Pirx Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Frantisek/African/Tondaa: Prece Erendil, znama firma, bony bony vexl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Frantisek/African/Tondaa: Prece Erendil, znama firma, bony bony vexl....Asi mi to dneska nemyslí.... ach jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 No, ano, právě tohoto zdatného obchodníka jsem měl na mysli. Ale proti pravidlům to zjevně není a já se omlouvám, že jsem se nechal unést, flame jsem rozpoutávat nechtěl, tak tu snad z toho žádný nevznikne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 (upraveno) dnesny email:predmet: Jak získat výpis o dluhu bez poplatkusamotny email: Nejžádánější službaSlužba Moje závazky a bonita: Nepřetržitá kontrola Vašich dluhů v registru dlužníků po dobu 5 let + Výpisy z registru dlužníků ZDARMA po dobu 5 let.Link služba: Postup: 1) Přihlásit se do systému2) Objednat službu Moje závazky a bonita 3) Po uhrazení poplatku můžete 5 let on-line kontrolovat záznami v registru a zdarma žádat neomezené množství on-line výpisů bez poplatku (zdarma)Základní údaje: Registr každý den využívá až 10.000 uživatelů pro kontrolu svých dluhů, nebo naopak k nahlášení nového dlužníka. Registr každý rok podá tisíce podnětů na dlužníka pro podezření z trestného činu. Do registru dlužníky nahlašují věřitelé! Registr pouze zajišťuje výměnu dat mezi věřiteli, dlužníky, státní správou! Informace k vyžádané poště:Tento e-mail jste obdržel/a od CERD SYSTEM, kde jste v minulosti provedl/a bezplatnou registraci. Pokud si již nepamatujete heslo, můžete jej získat znovu pomoci svého e-mailu kliknutím ZDE.*Tuto pravidelnou informační službu můžete deaktivovat ve Vaší administraci registru dlužníků v sekci Osobní údaje. Více informací o e-mailu naleznete na http://registrdluzniku-novinky.cz Upraveno 1. září 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Tak, a je to tady...musím si ulevit...Už mne tady na fóru se.ou lidi, jejichž kámoši fasujou ve firmě Béčka, ti co mají ty lepší káry než všichni okolo, ti, kteří jezdí na prodloužený víkendy na Bahamy.......Do ha.zlu, vždyť jsme snad všichni dospělí, tak proč tu internetoví miliardáři, co jsou tu tejden, melou takový sra.ky ??? A je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Tak to nečti, ať jim nezávidíš Tak, a je to tady...musím si ulevit...Už mne tady na fóru se.ou lidi, jejichž kámoši fasujou ve firmě Béčka, ti co mají ty lepší káry než všichni okolo, ti, kteří jezdí na prodloužený víkendy na Bahamy.......Do ha.zlu, vždyť jsme snad všichni dospělí, tak proč tu internetoví miliardáři, co jsou tu tejden, melou takový sra.ky ??? A je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Tak to nečti, ať jim nezávidíš Jedině tak mne netrefí šlak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Tak, a je to tady...musím si ulevit...Už mne tady na fóru se.ou lidi, jejichž kámoši fasujou ve firmě Béčka, ti co mají ty lepší káry než všichni okolo, ti, kteří jezdí na prodloužený víkendy na Bahamy.......Do ha.zlu, vždyť jsme snad všichni dospělí, tak proč tu internetoví miliardáři, co jsou tu tejden, melou takový sra.ky ??? A je to. Plně tě chápu a proto budu tolerantní, ale napříště se prosím kroť ve výrazech, jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Plně tě chápu a proto budu tolerantní, ale napříště se prosím kroť ve výrazech, jinak Sorry. Myslel jsem, že to ty tečky srovnají. Už budu hodnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Co mi zase uteklo? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Bob123: Ty seš, jak stará Kropáčová ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Já bych si taky rád početl o firmě, kde se fasujou Béčka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Já bych si taky rád početl o firmě, kde se fasujou Béčka....Podle mě to skrývá šifru. Béčka budou BMW, proto mají lepší káry a v těchto Béčkách jezdí na Bahamy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Aha, tak tudy na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Tam mělo být, že v té firmě "pracují béčka". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Já bych si taky rád početl o firmě, kde se fasujou Béčka.... Podle mě to skrývá šifru. Béčka budou BMW, proto mají lepší káry a v těchto Béčkách jezdí na Bahamy. Tam mělo být, že v té firmě "pracují béčka".Ále to byla poslední hláška toho zastánce Invicty, co mne tak vyprudila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 No a my co jsme na mobilu zase víme prd. Gdo je zastánce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Už toho mám plný zuby, jestli někdo okamžitě nenapíše o co jde, tak,.........................nevím no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 No a my co jsme na mobilu zase víme prd. Gdo je zastánce?Nějaký pan danielb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 ..si to budes muset najit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky