F.B. Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Wustenrot.sk,tak nejak si nechali mojich 84tis. sk,neviem kolko je to v eurach,ale asi pre mna celkom dost....Ze ja som si to zivotne invsticne sporenie uzavieral....Tak sa to robi,nie s pistolou v noci,ale pekne za bieleho dna v kravaticke s usmevom:-). Jak, tak nejak? Chytili Ťa na nejakom nezmysle napisanom malými pismenami kdesi vľavo dole pod čiarou?na zmluve? <br /> F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 2TomasP: A tím chceš říct co, že tě ti dva nakrkli protože nemáš na pořádné auto, že předjetím potupili tvůj chrochták ve kterém neumíš používat zpětná zrcátka, že neumíš na dálnici odhadnout rychlost a nacpeš se jim před čumák do předjížděcího pruhu, přestože Tě na svou přítomnost a vyšší rychlost taktně upozorňovali blinkrem 500 metrů předem? Sorry, ale jestli je tady nějakej ocas co na silnici ohrožuje a nasírá ostatni, tak jsou to tupani toužící po "školení" ostatních jako Ty. Vlastně se ani nedivím, že při "školení" nerváků typu Trpišovského v dotyčných párkrát ročně bouchnou saze a moralisti kochající se kolonou ve zpětném zrcátku pak končí plačky s rozbitým autem... Aby bylo jasno, "zlé naleštěné BMW" nevlastním - a když někdo spěchá víc než já a důvod neznám (co já vím, veze děcko píchlé sršněm k doktorovi a nebo starou do porodnice? ...obojí už jsem zažil osobně!), uhnu mu a případné posouzení toho jestli je to "czurak" nechám na fízlech a správních úřadech. A pro příště doporučím vzpomenout si na mantru všech křupanů za volantem: "Kdo jede pomaleji než já je zdržující D E B I L - a kdo mě chce předjet je M A G O R a nezaslouží si to!!!" - a jezdit tak, aby se Tě netýkalo ani jedno, ani druhé. Nakrklých příspěvků a obětovaných lip tu pak bude míň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 To muselo dát práce ... a přitom taková blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 dvaja czuraci v ciernych bmw, jeden po polnoci pri brne (od prahy), druhy o pol stvrtej medzi BA a Brnom ... drbe sa to 220, blika to na vsetky strany 500m dopredu, ked predbieham, lebo to nemieni spomalovat a to som nesiel uplne predpisovou rychlostou ... no proste uboziaci, obetoval by som 300 rocnu lipu, aby si o nu prerazili hnaty aj tie svoje lestenky ...tak som sa vykecal a spat k hodinkam Aha, takže pokud to dobře vnímám - oba dva jste jeli rychlostí vyšší, než je povolená. Jste si tedy kvit. Ty jsi mu tam vjel, a on Tě vyblikal, protože byl rychlejší. Jak se potom vyrovnáš s tímhle? 12 odst. 5 zákona č. 361/2000 Sb. stanoví:Přejíždět z jednoho jízdního pruhu do druhého smí řidič jen tehdy, neohrozí-li a neomezí-li řidiče jedoucího v jízdním pruhu, do kterého přejíždí; přitom musí dávat znamení o změně směru jízdy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Muhheeehe to nám to hezky začíná, to si zase počtem, už se těším. Jo a to jako jeli 220 km/h po dálnici? Po naší dálnici? Neuvěřitelné snad i přímo nemožné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Muhheeehe to nám to hezky začíná, to si zase počtem, už se těším. Jo a to jako jeli 220 km/h po dálnici? Po naší dálnici? Neuvěřitelné snad i přímo nemožné....No, nemožné to není, ale jedná se jen o přechodný stav. Většina naleštěných hujdiček sešitých ze třech jiných šikovně nabouraných vraků co mají nacouváno 300tisíc kiláků a zázračně omládly o čtyři roky se rozsype na náhradní díly už mezi Jihlavou a Humpolcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 (upraveno) No já todle beru tak, že když jedu tachometrovejch 150, což je tak akorát abych nic moc neporušil a mně to taky vyhovuje, a přede mnou jede kamión, a za 400 metrů za sebou vidím auto, tak ten kamión začnu svojí rychlostí předjíždět. Že 400 metrů za mnou někdo jede 220 a musí si přibrzdit, považuju za jeho boj, já kvůli němu brzdit nebudu. Ale samozřejmě mu to tam nejebnu na padesát metrů. Resp. víte z těch tří řádků prd jak to bylo a už rychle "nemáš na pořádný auto, socko". Upraveno 3. dubna 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 No ač samozřejmě nerad, souhlasím Zmizíkem. Naše dálnice nejsou německý dálnice, naše mentalita řízení není německá mentalita řízení. Na našich dálnicích je píčovina valit to 180 a vejš. Jednak řidiči okolo tebe na to neumí reagovat, jednak ty tankodromy na to nejsou stavěný, jednak nenajedeš skoro nic. Akorát to péro ti snad večer stojí trochu líp a v hospodě kámoši obdivně čumí na tvoje: "tvl, pičo, sem to kalil u Větrného Jeníkova dvě kila pičo, vole.Než začnete ječet, ročně nakroutím skoro 70000 po celý republice. Ruku na srdce, komu z vás, kdo jezdí, neztuhla krev v žilách, když jste chtěli přejet z pravýho do levýho a ve zpětným zrcátku nic a pak blik. Motorkář. Mně už několikrát. Ke dvěma kilům je strašná rychlost a malá chyba koholkoli okolo takévoho rychlíka skončí tragédií. V té 140 mají všichni o trochu víc času neudělat chujovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Uz pul hodiny sedim na hajzlu a nic ILOVEYOU TAPATALK ?PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 A to nerikam, kdyz jedu svych 140-145 a zrovna chci predjet kolonu kamionu a ten posledni tam 50 metru prede mne najede rychlosti 91. To se mi celkem zvedne adrenalin. A kdybych to kalil 200, tak nevim, jak bych to dobrzdil. To uz by clovek asi machry v hospode delat nemohl, protoze by se minimalne musel jit domu prevliknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 A to nerikam, kdyz jedu svych 140-145 a zrovna chci predjet kolonu kamionu a ten posledni tam 50 metru prede mne najede rychlosti 91. To se mi celkem zvedne adrenalin. A kdybych to kalil 200, tak nevim, jak bych to dobrzdil. To uz by clovek asi machry v hospode delat nemohl, protoze by se minimalne musel jit domu prevliknout...Tak nějak se to taky dá říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Uz pul hodiny sedim na hajzlu a nicILOVEYOU TAPATALK ?PONa mně funguje kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Naše dálnice nejsou německý dálnice, naše mentalita řízení není německá mentalita řízení. Na našich dálnicích je p..ovina valit to 180 a vejš. Jednak řidiči okolo tebe na to neumí reagovat..presne. vono by melo bejt pro vsechny, kdo chteji na dalnici, povinny 20 hodin kondicnich jizd v nemecku.. par desitek tisic kilometru jsem po nemecky dalnici najel, ale ani jednou jsem nevidel, ze by nekdo nekoho vybrzdil... u nas? nejmin 3x.. naposled zrovna shodou okolnosti cerny bmw 3 u jesenice... a mel jsem z toho husi kuzi, ackoliv jsem byl jen prihlizejici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 presne. vono by melo bejt pro vsechny, kdo chteji na dalnici, povinny 20 hodin kondicnich jizd v nemecku.. par desitek tisic kilometru jsem po nemecky dalnici najel, ale ani jednou jsem nevidel, ze by nekdo nekoho vybrzdil... u nas? nejmin 3x.. naposled zrovna shodou okolnosti cerny bmw 3 u jesenice... a mel jsem z toho husi kuzi, ackoliv jsem byl jen prihlizejici... Me nedavno vybrzdil nejaky xBx xxxx par km pred Brnem. To jsem poprve objevil u sveho auta nouzove brzdeni, kdy auto brzdilo a blikalo automaticky Pak, kdyz jsem ho predjel a on pred sebou uvidel policejni ksiltovku, co mam pod zadnim sklem, temer vybrzdil sam sebe a uhnul v prubehu 50 metru na sjezd, co se mu tam objevil. Myslim, ze to nemel v planu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 2TomasP: A tím chceš říct co, že tě ti dva nakrkli protože nemáš na pořádné auto, že předjetím potupili tvůj chrochták ve kterém neumíš používat zpětná zrcátka, že neumíš na dálnici odhadnout rychlost a nacpeš se jim před čumák do předjížděcího pruhu, přestože Tě na svou přítomnost a vyšší rychlost taktně upozorňovali blinkrem 500 metrů předem? Sorry, ale jestli je tady nějakej ocas co na silnici ohrožuje a nasírá ostatni, tak jsou to tupani toužící po "školení" ostatních jako Ty.Vlastně se ani nedivím, že při "školení" nerváků typu Trpišovského v dotyčných párkrát ročně bouchnou saze a moralisti kochající se kolonou ve zpětném zrcátku pak končí plačky s rozbitým autem... Aby bylo jasno, "zlé naleštěné BMW" nevlastním - a když někdo spěchá víc než já a důvod neznám (co já vím, veze děcko píchlé sršněm k doktorovi a nebo starou do porodnice? ...obojí už jsem zažil osobně!), uhnu mu a případné posouzení toho jestli je to "czurak" nechám na fízlech a správních úřadech. ..potesilo by ma keby si si ziadne silnejsie auto ani nekupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 presne. vono by melo bejt pro vsechny, kdo chteji na dalnici, povinny 20 hodin kondicnich jizd v nemecku.. par desitek tisic kilometru jsem po nemecky dalnici najel, ale ani jednou jsem nevidel, ze by nekdo nekoho vybrzdil... u nas? nejmin 3x.. naposled zrovna shodou okolnosti cerny bmw 3 u jesenice... a mel jsem z toho husi kuzi, ackoliv jsem byl jen prihlizejici...Zase v nemecku te malokdo pusti v levym, to u nas lidi uhybaji vic ... Co se tyce rychlosti, zlata stredni cesta 150 na tempomatu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Autofórum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 přestože Tě na svou přítomnost a vyšší rychlost taktně upozorňovali blinkrem 500 metrů předem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 2TomasP: A tím chceš říct co, že tě ti dva nakrkli protože nemáš na pořádné auto, že předjetím potupili tvůj chrochták ve kterém neumíš používat zpětná zrcátka, že neumíš na dálnici odhadnout rychlost a nacpeš se jim před čumák do předjížděcího pruhu, přestože Tě na svou přítomnost a vyšší rychlost taktně upozorňovali blinkrem 500 metrů předem? Sorry, ale jestli je tady nějakej ocas co na silnici ohrožuje a nasírá ostatni, tak jsou to tupani toužící po "školení" ostatních jako Ty.Vlastně se ani nedivím, že při "školení" nerváků typu Trpišovského v dotyčných párkrát ročně bouchnou saze a moralisti kochající se kolonou ve zpětném zrcátku pak končí plačky s rozbitým autem... Aby bylo jasno, "zlé naleštěné BMW" nevlastním - a když někdo spěchá víc než já a důvod neznám (co já vím, veze děcko píchlé sršněm k doktorovi a nebo starou do porodnice? ...obojí už jsem zažil osobně!), uhnu mu a případné posouzení toho jestli je to "czurak" nechám na fízlech a správních úřadech. A pro příště doporučím vzpomenout si na mantru všech křupanů za volantem: "Kdo jede pomaleji než já je zdržující D E B I L - a kdo mě chce předjet je M A G O R a nezaslouží si to!!!" - a jezdit tak, aby se Tě netýkalo ani jedno, ani druhé. Nakrklých příspěvků a obětovaných lip tu pak bude míň... ehm, to snad ani nie je treba komentovat a co sa tyka tupanov, checkni zrkadlo bol si tam? vies hovno, sorry ... blinker / zbesile blikanie dialkovymi je tiez rozdiel, a decko/staru musel mat asi v kufri takze si prij.ble komentare schovaj a citaj nizsie ... No já todle beru tak, že když jedu tachometrovejch 150, což je tak akorát abych nic moc neporušil a mně to taky vyhovuje, a přede mnou jede kamión, a za 400 metrů za sebou vidím auto, tak ten kamión začnu svojí rychlostí předjíždět. Že 400 metrů za mnou někdo jede 220 a musí si přibrzdit, považuju za jeho boj, já kvůli němu brzdit nebudu. Ale samozřejmě mu to tam nejebnu na padesát metrů. Resp. víte z těch tří řádků prd jak to bylo a už rychle "nemáš na pořádný auto, socko". to Zmizik tam asi bol ... isiel som 160, predbiehacka 2 kamionov, za mnou 500m male cierne nasrane nic, len som vyhodil blinker (nevozim sa za kamionmi, aby som usetril palivo, takze predbieham s odstupom, len na margo socky ) a uz spustil svetelnu show, takze som s vyhodenym blinkrom v pravom pruhu dobrzdil az ku kamionu, pockal, az kamos Radka preblika okolo a pekne sa zaradil za tu nabliskanu prdel ... jo a myslim, ze nemam soci auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Do kose jsem vyhodil paměťovou kartu 64gb s jiným bordelem. Koš vysypan do popelnice, ta vyprázdněna do popelarskeho auta a to vysypalo bordel na smetiště. Jdu hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky