Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Já jsem od začátku věděl, jak to myslíš, že ti prostě jenom hnuli žlučí, to jenom některým to musíš vysvětlit jak náctiletým, aby tě hned neměli za rasistu :baby: A s tou opicí buď těžce v klidu, půlka naší rodiny je hodně přičmoudlá, jelikož brácha má za manželku Portugalku, no a tu a tam jí řekne, že vypadá jak opice, když se blbě namaluje, nebo na sebe nakydá ty všelijaký cinkrtlátka, no a brácha má od rasisty míle daleko  :lol2: Teď už přes rok žijou v ČR, a Carla, maželka bráchy je překvapená, jak jsme tady tolerantní, určitě prý o dost víc, než zbytek světa, kde doposud žila :cheers: Jak říkám na klid kluci, nepomáhejte v ČR vytvářet nějáký falešný rasismus, jelikož na konci může napáchat více škody, než ten hnusnej nefalšovanej...

:cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pani omylem zavrela kocoura v loznici a von se mi vych(al na tablet. Navonel jsem ho svym nejlepsim picifukem, ten tablet, ale von furt sm.di. Kocour zasranej.

heheheto nemá chybu, to nevymyslíš....už to vidím v inzerci  : Prodám Tablet jen lehce pochcaný ale jinak navoněný............kocour k tabletu zdarma !

Odkaz ke komentáři

Tak mi opět ukradli kolo. Vylomili zámek od suterénního prostoru, kde bylo uskladněný. Prostor jsme pronajali před měsícem, do té doby byl plný krámů a roky nikoho nezajímal. Kolo tam bylo přesně 14 dní, jen jsem ho tam dal a nevyjížděl. Ze všech čtyř kol sebrali to nejdražší, ještě z něj odmontoval blatník a nosič. Naštěstí bylo samostatně pojištěné, ale už sem zoufalej. Mám podezření na tipaře z baráku. Každopádně, kdybyste náhodou někdo viděl prodávat Specialized Crosstrail Disc Pro 2013 č. WSBC602204074H tak SZ :).

Odkaz ke komentáři

Tak mi opět ukradli kolo. Vylomili zámek od suterénního prostoru, kde bylo uskladněný. Prostor jsme pronajali před měsícem, do té doby byl plný krámů a roky nikoho nezajímal. Kolo tam bylo přesně 14 dní, jen jsem ho tam dal a nevyjížděl. Ze všech čtyř kol sebrali to nejdražší, ještě z něj odmontoval blatník a nosič. Naštěstí bylo samostatně pojištěné, ale už sem zoufalej. Mám podezření na tipaře z baráku. Každopádně, kdybyste náhodou někdo viděl prodávat Specialized Crosstrail Disc Pro 2013 č. WSBC602204074H tak SZ :).

napis sem velkost a farbu, "predajca" to mozno bude nukat cez net a cislo ramu tam asi pisat nebude. 

Odkaz ke komentáři

Úplně mě nepotěšilo todleto - "The item was scanned in the country of destination United Kingdom at Oct 1, 2014."

Před čtrnácti dny objednaný a zaplacený řemeny z watchbandcenter.com, minulej tejden furt nic, tak se ptám, co teda bude. Poslali mi teda tracking na Deutsche Post, dneska to tam zadám a hle! Už jsou v Anglii..:)

Odkaz ke komentáři

Mě úplně nasralo tohle... "nakolko zasielka nebola dostatocne oznacena adresou na dorucenie, bola vratena spat do Ceskej republiky."
Balík je v Bratislavě a maj ho doručit do Šuran, vod středy to tam zkoumaj, uplně vidim tým expertů kterej se tři dny snaží rozluštit adresu, Fico nebo jak se ten jejich prezident jmenuje svolá krizovej štáb ale prostě kurva ne, nevědi co si počít s tou adresou a navíc ani nevědi jestli je to v dobrý zemi protože je tam napsáno Slovakia místo Slovenská Republika. Nebo vod minulého týdne někdo vypálil Šurany a teď nevědi kam odvezli děti na převýchovu a kam to maj doručit.

Odkaz ke komentáři

Dnes mě přišli volební lístky, a jelikož jsme malé městečko, většinu adeptů znám osobně. Pomocná škola, zloděj, vychcánek, jeden větší šmejs jak druhej, když jsem viděl tu soupisku, tak jsem málem vrhnul, a prej že za lepší zítřky  :furious:  To je vizitka našeho města, a jsem si jist, že ty mentálové tady je půjsou volit" Sorry za politiku, ale musel jsem si ulevit, uf... 

Odkaz ke komentáři

Afri já tu naší vesnickou  kandidátku (1600 obyvatel) rozdělil na tři skupiny, ty co neznam, ty co volit nemůžu ani kdyby mi uřízli obě ruce a vymyli mozek, a šmejdi zlodějíčci podvodníčci a feťáci..takže buď si zahraju bingo nebo a někoho náhodně zaškrtám nebo využiji svou domácí urnu

Odkaz ke komentáři

Dnes mě přišli volební lístky, a jelikož jsme malé městečko, většinu adeptů znám osobně. Pomocná škola, zloděj, vychcánek, jeden větší šmejs jak druhej, když jsem viděl tu soupisku, tak jsem málem vrhnul, a prej že za lepší zítřky  :furious:  To je vizitka našeho města, a jsem si jist, že ty mentálové tady je půjsou volit" Sorry za politiku, ale musel jsem si ulevit, uf... 

U nás je tam 1853 kandidátů do magistrátu a zařadil bych většinu stejně, jako to máš ty- nevybereš si nikde.

A mě naštvala Česká pošta, 26.9. byla podána na poště zásilka- tričko chronomagu a do dnešního dne se nehla z místa.

Odkaz ke komentáři

u nás je to lepší...teda ve vesnici, kde mám furt trvalé bydliště, ale jinak největší blbci a vohnouti u nás kandidují za ANO

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...