Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

podle me i kdyby ji daval zadarmo je to proste PRASÁRNA a jeste k tomu když dotyčný vi že neni origo-prachsprostý šíření "replik" ktere je zde na foru snad kodexem č.1-a za tim si stojím-IMHO to tu nemá co dělat-už z principu,nekdo se jen ve vlakne zmíní o "replikach" hned je rozmetan davem-a co je tohle?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byt, který koupím ve starém paneláku, má své staré rány. Realitní makléřka, která v inzerátu uvede, že v roce 2010 se plánuje rekonstrukce společných prostor (nekoná se), zamlčí přitom havarijní stav stoupaček a střechy a přitom se ještě tváří jako blondýnka, která neumí nic než stát v koutě....je mi zle. Mám sto chutí dostat provizi, kerou jsem jí nacpala do chřtánu, zpět. K tomu ještě alespoň něco k tomu od majitelky, která v tom jela s ní....jsem husa, že důvěřuju, ale kde jsou kua, nějaká pravidla....

Odkaz ke komentáři

o co jde, s tou sponou Omega? jak tady clovek nedrepi durch, tak mu hned neco legracniho utece ;)

Jo, kdyby legračního. Ten inzerát jsem tuším viděl, ale jméno toho "lumpa" už si nevybavím. No a jestli se v tom vlákně "bavil" šerif, tak mě to ani nepřekvapuje. :(

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Byt, který koupím ve starém paneláku, má své staré rány. Realitní makléřka, která v inzerátu uvede, že v roce 2010 se plánuje rekonstrukce společných prostor (nekoná se), zamlčí přitom havarijní stav stoupaček a střechy a přitom se ještě tváří jako blondýnka, která neumí nic než stát v koutě....je mi zle. Mám sto chutí dostat provizi, kerou jsem jí nacpala do chřtánu, zpět. K tomu ještě alespoň něco k tomu od majitelky, která v tom jela s ní....jsem husa, že důvěřuju, ale kde jsou kua, nějaká pravidla....

pokud to bylo v inzeratu, tak je to vlastnost vyslovne vyminena a byt je tedy vadny, se vsemi dusledky
Odkaz ke komentáři

Že vás to baví se v tom pořád rýpat.

Ano, jeden dlouholetý člen tady nabídl sponu nejasného původu a dost podivně argumentoval ohledně té ceny a originality. Vzhledem k tomu, že on sám neměl moc jasno v tom, jestli je pravá nebo ne (našel jí někde na okně) tak jsem mu to nechtěl hnedka mazat, spíš se čekalo na vysvětlení.

A ano, i šerif se někdy může mýlit, kor když tady dává takové přesčasy. Ještěže má další kolegy, kteří ho zastoupí a udělají radikálnější krok - smažou pochybný prodej.

Odkaz ke komentáři

Ano... Misto odpovedi "M916 porusil pravidla fora a ja mu to v zatmeni mysli toleroval, byla to chyba a nemela by se opakovat" se dozvime, ze chudak M916 v tom nemel jasno a chudak Jay Doll tu dela prescasy - takze budme vsichni radi, ze to nakonec nekdo milostive smazal...

Bandi, myslim, ze reci muzes mit, kdyz jsou nastavena pravidla jedinym VLASTNIKEM serveru, tedy Chronomagem, a na nektere cleny se uplatnuji, zatimco na jine ne... Nesouhlasis?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...