Návštěvník Kamil Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 .... i sam rootadmin se vyslovil, ze by s ni souhlasil, coz jsem s povdekem kvitoval. bohuzel kde nic tu nic.Vydrž, musíme se dohodnout s Chronomagen na definitivní verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Dop.rd.ele! O víkendu jsem něco fotil v noci a přehazoval jsem si objektivy. Dnes při přípravě jedné zakázky mrknu do foťáku a vidím, že něco není v pořádku. Koukám, hledám, a zjišťuji, že jsem někde v tom nočním dobrodružství ztratil matnici. :suicide_anim: Náhodou tu nemá někdo náhradní na Canon 1D Mark II, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 BlackSteel: to mi povídej . Někdy mám pocit, že na LKPR pracují většinou samí . Ohromně legrační třeba je, když check-in agenta pozdravím, usměju se na něj a pak se s ním (s ní) pěkně rozloučím, zatímco sleduju kamenný na.raný ksicht, který neumí říct ani dobrý den. O ostatních zaměstnancích (pasováci atp.) ani nemluvě. Ja litam jednou tydne do Solune a pak zpatky do Prahy. nekdy pres Mnichov, nekdy pres Zurich, nekdy pred Budapest a nekdy primo. A musim rict, ze v Praze mam vzdycky nejlepsi pocit. Vsude cisto, fajn lidi atd. ale asi to je tim, ze se mi styska po CR. Po zkusenosti z Recka jsem si uvedomil, ze mame krasnou zem, vsechno pekne zorganizovany, cisty, pohodovy a slusny lidi, ... Nezda se to, ale je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 (upraveno) Ja litam jednou tydne do Solune a pak zpatky do Prahy ... Nezda se to, ale je to tak. A přitom letiště v Aténách, když se už bavíme o tom Řecku, je jedno z nejlepších kde jsem byl. Mají tam speciální kuřácké salonky v hale i po příletu, venku výborné frappé, docela slušné obchody s hodinkama... ale doma je doma. Upraveno 23. srpna 2010 uživatelem Jay Doll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Tenhle neuveritelny titulek a posleze i cely clanek. Jestli to pujde takhle dal, radeji nedomyslet, jak to skonci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Tenhle neuveritelny titulek a posleze i cely clanek. Jestli to pujde takhle dal, radeji nedomyslet, jak to skonci... Čína je tomu svetlý príklad. Dúfam, že sa raz dočkám rozpadu menovej únie, EU, atď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Dálnice D11, konkrétně prvních asi 20 - 25 km za Prahou. Ty vyjeté koleje, nebo co to bylo, mnou házely v některých místech skoro z pruhu do pruhu i při sotva stovce. Stodvacet už bylo na hranici hazardu v celé délce. Přitom tam byl místy nový povrch. Když to srovnám s R7, která je sice záplatovaná, ale proti tomuhle rovná jak stůl, tak je mi smutno. Ta R7 už má svoje roky, ale to se stavělo nějak jinak, nebo v čem je problém? (R6, zejména starý úsek Kamenné Žehrovice - Nové Strašecí je také záplatovaná, ale to, co na tom úseku D11, se ta také nezažije.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 .... ze mi Fazer posila SZ v morseove abecede ... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Tenhle neuveritelny titulek a posleze i cely clanek. Jestli to pujde takhle dal, radeji nedomyslet, jak to skonci... Jj, to je skutečná paráda.. Pravděpodobně je to třeba řešit tak nějak stranicky uvědoměle, centrálně a po soudružsku, ať se všechny státy mají minimálně stejně dobře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Dálnice D11, konkrétně prvních asi 20 - 25 km za Prahou. Ty vyjeté koleje, nebo co to bylo, mnou házely v některých místech skoro z pruhu do pruhu i při sotva stovce. Stodvacet už bylo na hranici hazardu v celé délce. Přitom tam byl místy nový povrch. Když to srovnám s R7, která je sice záplatovaná, ale proti tomuhle rovná jak stůl, tak je mi smutno. Ta R7 už má svoje roky, ale to se stavělo nějak jinak, nebo v čem je problém? (R6, zejména starý úsek Kamenné Žehrovice - Nové Strašecí je také záplatovaná, ale to, co na tom úseku D11, se ta také nezažije.) Tvuj příspěvek, díky kterýmu jsem si zase uvědomil, že ten sjezd na Žehrovice opravdu postrádám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Světu dochází hélium, vyrobit uměle ho nelze. Co s těmi heliáky budeme dělat? YPO to nedávno říkal správně: "Leda tak škrábat se heliákem na zadku." Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Jj, to je skutečná paráda.. Pravděpodobně je to třeba řešit tak nějak stranicky uvědoměle, centrálně a po soudružsku, ať se všechny státy mají minimálně stejně dobře.. Žiaľ, už to tak vyzerá. Každý by mal byť sám strojcom svojho šťastia. Platí aj pre štáty. Tie spolčovania, doporučovania a nariadenia mi lezú na nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Dokurvený ceny v Českém Krumlové, nealkoholické pivo na břehu Vltavy v hospodě pro vodáky na nepohodlný dřevěný lavici u umatlaného stolu s titěrným ubrusem za 45 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Dokurvený ceny v Českém Krumlové, nealkoholické pivo na břehu Vltavy v hospodě pro vodáky na nepohodlný dřevěný lavici u umatlaného stolu s titěrným ubrusem za 45 Kč. 20 za pivo, 25 za pohľad na hladinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) 20 za pivo, 25 za pohľad na hladinu. mohlo by být za padesát, plus pět korun za facku majiteli Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem Columbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Jj, to je skutečná paráda.. Pravděpodobně je to třeba řešit tak nějak stranicky uvědoměle, centrálně a po soudružsku, ať se všechny státy mají minimálně stejně dobře.. A nebo by jsme mohli Německu zase nařídit nějaký fajnový reparace aby se nám tam ten Áda 2 vylíhnul co nejrychleji. Já na místě Němců se na nás na všechny i s celou EU krajcvajc fedrvajc a jdu si po svejch... Bože, celej Brusel je asi nějaký velký ochotnický divadlo plný podprůměrných břídilů a zrovna si nacvičují Spolčení hlupců... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 To víš, nejvíc se těším, až budu jako starý protivný důchodce posílat udání na své sousedy, že špatně parkují nebo že si pouští nahlas rádio............... pozor, toto je úplně běžné ve švýcarsku. Stačí když jdeš ráno k autu a telefonuješ u toho, tak už sousedé volají pořádkovou službu! Takže se vlastně nestaneš protivným důchodcem, ale standardním švýcarem, což zní myslím líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 pozor, toto je úplně běžné ve švýcarsku. Stačí když jdeš ráno k autu a telefonuješ u toho, tak už sousedé volají pořádkovou službu! Takže se vlastně nestaneš protivným důchodcem, ale standardním švýcarem, což zní myslím líp... To mi povídej, rok jsem bydlel v Baselu . Nabídku firmy, abych zůstal, jsme se salamínou po pečlivé úvaze odmítli, mj. právě i z těchto důvodů. No a teď mám perspektivu, že mě to za pár let stejně dostihne, to ti teda pěkně děkuju . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Mě dost n....l ministr dopravy, ani nevím, jak se ten umělec jmenuje. Je to ten, co si neumí zavázat kravatu a na pojížďky po Praze má Maseratti. A čím mě vytočil? Jak nechal zastavit stavbu jednoho ze dvou páteřních mostů v Bohumíně. A pár dalších staveb v MS kraji (obchvat Frýdku-Místku), jak velmi nerad pracuju s termínem pragocentrismus, tak teď se ale velmi nabízí. Mám moc rád taková řešení od stolu v kanclu uprostřed Prahy. tady se ti omlouva. Asi cetl tuhle diskuzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Tenhle neuveritelny titulek a posleze i cely clanek. Jestli to pujde takhle dal, radeji nedomyslet, jak to skonci... on ten pan asi zapomel ze bylo drive zapadni a vychodni nemecko a tudiz nejake plosne a rovnomerne zvysovani platu tady moc jednoduse aplikovat nelze... jinak tento clanek se diskutuje hlavne v cesku , v nemecku se to v tisku poradne neobjevilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky