Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jojo,doplnujici senatni a kasparkovska referenda o nicem-Praha 10

To referendum mi neprijde o nicem. Asi odvolim jen to referendum. Samozrejme zalezi jak si ten vysledek vysvetlej na urade. Mozna si pri tak male ucasti oddychnou a v klidu odklepnou barak za miliardu, odkoupej stadion slavie a bohemky a budou mi tvrdit ze to je pro moje dobro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To referendum mi neprijde o nicem. Asi odvolim jen to referendum. Samozrejme zalezi jak si ten vysledek vysvetlej na urade. Mozna si pri tak male ucasti oddychnou a v klidu odklepnou barak za miliardu, odkoupej stadion slavie a bohemky a budou mi tvrdit ze to je pro moje dobro

Musi se zucastnit aspon 35 % vsech volicu,u nas jsem na 9%,aby bylo zavazne. Navic,za mesic jsou komunalky,kdy se muze zmenit cele vedeni,tudiz budou hledat 4 roky vymluvy,proc to neslo.

Odkaz ke komentáři

jsem fčera někde na tahu stratil nůž co jsem měl od mladýho, s..e mě to neskutečně, asi mi vypadl v autobusu, dopr......

Plne to chapu. Jako kluk jsem dostal od dedy zaviraci nuz s pouzdrem. Na stredni mi vypadl na chodbe z kapsy. Uz je to hodne let, ale stve me to dodnes.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

no vidíš,tak je kup!

ja som tam chcel kupit plno veci ( Tissot, Certina,?) ale vies, nikto sa tam so mnou nebavil?.

a ja blbec som nevedel, ze to tu v tejto sekcii budes ponukat!

ale este kuknem aj ine sekcie, mozno aj tam mas nieco?.

:lol2:  :cool02:  :angel:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Dnes som urobil obchod -

Sluchátka Beyerdynamic T50p

Vytvořeno od baza, Dnes, 09:16

uplne super ponuka, vyborne jednoduche jednanie - vsetko v pohode!!!

mam potrebu ho pochvalit, ALE:

... a tak teraz ma to riadne naštvalo, ze preco tak nemoze fungovat vzdy?

:-))

Odkaz ke komentáři

...proč mé starší dceři vydrží sluchátka max 14 dní. Zlikvidovala vše, co doma bylo-pecky 6tery, in eary, s mostem 3x. B&W ji už raději nepůjčím. Existují nějaké, které vydrží?

Mám Sennheizer cx3oo a připadají mě nezničitelné, pračka, zahákávaní kabelem, a další strašlivé věci, už je mam třetím rokem, spokojenost.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

...proč mé starší dceři vydrží sluchátka max 14 dní. Zlikvidovala vše, co doma bylo-pecky iphone 3x, Senheiser 1x, Philips 1x, pak další troje-samsung, Nokia atd, in eary, s mostem 2x Sony, 1x AKG.

B&W ji už raději nepůjčím. Existují nějaké, které vydrží?

ja som teraz pred par dnami ( 29.8.) kupoval koss porta pro s dozivotnou zarukou? stali ma cca 1000 korun, na vonkajsie nosenie idealne a teraz ich uz nepotrebujem? ak chces, napis mi a mozeme nieco vymysliet!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...