Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já bych to téma uzavřel nemyslíte? kdo chce bude hulit, kdo nechce hulit nebude a tady to nevyřešíme..Jen z toho vzniká další a další flame odpůrců, co to v životě neměli v hubě a zastánců, který jsou naprosto v pohodě...

ad závislost závislost je jenom jedna, a buď jsi závislý nebo nejsi.. a je uplně jedno jestli je to chronomag, čokoláda, cigára, alkohol, děvky, tráva, hero, perník nebo rohypnol..... 

co to ukončit a nebo zamknout ať vychladnou hlavy pánové modi?

Odesláno

To je někde prokázaný,že tráva a kokain nevyvolávaj fyzickou závislost?

Kokain je inhibitorem zpětného vychytávání dopaminu, noradrenalinu a serotoninu v mozku. Účinkuje značně intenzivně, nicméně jen krátkodobě (30 ? 60 minut), navozuje silnou euforii, pocit vzrušení, radosti a rozjasněné mysli, stupňuje sebedůvěru, sebejistotu, družnost a iniciativu, zlepšuje schopnost soustředit se, může však narušit sebekontrolu a objektivitu myšlení, podnítit neklid a agresi. Rovněž představuje značnou zátěž pro kardiovaskulární systém, droga vyvolává hypertenzi, tachykardii, může způsobovat arytmie. Dlouhodobé zneužívání kokainu nevede k rozvoji fyzické závislosti, avšak výrazné závislosti psychické.

Trava uz duplom nie...

Horsie je to ale s psychickou zavyslostou. Nachylnost na nu je silne individualna.

Odesláno

Mám dnes čerstvou zkušenost.Jeden z mých truhlíků se včera vyhulil tak, že ráno zapomněl, že jde do práce. Nepřišel k autu, co ho nabíralo a když jsme mu volali, jestli nezaspal, tak trval na tom, že dneska dělat nemá. A to jsem mu večer v půl jedenácté volal čas, kdy ho budou ráno nabírat. Podobný výpadek mi už udělal i na posledním kšeftu, tak u mně holt dělá naposled.

Odesláno

Můžeš ,prosím, uvést zdroj, ze kterého čerpáš tyto informace? Myslím oficiální zdroj, ne osobní pocity.

Namátkou MKN 10, Höschl,Libiger,Švestka/Raboch,Zvolský - Psychiatrie, můžeš si vybrat i jiné osobité publikace dle oficiálního pocitu.

Ale no tak...

Hasňo, ale no tak..

Odesláno

dnes budu zase makat do noci ... tak si alespon naleju kapku neceho z Vysociny (ne te ceske :)), jak je v nasem fachu obvykle :D

Odesláno

Alhokol a THC jsem nesrovnával, oboje je mi protivný. Jsou látky škodlivější než THC, jasně, ale bagatelizace THC je mi proti srsti.

Nechtel jsem to bagatelizovat. Pravdou je, ze posledni dobou pestovani konopi dosahlo jine urovne nez bylo pred lety a ty lampovky co dnes dokaze vypestovat temer kazdy jsou o dost silnejsi - s vetsim obsahem THC. 

Jak se rika, vseho s mirou. Ja hulim po fotbalu jednou za pul roku a staci mi :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...