sibirnaya Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Kamile/ modi, kdyby vás někdo požádal, ať skočíte z vokna tak skočíte z vokna nebo byste o tom nejdřív zapřemejšleli vlastním orgánem?snow me poprosil, jestli muzu jeho vlakna smazat. je muj kamarad, a pokud to chce, ja to udelam. takze chcete li nekoho kamenovat, kamenujte me.
ivan_989 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 No jo, aj toto cesta k odvykacke, hodinky na fore na ustupe, chronobundus na ustupe... Boty, chlast, noziky atd. su lacnejsie.
Frostie Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 maryška se dočista pomátl, snad byl na slunku bez čapky a nebo to kafe..
Bobisek Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 snow me poprosil, jestli muzu jeho vlakna smazat. je muj kamarad, a pokud to chce, ja to udelam. takze chcete li nekoho kamenovat, kamenujte me. Férová odpověď, díky, nicméně bych si tedy z dovolením hodil ten šutrák hodil. Myslel jsem si naivně, že moderátor má být neutrální... Pokud kdekoliv ve veřejném prostoru převáží nad selským rozumem kamarádíčkovství a ještě to má dopad na jiné, jde o vývoj po mém soudu velmi nemilý
JaRooN Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Na druhou stranu, treba na muj chronobundus to ma pozitivni vplyv. Dnes jsem tak koukal na svych 13 kousku a premyslel, co z toho pujde z domu a co zustane. Po vcerejsim extempore a reakcich nekterych lidi me hodinky najednou neprijdou tak dulezite, jak pred touto debatou. Diky i za to...
bandicoot Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 @Bobisek: pokud byl Snow rozesranej už takhle, proč ho navíc školit tím, že "co je psáno, to je dáno, jednou si to napsal a nic se mazat nebude".Zdraví máme jedno a Snow zdaleka ne jedno celý...Kamila chápu, je dost inteligentní na to, aby zvažoval i jiné varianty než tupě nebo kamarádíčkovsky plnit Snowovo přání.
Návštěvník dlubix Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 JaRoon: to přejde, neboj. Mladá to má taky každej měsíc a trvá to jen pár dní
Návštěvník dlubix Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Bobisek: ono to tu tak nějak o přátelství je, víš. Proto nás to taky baví a rádi sem chodíme.
vraby Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 snow me poprosil, jestli muzu jeho vlakna smazat. je muj kamarad, a pokud to chce, ja to udelam. takze chcete li nekoho kamenovat, kamenujte me.Jako kámoše to beru,jako mod asi chyba. To se stane.
JaRooN Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 JaRoon: to přejde, neboj. Mladá to má taky každej měsíc a trvá to jen pár dníNeco jako chronobundus mne drzi uz cca 10 let a ten pocit jsem nikdy nepoznal. Tak uvidime...
montemar Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Jako kámoše to beru,jako mod asi chyba. To se stane.by me nenapadlo, ze s tebou budu nekdy souhlasit, ale +1
Návštěvník dlubix Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 -1 poslední dobou je to tady samej lingvista, odborník na copyright a samozvanej mod, co by to samozřejmě dělal líp. Děte se bodnout
marosh Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Bych Vás chtěl vidět, kdybyste dělali mody vy...Samý nejspravidlivější ze spravedlivých... Já se nebojím mody pochvalit. Dělají to teď dobře. Upraveno 22. února 2014 uživatelem marosh
VintageLover Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Bych Vás chtěl vidět, kdybyste dělali mody vy...Samý nejspravidlnější ze súravedlivých... Já se nebojím mody pochvalit. Dělají to teď dobře.+20
Návštěvník YPO Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Kdyz uz se nevi kudy kam tak je tu jeste moderator furt stejny hehe
Daemonultimate Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Férová odpověď, díky, nicméně bych si tedy z dovolením hodil ten šutrák hodil. Myslel jsem si naivně, že moderátor má být neutrální... Pokud kdekoliv ve veřejném prostoru převáží nad selským rozumem kamarádíčkovství a ještě to má dopad na jiné, jde o vývoj po mém soudu velmi nemilý Obávám se,že ta tragedie není až tak v těch smazaných vláknech,ale ve vláknech,které mohl,nyní dočista otrávený Roman, ještě udělat.Co bylo jsme viděli,komentovali a bylo toho hodně a bylo to fajn.Blbý je to,co mohlo ještě přijít.Teď můžu zase akorát obnovit chození mejlů z těch stránek k sobě jako jsem to měl dřív,no a stejně jako dřív mě to nebude bavit ani otvírat,když není s kým o tom pokecat.Neřešil bych vlákna co byly,kdo je prošvih má smůlu,mně osobně zajímá to,co mohlo být,a co víc,zajímá mě i Romanův názor nejen na to co postoval,protože až na ceny,byl velmi fundovaný.Co to kecám,JE VELMI FUNDOVANÝ. Upraveno 22. února 2014 uživatelem Daemonultimate
Honza.manta Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Obávám se,že ta tragedie není až tak v těch smazaných vláknech,ale ve vláknech,které mohl,nyní dočista otrávený Roman, ještě udělat.Co bylo jsme viděli,komentovali a bylo toho hodně a bylo to fajn.Blbý je to,co mohlo ještě přijít.Teď můžu zase akorát obnovit chození mejlů z těch stránek k sobě jako jsem to měl dřív,no a stejně jako dřív mě to nebude bavit ani otvírat,když není s kým o tom pokecat.Neřešil bych vlákna co byly,kdo je prošvih má smůlu,mně osobně zajímá to,co mohlo být,a co víc,zajímá mě i Romanův názor nejen na to co postoval,protože až na ceny,byl velmi fundovaný.Co to kecám,JE VELMI FUNDOVANÝ.Mluvíš mi z duše.
Daemonultimate Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Ještě to trochu rozšířím.Z Romanových vláken jsem se dokázal i spoustu věcí naučit,ne ze ,,strohého zkopírování" obrázku a odkazu,ale z reakcí místních členů, až jsem jsem si kolikrát říkal,jak jsem pitomej,když jsem si toho sám nevšiml.A Roman se ,zcela správně ,při zakládání vlákna zdržel projevů,nestranost je tím nejdůležitějším.A co měl psát,fakta?Proč,ta byla i s omáčkou v odkazech.
montemar Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 na hodinkovym foru hned mazat vlakna o hodinkach, kvuli jednomu urazeni... autor si to pral, ok..
JiPoLit Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Vyštvat z hodinkového fóra, jednoho z mála který zakládal témata k hodinkám a ze světa hodinek může podle mne jen blb. To tu budeme jen diskutovat ( číst si ) toto: "Vybiram mobil a nebavi me to .","Co mě právě naštvalo" nebo " Zbraně???". Nechápu. Upraveno 22. února 2014 uživatelem JiPoLit
Doporučené příspěvky