Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Telefonát z JAR" Rodinný přítel měl těžkou autohavárii, sakra... po operaci páteře a čas ukáže, jak bude, ale snad dobrý" Nervy neporušeny, chodit se bude, zítra máme volat, sakra a to  jsem akorát skončil párty k mým čtyřicetinám  <_< Shit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sám. Že jsem totální šlompák, protože jsou dvě ráno pryč a já smolím seminárku, kterou mám za necelých 8 hodin odevzdat. Nechal jsem ji samozřejmě na poslední chvíli, zbývá mi napsat ještě asi 6 stránek a protože mě čas samozřejmě netlačí, radši o tom napíšu na Chronomag, než abych s tím pohnul a šel si aspoň na chvíli lehnout  :frusty:

Odkaz ke komentáři

Já sám. Že jsem totální šlompák, protože jsou dvě ráno pryč a já smolím seminárku, kterou mám za necelých 8 hodin odevzdat. Nechal jsem ji samozřejmě na poslední chvíli, zbývá mi napsat ještě asi 6 stránek a protože mě čas samozřejmě netlačí, radši o tom napíšu na Chronomag, než abych s tím pohnul a šel si aspoň na chvíli lehnout  :frusty:

Tak to je typický příklad prokrastinace...  mám to podobně...

Odkaz ke komentáři

Tohle mě po ráno rozohnilo, sice je to politika, ale já mezi Čechy v tom případě nepatřím.

http://zpravy.idnes.cz/zaoralek-ujistil-cinu-ze-cesko-samostatnost-tibetu-nepodporuje-pxa-/zahranicni.aspx?c=A140429_073059_zahranicni_jpl

to co tam dělá čína je svinstvo ale samostatnost tibetu je nemožná. já tam nebyl ale tvrdí to každej kdo tam byl koho znám

Odkaz ke komentáři

Asi jsem idealista, a to co se stalo (anexe Tibetu), se nedá odestát. Ale prostě mě to štve, když s tím někdo souhlasí a leze do zadku komunistickým šmejdům. Taky mě netěší, že v Kolumbii zařval 19letej britskej turista po šamanským rituále a požití odvaru z ayahuasky. Z tisícíletých indiánských tradic se stala turistická atrakce. Snad to nepřinese nějaké negativní důsledky pro ty místní lidi. Třeba, že jim zakážou chodit do lesa na liány a vařit si z nich čajíky. Bůhví, jak to s tou smrtí bylo. I když ayahuaska je nářez.

Odkaz ke komentáři

Bavil sem se o tom s kamarádem co na podobný sessions jezdí.

"Musela tam byt nejaka prisada, ktera vyvolala reakci, pripadne mix s jinyma drogama nebo antidepresantama, odvar ho nezabil"

Ale ruku na srdce "Henry v pralese vypil bylinný odvar, protože mu to doporučili zaměstnanci hostelu, ve kterém byl ubytován" to mi nepřijde jako šamanskej rituál.

Je to jako všude, jsou ogranizovaný vejlety, a pak tu sou zmr.di co na tom chtěj vydělat a blbouni co jim na to skočí

Taky mě netěší, že v Kolumbii zařval 19letej britskej turista po šamanským rituále a požití odvaru z ayahuasky.

Odkaz ke komentáři

Hlupáci v práci. Nejlepší jsou ty, který se považujou za nesmírně důležitý.

jo to znám, pár jich kolem sebe taky mám, nejvíc se projevují na ranních poradách řečmi co by bylo potřeba udělat aby se něco mohlo udělat.............

Odkaz ke komentáři

Bavil sem se o tom s kamarádem co na podobný sessions jezdí.

"Musela tam byt nejaka prisada, ktera vyvolala reakci, pripadne mix s jinyma drogama nebo antidepresantama, odvar ho nezabil"

Ale ruku na srdce "Henry v pralese vypil bylinný odvar, protože mu to doporučili zaměstnanci hostelu, ve kterém byl ubytován" to mi nepřijde jako šamanskej rituál.

Je to jako všude, jsou ogranizovaný vejlety, a pak tu sou zmr.di co na tom chtěj vydělat a blbouni co jim na to skočí

Jo je to tak, tydlety harmánový alkaloidy fungujou jako inhibitory MAO a musí se nalačno, i bllbý mléčný výrobky nebo sprej do nosu můžou mít fatální důsledky. Navíc přímo domorodci míchají yage s dalšíma bylinama, ale pokud to ostatní účastníci přežili, bude to spíš jeho blbost.

Odkaz ke komentáři

Iveta Bartosova - bez komentara a za jej smrt su media PRIAMO zodpovedne

ayahuasca - videl som jedneho chalana nazivo a nebolo to take zle. kontrolovane prostredie a dodrzanie zasad (mliecne vyrobky atd...) sa mu postarali o velmi zaujimavy trip. ja som odvahu nenasiel..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...