Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

vezu si tak 25 kbelíků barvy a v zatáčce bum....a trochu se to sesypalo.....prostě pátek jak má bejt  :D

Tohle se stalo kamaradovi, tc. redaktorovi jednoho autoplatku. Zbrusu nova testovaci 3er, nalozil 2 bedny Primalexu a vyrazil. Za chvili zapomnel na naklad a vzal zatacku trosku rychlejc. Ozvalo se zaduneni. Rikal, ze takovej strach, jako kdyz oteviral kufr, uz pak nikdy nezazil :D.

Auto vzali na rucni cisteni a frajer prej jim rek, at si to vycisti sami a nechal je v dilne s vapkou a vercajkem, zatimco je pobavene sledoval z kutlochu. Cistili to snad celej vikend, ale nakonec se zadarilo :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že pravidelně všechny rána, kdy nemusím jít brzo do práce a chtěl bych se jen válet v posteli, sousedovic gaučák neúnavně zoufale štěká o dvě místnosti vedle, páč je doma sám. Vím že za to celkem nemůže, ale zrovna teď bych ho s chutí vypleskl.

Odkaz ke komentáři

Že pravidelně všechny rána, kdy nemusím jít brzo do práce a chtěl bych se jen válet v posteli, sousedovic gaučák neúnavně zoufale štěká o dvě místnosti vedle, páč je doma sám. Vím že za to celkem nemůže, ale zrovna teď bych ho s chutí vypleskl.

Jo, tak tohle taky nesnáším. Vypleskni souseda, ať si čokla  příště bere s sebou, ať řve v autě jemu. Nám to dost pomohlo. Obecně mi vadí, když musím žít mezi zvířaty které nemám rád, nikdy bych je nechoval a necítím k nim náklonnost, a jejich hlasy mi pronikají až do bytu, obtěžujou ve dne v noci, neustále vytírám pomočený výtah ( sousedovic pes je starý a když si páníček přispí, prostě to už dolů ke dveřím neudrží, tohle jsem se naučil chápat a respektovat, co ale nepochopím je proč nevezme hadr do ruky majitel toho pejska ) a to nemluvím o tom, do čeho každou chvíli před domem hamtnu. Přitom na chalupě má psa každý soused a jejich štěkot tam za ploty mi vůbec nevadí- jako chrochtání vepříků, kdákání a kokrhání drůbeže a kejhání husí, patří to ke koloritu vesnického života. Ze zabíjačky mi taky dávají výslužku, občas dostanem nějaké to vajíčko, jedna kachna je naše atd... no, kdybych časem doma dostal  od souseda psí steak, asi by mi to radost neudělalo...nebo jo...??...že by..?

Odkaz ke komentáři

hento kuwa : Podle aktivistů se s hlasy kupčí i v Chomutově.

"Na sídlišti Písečná před diskotékou Roxy je oficiálně ohlášena romská zábava. Akce probíhá tak, že lidé, kterých dorazily už desítky, dostávají nejdříve občerstvení, pak předvyplněný hlasovací lístek a nakonec je místní ochranka nakládá do aut a odváží. Od několika na místě přítomných lidí jsme dostali informaci, že akce je pod záštitou místní KSČM," řekla Tereza Dvořáková z iniciativy Nechceme žít v Palermu.

Cena za hlas je prý 200 nebo 400 korun, ale vyplněný volební lístek prý nikdo z aktivistů neviděl. Chystají se přesto podat trestní oznámení.

A že těch černech tady bylo

Tak komančové se distancovali podaji trestni oznameni ! V tomhle fakt nejedou! Tipuji novej sever nebo ano. A ze by osvedceni socani?

Odkaz ke komentáři

Tak komančové se distancovali podaji trestni oznameni ! V tomhle fakt nejedou! Tipuji novej sever nebo ano. A ze by osvedceni socani?

ke komančům mi to také nějak nesedí,sever nevím,tam znám dost lidí a také mi to k nim nejde. Uvidíme co z toho vyleze. :eek:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...