Daemonultimate Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Je to frajer a má úspěch ze kterýho těžej i jiní.To zas bude trnem v oku úplně jinejm.Mám ho rád kluka jednoho :-) baví mě,tak ať se drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 (upraveno) Trnem v oku možná někomu bude, ale spíš za tím vidím reklamu pro nadcházející roadshow (na kterou se snad dostanu). A jo, taky je mám rád, včera při "vznášedlo-dodávce" jsem se slušně bavil, i když spousta věcí už je tam hraných si myslím. Btw, jediný pořad o autech, který se mnou sleduje i moje žena. Vlastně, jiné už ani já nesleduju... Upraveno 7. května 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Souhlas,já to myslel tak nějak obecněji,ne přímo pro případ z článku a článek samotný.Jinak to máme s pořady o autech velmi podobně.Kluci mě bavěj,vymejšlej někdy neskutečný věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitasvitas Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Právě mě naštvalo, že řemínek od hodinek , který popraskal na 4 místech, skoro se přetrhl, mi nechtějí uznat na reklamaci, prý mechanické opotřebení, ale to by bylo odřené, nebo prošoupané, ale ne přeci popraskané.. ... Máte někdo s podobným problémem zkušenost?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Právě mě naštvalo, že řemínek od hodinek , který popraskal na 4 místech, skoro se přetrhl, mi nechtějí uznat na reklamaci, prý mechanické opotřebení, ale to by bylo odřené, nebo prošoupané, ale ne přeci popraskané.. ... Máte někdo s podobným problémem zkušenost?...Jak dlouho ho mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Jak dlouho ho mas? v červnu to bude teprve šest let ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 A co to bylo za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 v červnu to bude teprve šest let ...tak to nechapu, ze to neuznali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Jasne remen od zenithu po roce prdl u stezejky no a rekli mi ze normalni opotrebeni ... a to jsem je ani nenosil denne ... Právě mě naštvalo, že řemínek od hodinek , který popraskal na 4 místech, skoro se přetrhl, mi nechtějí uznat na reklamaci, prý mechanické opotřebení, ale to by bylo odřené, nebo prošoupané, ale ne přeci popraskané.. ... Máte někdo s podobným problémem zkušenost?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Na PRIM Sportech mam original remen, ktery tam je uz cca 35 let. A budu ho muset sundat, protoze se zacina trhat. Nic to nevydrzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Na PRIM Sportech mam original remen, ktery tam je uz cca 35 let. A budu ho muset sundat, protoze se zacina trhat. Nic to nevydrzi... Okamžitě reklamuj.Nenech se odbejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Okamžitě reklamuj.Nenech se odbejt.Myslis, ze Klenoty, statni podnik uzna reklamaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Myslis, ze Klenoty, statni podnik uzna reklamaci?Jestli někde takovej SP najdeš,pak určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Jestli někde takovej SP najdeš,pak určitě s tím "určitě" bych byl opatrnější ? bude to tam sam komouš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Ale musí si pospíšit,už maj i celkem aktuální datum,jestli si pamatuju,někde proběhla kauza s falešnejma občankama a privatizací http://rejstrik.penize.cz/00021857-klenoty-praha-statni-podnik-v-likvidaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 já bych se nebál, Klenoty Aurum stále fungují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 A kdyz mi reklamaci neuznaji, mam podat podnet na USTR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 A kdyz mi reklamaci neuznaji, mam podat podnet na USTR?Jo podpořím tě, na mých omegách ( koupeny taky v klenotech v roce 1971 ) mám origo řemen a už se na něj bojím i kouknout, aby se nerozpadl. Můžem reklamovat hromadně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Jo podpořím tě, na mých omegách ( koupeny taky v klenotech v roce 1971 ) mám origo řemen a už se na něj bojím i kouknout, aby se nerozpadl. Můžem reklamovat hromadně Tak jo a dame si tech 10 Plznicek predtim, nebo az potom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Tak jo a dame si tech 10 Plznicek predtim, nebo az potom Jasně že před, pak se líp mluví, gestikuluje a vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky