Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Posílal jsem hodinky do anglie, ale z trackingu jsem mírně rozpačitej.

Zásilka podána dne 11.02.2011 na poště 460 11

Zásilka přepravována k vyměňovací poště.

Zásilka odeslána poštou 350 09 - dne 14.02.2011 do země určení (Velká Británie).

Zásilka uložena dne 21.02.2011 na dodávací poště v zemi určení (Nizozemsko).

Zásilka dne 21.02.2011 doručena poštou v zemi určení (Nizozemsko).

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mně taky nevadí

edit: pro méně všímavé - já a lolohh to máme správně, yed a Frantik hrubice :)

Úloha z logiky:

Filipes a lolohh to mají každý jinak, přitom ale oba správně. Frantik a yed to maj také každý jinak, je to zcela totožná množina jako Flipes a lolohh, přesto to mají oba blbě :D

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Zásilka odeslána poštou 350 09 - dne 14.02.2011 do země určení (Velká Británie).

Horhe, v klidu, ja posilal balik do USA a psalo mi to, ze zasilka dorucena v miste urceni Singapur - podstatny je, ze balik byl v USA, schvalne napis prijemci..

Odkaz ke komentáři

Horhe, v klidu, ja posilal balik do USA a psalo mi to, ze zasilka dorucena v miste urceni Singapur - podstatny je, ze balik byl v USA, schvalne napis prijemci..

Ten mi právě psal, jak to že je to doručený v holandsku. Mám pocit, že mě někdo chce vojebat. Na call centu mi říkali, že to doručili v pondělí v anglii. A chlapec tvrdí, že nic nedostal.

Odkaz ke komentáři

chlapec te chce ojebat. Bez na postu a podej reklamaci, do par dni se ti ozvou kde ten balik fakt je. Musis osobne, po telefonu ti vetsinou reknou to stejny, co ti pise tracking na netu. Nebo brnkni na Royal post..

Chlapcův první nákup, tak vymejšlí finty. Ještě jsem mu jednou položil jednoduchou otázku, "dostal jsi je nebo ne?" a podle toho, co odpoví, buď půjdu na poštu nebo ne.

Odkaz ke komentáři

ano toto, iste mam i ja..mam za to, ze je to z dovodu, ze pre cesku postu dorucuje po celej UK, holandske TNT..

totiz co mna nastvalo, je moja vlastna hlupost a to tym, ze som daroval podvodnikovi do UK svoje uplne nove Hamilton X Wind..keby blbost kvitla tak som zahrada :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

ano toto, iste mam i ja..mam za to, ze je to z dovodu, ze pre cesku postu dorucuje po celej UK, holandske TNT..

totiz co mna nastvalo, je moja vlastna hlupost a to tym, ze som daroval podvodnikovi do UK svoje uplne nove Hamilton X Wind..keby blbost kvitla tak som zahrada :suicide_anim:

Tebe jsem se právě chtěl zeptat, jak se ti to povedlo, přijít o prachy i o hodinky.. Tys mu rovnou dal refund, a pak ti pošta napsala, že to doručila?

Odkaz ke komentáři

Tebe jsem se právě chtěl zeptat, jak se ti to povedlo, přijít o prachy i o hodinky.. Tys mu rovnou dal refund, a pak ti pošta napsala, že to doručila?

bolo to pekne usite na mieru Horhe..totiz kupec ma skontaktoval cez ebay a nechal si poslat dodatocne fotky na email..aukcia skoncila a hned po skonceni mi poslal na paypal peniaze a v emaile vysvetlil, ze to musel poslat z kamaratovho uctu, pretoze ma limit na paypale..peniaze "boli" na ucte, tak si hovorim ok pohoda a poslem mu to..poslal som to teda do UK na adresu kupcu a vzapati ako som poslal tracking number emailom, tak do dvoch hodin kupec poziadal paypal o reversal s odovodnenim, ze to bola podvodna platba..paypal seller protection ma 4 body, ktore musis splnit ako predajca aby ti vratili prachy, 3 zo 4 som splnil, ale ten zakladny nie, totiz neposlal som to na adresu uvedenu v paypale a paypal ma poslal do zadku..balik slo teoreticky zastavit v pondelok rano, kedze som to posielal v piatok vecer, ale pani na poste mi v sobotu povedala, ze balik je uz v lietadle..mna vsak este napadlo zavolat v pondelok rano do Chebu, kde medzinarodny dispatch, dovolal som sa no 30 min po funuse..volal som o 8am a kamion odisiel o 7.30am..takze som si navaril a teraz to musis zjest..jedine co sa dalo spravit bolo, ze som stravil hodiny na policii, telefonaty do UK na policiu, actiofraud reporty, EU urad pre bezpecnost spotrebitelov..a poviem ti zbytocne stratena energia, neviedlo to k nicomu..policia spravi prd, pretoze to musi ist oficialnou cestou ziadosti a to trva 2 mesiace, hodinky boli dorucene za 5 dni..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...