Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Trnem v oku možná někomu bude, ale spíš za tím vidím reklamu pro nadcházející roadshow (na kterou se snad dostanu). A jo, taky je mám rád, včera při "vznášedlo-dodávce" jsem se slušně bavil, i když spousta věcí už je tam hraných si myslím. Btw, jediný pořad o autech, který se mnou sleduje i moje žena. Vlastně, jiné už ani já nesleduju...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě mě naštvalo, že řemínek od hodinek , který popraskal na 4 místech, skoro se přetrhl, mi nechtějí uznat na reklamaci, prý mechanické opotřebení, ale to by bylo odřené, nebo prošoupané, ale ne přeci popraskané.. ... Máte někdo s podobným problémem zkušenost?...

Jak dlouho ho mas?

Odkaz ke komentáři

Jasne remen od zenithu po roce prdl u stezejky no a rekli mi ze normalni opotrebeni ...  a to jsem je ani nenosil denne ... 

Právě mě naštvalo, že řemínek od hodinek , který popraskal na 4 místech, skoro se přetrhl, mi nechtějí uznat na reklamaci, prý mechanické opotřebení, ale to by bylo odřené, nebo prošoupané, ale ne přeci popraskané.. ... Máte někdo s podobným problémem zkušenost?...

Odkaz ke komentáři

A kdyz mi reklamaci neuznaji, mam podat podnet na USTR?

Jo podpořím tě, na mých omegách ( koupeny taky v klenotech v roce 1971 ) mám origo řemen a už se na něj bojím i kouknout, aby se nerozpadl. Můžem reklamovat hromadně :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jo podpořím tě, na mých omegách ( koupeny taky v klenotech v roce 1971 ) mám origo řemen a už se na něj bojím i kouknout, aby se nerozpadl. Můžem reklamovat hromadně :lol2:

Tak jo a dame si tech 10 Plznicek predtim, nebo az potom :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...