mě to naštvalo nebo jenom rozesmutnilo. Letěl jsem dneska na služebku PRG-VIE-ZAG. Na gate jsem přišel tak akorát. Opodál seděli dva panáci v uniformách, asi celníci nebo tak něco. Ohlásili boarding. Až se fronta zkrátila, vydal jsem se taky do autobusu. Panáci se zvedli a jeden mě oslovil: Panák: Ukázal byste nám palubní vstupenku a doklady? Já: Tady prosím. Panák: Kam letíte? Já: Do Vídně, je to tam napsáno. Panák: Jenom do Vídně? Já: A potom do Záhřebu. Panák: Máte nějakou hotovost? Já: 17 euro a 2500 korun. Panák: Ukázal byste mi tašku? Já: Tady je, je vaše, dělejte si s ní, co potřebujete. Panák: Rozepnul byste mi ji? Já: Není zamčená. Je vaše, dělejte si s ní, co potřebujete. Panák: Rozepněte ji. Já: Je vaše, prosím. Panák: Mohl byste ji rozepnout? Já: rozepínám. Panák: Kde máte ty peníze? Já: Uvnitř. Taška je vaše, tady je. Panák: Vytáhne časopis. Pochopí, že to nejsou peníze. Hledá dál. Vytáhne průhlendou složku, páč o peněženku jsem nedávno přišel. Aha, máte karty. Jedete na služebku? Já: Ano. Panák: A v té druhé tašce? Já: Tady máte, je vaše. Panák: druhou tašku neotevírá. A v kapsách nic nemáte? Já: I kalhoty mohou být vaše, pokud potřebujete. Panák: Není třeba být sarkastický, dělám jen svoji práci. Já: Nashledanou (už končil boarding, tak jsem nechtěl diskusi zbytečně prodlužovat). Dop.dele, jak sarkastický? Popravdě jsem mu řekl, kolik s sebou mám peněz, když už to nutně potřeboval vědět. Když mi nevěří a pocítí nutkavou potřebu hrabat se lidem v jejich věcech, tak ať to dělá, já mu v tom nijak nebráním. Naopak jsem ho nechal, ať si prohlédne, co uzná za vhodné. Taky: proč mě sakra nezkontrolovali dříve? Počítají s tím, že člověk, který jde na gate ke konci boardingu, bude nervóznější? Ať jdou do ři.i. S prominutím teda. 6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Mě s..e můj termostat, motor se mi ohřívá jenom na 70°C a je vidět, že se mu to nelíbí. Ale zítra bude novej... Jak se na to tak koukám, to mám ale problémy Asi jsem taky celkem spokojenej parchant... (připomeňte mi někdo, odkud je tahle hláška? ) O'p'B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Ondrdej - to je jasny - Pulp Fiction Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 to Salamio: letel jsi do Schengenu, tak nevim proc Te tak kontrolovali. Ze ty sis zapomel sundat arabsky satek z hlavy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Ondrej - to je jasny - Pulp Fiction Já jsem si to myslel, jenom jsem si nebyl jistý mezi PF, Simpsonama, a South Parkem... Ale PF se mi zdálo nejpravděpodobnější...to mi připomíná, dlouho jsem ho neviděl. No už vím na co koukám dneska večer O'p'B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky