XXXfazerXXX Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Ja jsem se neco nahulil a jak dobre jsem dopad. Jsem uplne normalni ...Jestli ty seš normální,tak já mam metrový péro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Skvele citanie. Hasna a Frantik, plysovi medvedici fora obhajuju travu.. tak pokial ide o vas tam snad urobime aj peticiu. Nikto vas tu nechce zazit v abstaku Ale teraz vazne. Kto sa tu prvoplanovo ohanate alkoholizmom a alkoholom, berte do uvahy ze k tomu aby sa z teba stala troska potrebujes tak 10 mozno 15 rokov denneho pitia, poctivo a vela. A aby si to tak dlho vydrzal, vo vacsine pripadov aj dedicnu predispoziciu. Takze nech sa tu ozve kto denne dava cannabis 15 rokov a je normalny. Ale nie jointika pri muzicke, aby sme si rozumeli. Nie pivko denne. Pekne ekvivalent prietokoveho ohrevu borovicky. No a ked takyto clovek bude schopny napisat jednoduchu vetu rozvitu, alebo si ju aspon zapamatat, tak sezerem topanku.Záleží i kdy člověk s alkoholem (a nejen s alkoholem) začne. Čím dřív, tím se ta doba zkracuje. Co se týče THC, moje zkušenost je taková, že se rozhodně nejedná o tzv."měkkou drogu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Skvele citanie. Hasna a Frantik, plysovi medvedici fora obhajuju travu.. tak pokial ide o vas tam snad urobime aj peticiu. Nikto vas tu nechce zazit v abstaku Ale teraz vazne. Kto sa tu prvoplanovo ohanate alkoholizmom a alkoholom, berte do uvahy ze k tomu aby sa z teba stala troska potrebujes tak 10 mozno 15 rokov denneho pitia, poctivo a vela. A aby si to tak dlho vydrzal, vo vacsine pripadov aj dedicnu predispoziciu. Takze nech sa tu ozve kto denne dava cannabis 15 rokov a je normalny. Ale nie jointika pri muzicke, aby sme si rozumeli. Nie pivko denne. Pekne ekvivalent prietokoveho ohrevu borovicky. No a ked takyto clovek bude schopny napisat jednoduchu vetu rozvitu, alebo si ju aspon zapamatat, tak sezerem topanku.Jednak holení trávy je dle mého jen první stanice k dalším dobrotám a druhák alkohol je věc nezávislá na drogách - taková nezávislá závislost. Jinak si nyslím, že píšu rozvinuté věty a alkoholu holduji více než třicet let. Někde v tom svém výpočtu máš asi chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) Tak nejspíš nepiješ jako prase.Edit - doplnění: což alkoholici většinou pijou Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Kdyby byla konzumace travy podobne spolecensky/kulturne tolerovana resp. spis propagovana jako alkohol, tak by jeji dopady byly mozna podobne... ale nebudu se poustet do sirsich spekulaci, protoze tomu prd rozumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) Normálně sem do tohohle vlákna moc nepíšu....ale dnes jsem fakt docela nasranej... Dva defekty najednou....kuapia! Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Cyril: ale jenom dole, nahoře je to ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Boa, preco ked sa vzdy objavi diskusia o THC, hned pridu argumenty o alkohole? Naco je to komu dobre?kedysi ked som sam obcas hulil (isty cas kazdy den a viackrat ) sme toto prirovnavanie pouzivali casto. podla mna je velmi vhodne a vobec by som ho nezavrhoval. ja neobhajujem ani jedno a ani druhe, oboje jednoznacne organizmu neprispieva na dlhovekosti a schopnosti regeneracie. ale raz zacas preco nie?naspat k porovnaniu alkoholu a travy - ludia to nemaju radi, ale prave porovnanie ukaze, ze alkohol je jednoznacne skodlivejsi a ma omnoho zhubnejsi spolocensky dopad. na slovensku, ale aj globalne je alkoholizmus vazny problem. ma na svedomi nespocitatelny objem ludskeho utrpenia a maloktora rodina na slovensku nema vo svojom okruhu alkoholika v roznom stadiu. liecenie alkoholizmu zo sebou prinasa velke financne naklady, utrpenie pre rodinu a samotneho postihnuteho a okrem toho je vysledok dost neisty.fizicka zavyslost na trave vobec neexistuje, abstinencne priznaky tam niesu ziadne. zataz na organizmus je neporovnatelne slabsia. povedzte si narovinu, koho by ste brali radsej do rodiny? alkoholika alebo hulica? kazdy jeden clovek poziva drogy ako formu odreagovania sa, zabavy - to je ten lepsi pripad. horsie je ked to clovek zacne vyuzivat ako unik z reality v ktorej sa clovek neciti byt naplneny. tu je velke riziko vzniku tazkej zavyslosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Jednak holení trávy je dle mého jen první stanice k dalším dobrotámto je asi ten největší pořád dokola omílanej nesmysl ohledně hulení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) Je jasný, že kdo hulí, bude si obhajovat marjánku, kdo chlastá 30 let, tak řekne, že je taky úplně v pohodě. Já znám trosky v obou táborech, prašť jak uhoď, nevidím v tom rozdíl. Plně souhlasím s instantem, je to o tom množství. Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 ono je taky daleko pohodlnejsi skocit do samosky pro flasku, nez se shanet/motat s jointem... .. mne osobne marihuana smrdi, nedela mi ta jeji vune dobre... treba takovej ron metusalem 18 aňos voni o hodne lip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Janko, ale co s tym ma alkohol? Myslis, ze ti ludia by zrazu presli na travu, alebo ta mladez by menej pila, ak by to bolo legalizovane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 ono je taky daleko pohodlnejsi skocit do samosky pro flasku, nez se shanet/motat s jointem..... mne osobne marihuana sm.di, nedela mi ta jeji vune dobre... treba takovej ron metusalem 18 aňos voni o hodne lip...Tak kdo by u trávy čekal 18 let než dozraje, že ano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Zelenou? Krabičák? Devatenáctku černou Porter? Prý je to v Pardubicích, podle idnes.czJj, přesně, bezva kámoši, vídám je každej (pracovní) den min. 4x - cestou do práce, na oběd, z oběda a z práce. Máme je přímo pod oknem kanclu. Naštěstí na tuhle stranu má "výhled" sektretářka, já čučím na druhý straně do soukromý zahrady s bazénem (což v parným létě občas trochu naštve ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Janko, ale co s tym ma alkohol? Myslis, ze ti ludia by zrazu presli na travu, alebo ta mladez by menej pila, ak by to bolo legalizovane?z kratkodobeho hladiska by sa nic nezmenilo, ale z dlhodobeho hladiska by sa udialo prave to, ze by vela ludi preslo na travu. nezabudni na fakt, ze tu si mozes dopestovat sam...ja si myslim, ze by to bolo pre spolocnost lepsie.. mladezi by som neodporucal ani jedno ani druhe. na to su rodicia aby vychovali deti tak, aby nemali potrebu unikat z reality.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Jj jak říká náš "prezident" když začneš koupřit v sedmadvaceti tak to nemá žádnej dopad... Dle mého by změnilo jednu zásadní věc. a to že by to bylo legální a nechtěl by si to každej za každou cenu vyzkoušet hlavně proto, aby zapadl mezi vrtevníky nebo se nad nima dokonce vyvyšoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 mladezi by som neodporucal ani jedno ani druhe. na to su rodicia aby vychovali deti tak, aby nemali potrebu unikat z reality..Přesně tak! I když i ty rodiče to nemají 100pro v ruce. Můžeš vychovat to dítě sebelíp, pak přijde nějakej pitchus a už v tom jedou spolu. Nicméně dceru se snažím vychovávat dle nejlepšího vědomí, asi jako skoro každý rodič a doufám, že bude natolik rozumná, aby si uvědomila co ji můžou způsobit tvrdé drogy, potažmo alkohol. K tomu alkoholu už jsem psal včera a padlo to tady několikrát - v naší zemi je bohužel pivo levnější než jakákoliv limonáda nebo juice, což osobně považuji za velký problém. A tím pivem to zpravidla začíná. Jinak ty změny nejen ve tváři - viz video YPA - si časem vybere, jak alkohol, tak drogy. Jinak ta vaše "krabicová partička" mě docela pobavila , to je bohužel kolorit asi každého většího či menšího města na druhou stranu když si člověk chce trochu oddechnout, a pak se na takovou lavičku posadí ... no tvl ... i když tam je evidentně pořád "obsazeno" :D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Jj jak říká náš "prezident" když začneš koupřit v sedmadvaceti tak to nemá žádnej dopad... Dle mého by změnilo jednu zásadní věc. a to že by to bylo legální a nechtěl by si to každej za každou cenu vyzkoušet hlavně proto, aby zapadl mezi vrtevníky nebo se nad nima dokonce vyvyšoval...čéče nevím, s cigaretama to takhle blbě funguje a to přitom legální jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 čéče nevím, s cigaretama to takhle blbě funguje a to přitom legální jsou to hej, len by som rad vedel co fajne primiesavaju tabakove spolocnosti do tych cigariet aby clovek nevedel prestat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 no s cigeretama je to takový z vláštní...lidi kolem 50-60 let berou kouření jako běžnou věc, bylo taky vidět v každém budovatelském filmu, moje generace 25-35 zpravidla nekouří a teď ty mladí taky hulí snad už od čtrnácti..tohle jde asi nějakýma vlnama..(vycházím ze sledování mého okolí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky