lexa Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 podle me i kdyby ji daval zadarmo je to proste PRASÁRNA a jeste k tomu když dotyčný vi že neni origo-prachsprostý šíření "replik" ktere je zde na foru snad kodexem č.1-a za tim si stojím-IMHO to tu nemá co dělat-už z principu,nekdo se jen ve vlakne zmíní o "replikach" hned je rozmetan davem-a co je tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 A mame tu obvykle reseni. Smazano a budem se tvarit, ze se nic nestalo. Zaslouzily clen preci musi mit nejake privilegia, to da rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 A mame tu obvykle reseni. Smazano a budem se tvarit, ze se nic nestalo. Zaslouzily clen preci musi mit nejake privilegia, to da rozum. Nechápu, nerozumím, HNUSÍ SE MI TO.. Ale všem přeji prima víkendové ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 já jsem to nestih, ale pokud je to tak, jak řikáte, tak to není košer...ani halál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Byt, který koupím ve starém paneláku, má své staré rány. Realitní makléřka, která v inzerátu uvede, že v roce 2010 se plánuje rekonstrukce společných prostor (nekoná se), zamlčí přitom havarijní stav stoupaček a střechy a přitom se ještě tváří jako blondýnka, která neumí nic než stát v koutě....je mi zle. Mám sto chutí dostat provizi, kerou jsem jí nacpala do chřtánu, zpět. K tomu ještě alespoň něco k tomu od majitelky, která v tom jela s ní....jsem husa, že důvěřuju, ale kde jsou kua, nějaká pravidla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Provizi snad platí prodávající ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Provizi snad platí prodávající ne? Kdyby tak...je to první byt,tak jsem si to vyžrala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 zase jdu hrabat sních:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 napadlo chodně sněchu? (sorry za rejp ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 o co jde, s tou sponou Omega? jak tady clovek nedrepi durch, tak mu hned neco legracniho utece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 (upraveno) o co jde, s tou sponou Omega? jak tady clovek nedrepi durch, tak mu hned neco legracniho utece Jo, kdyby legračního. Ten inzerát jsem tuším viděl, ale jméno toho "lumpa" už si nevybavím. No a jestli se v tom vlákně "bavil" šerif, tak mě to ani nepřekvapuje. Upraveno 19. února 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Byt, který koupím ve starém paneláku, má své staré rány. Realitní makléřka, která v inzerátu uvede, že v roce 2010 se plánuje rekonstrukce společných prostor (nekoná se), zamlčí přitom havarijní stav stoupaček a střechy a přitom se ještě tváří jako blondýnka, která neumí nic než stát v koutě....je mi zle. Mám sto chutí dostat provizi, kerou jsem jí nacpala do chřtánu, zpět. K tomu ještě alespoň něco k tomu od majitelky, která v tom jela s ní....jsem husa, že důvěřuju, ale kde jsou kua, nějaká pravidla.... pokud to bylo v inzeratu, tak je to vlastnost vyslovne vyminena a byt je tedy vadny, se vsemi dusledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Jo, kdyby legračního. Ten inzerát jsem tuším viděl, ale jméno toho "lumpa" už si nevybavím. No a jestli se v tom vlákně "bavil" šerif, tak mě to ani nepřekvapuje. Jeden milovnik Zenithu a ta spona byla IWC za 350,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Jeden milovnik Zenithu a ta spona byla IWC za 350,- Tak to motám jabka s hruškama. Sorry. No a jestli to byl M916, tak to mě podrž. Do toho bych to neřekl. Snad se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Je to pár týdnů co byl v inzerci taky pseudo krokoš a na něm spona Omega,co rozhodně Omega nebyla a nic.To máš furt něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Že vás to baví se v tom pořád rýpat.Ano, jeden dlouholetý člen tady nabídl sponu nejasného původu a dost podivně argumentoval ohledně té ceny a originality. Vzhledem k tomu, že on sám neměl moc jasno v tom, jestli je pravá nebo ne (našel jí někde na okně) tak jsem mu to nechtěl hnedka mazat, spíš se čekalo na vysvětlení. A ano, i šerif se někdy může mýlit, kor když tady dává takové přesčasy. Ještěže má další kolegy, kteří ho zastoupí a udělají radikálnější krok - smažou pochybný prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Až si budete šerifa platit, pak můžete mít řeči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Ano... Misto odpovedi "M916 porusil pravidla fora a ja mu to v zatmeni mysli toleroval, byla to chyba a nemela by se opakovat" se dozvime, ze chudak M916 v tom nemel jasno a chudak Jay Doll tu dela prescasy - takze budme vsichni radi, ze to nakonec nekdo milostive smazal... Bandi, myslim, ze reci muzes mit, kdyz jsou nastavena pravidla jedinym VLASTNIKEM serveru, tedy Chronomagem, a na nektere cleny se uplatnuji, zatimco na jine ne... Nesouhlasis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 (upraveno) ... Upraveno 19. února 2011 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Rozumím, ale nechápu. Prosím o trochu nadhledu. Lidi, hlavně zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky