African Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Telefonát z JAR" Rodinný přítel měl těžkou autohavárii, sakra... po operaci páteře a čas ukáže, jak bude, ale snad dobrý" Nervy neporušeny, chodit se bude, zítra máme volat, sakra a to jsem akorát skončil párty k mým čtyřicetinám Shit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Já sám. Že jsem totální šlompák, protože jsou dvě ráno pryč a já smolím seminárku, kterou mám za necelých 8 hodin odevzdat. Nechal jsem ji samozřejmě na poslední chvíli, zbývá mi napsat ještě asi 6 stránek a protože mě čas samozřejmě netlačí, radši o tom napíšu na Chronomag, než abych s tím pohnul a šel si aspoň na chvíli lehnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Já sám. Že jsem totální šlompák, protože jsou dvě ráno pryč a já smolím seminárku, kterou mám za necelých 8 hodin odevzdat. Nechal jsem ji samozřejmě na poslední chvíli, zbývá mi napsat ještě asi 6 stránek a protože mě čas samozřejmě netlačí, radši o tom napíšu na Chronomag, než abych s tím pohnul a šel si aspoň na chvíli lehnout Tak to je typický příklad prokrastinace... mám to podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) Diplomku jsem dopsal v 20:00 , výkresy kreslil do 4 do rána a v 6:00 tisk. V 9 jsem odevzdal. Tomu říkám důkladné využití termínu Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Tohle mě po ráno rozohnilo, sice je to politika, ale já mezi Čechy v tom případě nepatřím.http://zpravy.idnes.cz/zaoralek-ujistil-cinu-ze-cesko-samostatnost-tibetu-nepodporuje-pxa-/zahranicni.aspx?c=A140429_073059_zahranicni_jpl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Tohle mě po ráno rozohnilo, sice je to politika, ale já mezi Čechy v tom případě nepatřím.http://zpravy.idnes.cz/zaoralek-ujistil-cinu-ze-cesko-samostatnost-tibetu-nepodporuje-pxa-/zahranicni.aspx?c=A140429_073059_zahranicni_jplto co tam dělá čína je svinstvo ale samostatnost tibetu je nemožná. já tam nebyl ale tvrdí to každej kdo tam byl koho znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Asi jsem idealista, a to co se stalo (anexe Tibetu), se nedá odestát. Ale prostě mě to štve, když s tím někdo souhlasí a leze do zadku komunistickým šmejdům. Taky mě netěší, že v Kolumbii zařval 19letej britskej turista po šamanským rituále a požití odvaru z ayahuasky. Z tisícíletých indiánských tradic se stala turistická atrakce. Snad to nepřinese nějaké negativní důsledky pro ty místní lidi. Třeba, že jim zakážou chodit do lesa na liány a vařit si z nich čajíky. Bůhví, jak to s tou smrtí bylo. I když ayahuaska je nářez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 No chudák student,to musela bejt opravdu hnusná smrt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Tak to je otázka, jaký měl trip, třeba splynul duševně s vesmírem a opustil své hmotné tělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Zajimave. Sem to neznal. To bude asi sila. http://cs.wikipedia.org/wiki/Ayahuasca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Přečti si dopisy o yage od Billa Burroughse. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Yage_Letters Vyšlo to i česky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Burroughsova žena taky meditace nepřežila,když si William při tom hrál s brokovnicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Bavil sem se o tom s kamarádem co na podobný sessions jezdí."Musela tam byt nejaka prisada, ktera vyvolala reakci, pripadne mix s jinyma drogama nebo antidepresantama, odvar ho nezabil" Ale ruku na srdce "Henry v pralese vypil bylinný odvar, protože mu to doporučili zaměstnanci hostelu, ve kterém byl ubytován" to mi nepřijde jako šamanskej rituál.Je to jako všude, jsou ogranizovaný vejlety, a pak tu sou zmr.di co na tom chtěj vydělat a blbouni co jim na to skočí Taky mě netěší, že v Kolumbii zařval 19letej britskej turista po šamanským rituále a požití odvaru z ayahuasky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) Hlupáci v práci. Nejlepší jsou ty, který se považujou za nesmírně důležitý. Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Hlupáci v práci. Nejlepší jsou ty, který se považujou za nesmírně důležitý.jo to znám, pár jich kolem sebe taky mám, nejvíc se projevují na ranních poradách řečmi co by bylo potřeba udělat aby se něco mohlo udělat............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Tady se dneska dějou tedy věci, dřív jsem ji i docela rád poslouchal http://www.novinky.cz/krimi/334872-zemrela-zpevacka-iveta-bartosova.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Bavil sem se o tom s kamarádem co na podobný sessions jezdí."Musela tam byt nejaka prisada, ktera vyvolala reakci, pripadne mix s jinyma drogama nebo antidepresantama, odvar ho nezabil" Ale ruku na srdce "Henry v pralese vypil bylinný odvar, protože mu to doporučili zaměstnanci hostelu, ve kterém byl ubytován" to mi nepřijde jako šamanskej rituál.Je to jako všude, jsou ogranizovaný vejlety, a pak tu sou zmr.di co na tom chtěj vydělat a blbouni co jim na to skočíJo je to tak, tydlety harmánový alkaloidy fungujou jako inhibitory MAO a musí se nalačno, i bllbý mléčný výrobky nebo sprej do nosu můžou mít fatální důsledky. Navíc přímo domorodci míchají yage s dalšíma bylinama, ale pokud to ostatní účastníci přežili, bude to spíš jeho blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 normalne mam slzy v ocich.. chudak holka.. RIP IVETO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Iveta Bartosova - bez komentara a za jej smrt su media PRIAMO zodpovedne ayahuasca - videl som jedneho chalana nazivo a nebolo to take zle. kontrolovane prostredie a dodrzanie zasad (mliecne vyrobky atd...) sa mu postarali o velmi zaujimavy trip. ja som odvahu nenasiel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Iveta? Tak to se asi mladý Novotný a jiní mu podobní chytí za nos...Anebo taky ne a budou se dál snažit vytřískat prachy na lidském neštěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky