long Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Teda to jsem zase jednou přišel o zábavu. Snow opět dramaticky odchází poté, co si někdo dovolil ho zmínit bez obdivného vzdychání...většina lidí si toho asi ani nevšimne, ti, kterým jeho posty chybí, budou muset strávit deset minut konfigurací RSS čtečky. Snowova témata mi nevadila, rád jsem se jednou za čas pokochal, nicméně jsem nikdy nechápal tu jeho místní auru nedotknutelné celebrity, obětující se pro fórum náročnou prací - repostováním linků na pár cizích blogů. Asi mluvíme každý jiným jazykem.Zkusím zopakovat to, co jsem psal o pět příspěvků výše. Přeci pokud nechceš chodit do Snižkových vláken nebudeš tam logicky chodit a posléze se nebudeš moci snažit něco marně pochopit. Je to pochopitelné ? Navíc nechápu slovní průjmy členů, kteří si čtou Snižkovi příspěvky proto aby je mohli zkritizovat.Jsem hloupý a ne moc vzdělaný, ale chápu to takhle : NELÍBÍ SE CO PÍŠÍ V PRÁVU ( rudém) A PROTO SI HO NEKUPUJI A ANI NEČTU. Už je to v tvém jazyce ??? p.s hledal jsem témata kritiků týkající se obecně hodinkových témat a byl jsem dost rychle hotový, divné že ? :-)))))))))))
Roman-ZA Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Asi mluvíme každý jiným jazykem.Zkusím zopakovat to, co jsem psal o pět příspěvků výše. Přeci pokud nechceš chodit do Snižkových vláken nebudeš tam logicky chodit a posléze se nebudeš moci snažit něco marně pochopit. Je to pochopitelné ? Navíc nechápu slovní průjmy členů, kteří si čtou Snižkovi příspěvky proto aby je mohli zkritizovat.Jsem hloupý a ne moc vzdělaný, ale chápu to takhle : NELÍBÍ SE CO PÍŠÍ V PRÁVU ( rudém) A PROTO SI HO NEKUPUJI A ANI NEČTU. Už je to v tvém jazyce ??? p.s hledal jsem témata kritiků týkající se obecně hodinkových témat a byl jsem dost rychle hotový, divné že ? :-)))))))))))Zakladna chyba, kolega. Treba trollovat co najviac. Robit co najviac kriku a co najviac znevazovat pracu druhych. Aj ked ma to nezaujima, ale spravim zo seba doleziteho.
montemar Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 a proc nenechat zit? chapal bych, kdyby majitel chrmg rek : nechci tu voly typu a,b,c ... tem dejte BAN .. a jinak? pokud je to tady kosmopolitni... ne primarne, ale presto multitematicky forum s vyjimecne zivym provozem i v dobe, kdy vetsina lidi spi... proc ho nicit zafrustrovanyma vypadama...
Tittus Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Protože je to takovej českej sport - šťourat do ostatních lidí...
straspol Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Jestli vy to trochu neznevažujete.My to jen tak odvážně vyvažujem, aby nepřevážila přílišná vážnost.
Ohm-Aztec Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Vyjádření vlastního názoru se tady nazývá šťouráním, v horším případě pi..váním a argumentuje se, že když někdo něco nedělá, neumí či nezvládá tak dobře jako dotyčný, jehož aktivita je předmětem kritiky, tak by měl raději mlčet...Optikou této logiky bychom se ale nikdo nemohli na tomto fóru vyjadřovat k žádným hodinkám (a pokud ano, tak jen pozitivně), protože sami žádné hodinky nevyrábíme (tedy až na vzácné výjimky) a tak nám právo vyjádřit případnou negativní kritiku (vyjádření osobního názoru) nepřísluší...
long Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Nelze si ale ovšem kolegové vážit každého ptáka
Qvido Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Dneska na Kohůtce na černý sjezdovce lyžoval debil a na zádech v batohu měl cca dvouletý dítě, to mi hlava nebere..
mondeo2 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Dneska na Kohůtce na černý sjezdovce lyžoval debil a na zádech v batohu měl cca dvouletý dítě, to mi hlava nebere..radši nic, rozbil bych nu asi něco,...................debil
ggrand Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Jj, chlap je málé dítě nadosmrti. Dokazuje to celý zbytečný humbuk kolem kauzy Snow, včetně Snowa samotného... asi přidat práce, jinak to nevidím
People Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 K teme: pred 3dnami mi clen s menej ako 50prispevkami napisal, ze berie moje inzerovane hodinky. Poslal som mu cislo uctu, vsetko ok. Dnes mi napisal, ze si kupil ine hodinky ze mi praje uspesny predaj. Esteze som inzerat nezamkol.
kuncák7 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 K teme: pred 3dnami mi clen s menej ako 50prispevkami napisal, ze berie moje inzerovane hodinky. Poslal som mu cislo uctu, vsetko ok. Dnes mi napisal, ze si kupil ine hodinky ze mi praje uspesny predaj. Esteze som inzerat nezamkol.Udelej mu "reklamu"v hodnoceni kupujicich. Nejsem pro bonzovani,ale slusnost je napsat driv-nechci je,kupuju jine,sorry.
marosh Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 ggrand: ...asi přidat práce, jinak to nevidím... Tohle si myslel jak?
lucid Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 K teme: pred 3dnami mi clen s menej ako 50prispevkami napisal, ze berie moje inzerovane hodinky. Poslal som mu cislo uctu, vsetko ok. Dnes mi napisal, ze si kupil ine hodinky ze mi praje uspesny predaj. Esteze som inzerat nezamkol.jj, asi nová móda. Podobná zkušenost. Akorát ten "můj" ani nepovažoval za slušnost reagovat na dotaz zda si to rozmyslel nebo ne, zprávu si přitom přečetl.
long Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 People, on 21 Úno 2014 - 17:53, said:K teme: pred 3dnami mi clen s menej ako 50prispevkami napisal, ze berie moje inzerovane hodinky. Poslal som mu cislo uctu, vsetko ok. Dnes mi napisal, ze si kupil ine hodinky ze mi praje uspesny predaj. Esteze som inzerat nezamkol.jj, asi nová móda. Podobná zkušenost. Akorát ten "můj" ani nepovažoval za slušnost reagovat na dotaz zda si to rozmyslel nebo ne, zprávu si přitom přečetl. Já to vidím jako spravedlivou odměnu pro TEBE a poučení pro ostatní, takhle to dopadá když se někdo snaží ojebávat pravidla!!Zeptej se sám sebe proč je omezení pro nováčky. :-)))
vraby Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Odchod Romana.Možná jsem pro někoho kokot,ale to je nic proti tomu co dělají jiní členové.
People Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 O akom ojebavani pravidiel tocis? Predavajuci som ja. Predal som hodinky aj clenom s 0 prispevkami.
tico1 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Já to vidím jako spravedlivou odměnu pro TEBE a poučení pro ostatní, takhle to dopadá když se někdo snaží ojebávat pravidla!!Zeptej se sám sebe proč je omezení pro nováčky. :-)))Nakupovať môžeš minutu po registrácii, obmedzenia sú na predaj. Mal by si si tie pravidlá prečítať, sám si s nimi mal párkrát problémy.
bedja Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 (upraveno) Neser, vole ..no ty woe..chvilku jsem se vzdálil..a než jsem tohle pročetl.. :lol2: ..ještě že můžu napsat Romanovi smsku.. Upraveno 21. února 2014 uživatelem bedja
Doporučené příspěvky