CEGY Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 No, je pravda, že se většina lidí dívá na Poláky s despektem. Třeba kvůli tomu, že se tady serou s tím jejich žrádlem. Je to v každem obchodě a skoro na každé otiketě je made in poland. Jenže tihle lidé nechápou, že kdyby to nikdo nekupoval, tak to sem prostě dovážet nebudou. Prostě jenom využívají poptávku, která tady po levným žrádle prostě je. Na druhou stranu je zábavné, že nás poláci berou jako sympatický národ a mají nás rádi. Líbí se jim to naše Švejkovství, což osobně teda neberu jako extra devizu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 (upraveno) Je ovšem otázkou, jestli ty produkty a právě v té pochybné kvalitě, si tu nepěstují dovozem naši vychcandíři. Upraveno 6. prosince 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Hoši, já když jdu občas a nerad nakupovat, tak se u kasy nestačím divit, co jsou lidi schopní koupit, zaplatit a sežrat za svinstvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Právě jsem vyhodil 4 sklenice zavařených klobás...nechytlo víčko...do piči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 No ty brďo... beze srandy jsem zamáčkl slzu. Abych parafrázoval to staré přísloví - "Škoda je dobrých lidí...a klobás" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Kašperské hory a slavné cafe Nebespán- NIKDY více, obsluha včetně hipsterského majitele laxní a ochotná asi jako paní z finančáku, mnou objednaná káva odmítnuta s tvrzením "pane já kvůli vám nebudu měnit nastavení mašiny"Už nikdy, nechci podporovat zařízení, kde jídlo stojí více, jen z důvodu aby vyvolalo dojem jak moc je "domácí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Kdo nakupoval v Polsku ví, jak propastný je rozdíl v kvalit? u nich a u nás. Rozhodn? bych teda nevinil poláky, hledat je třeba u nás. A proč nás mají rádi? No nic jiného jim nezbývá, vlevo mají N?mecko a vpravo Rusko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 A co sis jako objednal za kafe?Kašperské hory a slavné cafe Nebespán- NIKDY více, obsluha včetně hipsterského majitele laxní a ochotná asi jako paní z finančáku, mnou objednaná káva odmítnuta s tvrzením "pane já kvůli vám nebudu měnit nastavení mašiny"Už nikdy, nechci podporovat zařízení, kde jídlo stojí více, jen z důvodu aby vyvolalo dojem jak moc je "domácí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Ristreto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Právě jsem vyhodil 4 sklenice zavařených klobás...nechytlo víčko...do p..i... Do háje, takovej pech...cítím s Tebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 ...cítím s Tebou... Myslíš ty klobásy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Do háje, takovej pech...cítím s Tebou... já taky, tolik škody, bych se šel ožrat, to je horší než manželčina migréna............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 (upraveno) já taky, tolik škody, bych se šel ožrat, to je horší než manželčina migréna...............No to je DALEKO horší, z toho úplně bolí u srdce. Preventivně bych sežral obsah ostatních sklenic... Upraveno 6. prosince 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 No to je DALEKO horší, z toho úplně bolí u srdce. Preventivně bych sežral obsah ostatních sklenic... Víš, že ti to věřím a vidím to stejně - přeci bych neriskoval, že se dodatečně taky zkazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Ristreto...Na to se nepotřebuje přenastavovat mašina. Akorát ji zastaví, až tam bude hladinka na ristreto. No, když jsme u těch hospod, tak mě dost sere, když si k nám donesou žrádlo z vedlejšího Mekáče a začnou se tam ládovat. Argumenty typu "vždyť to je dítě, nechte ho najíst, nebo vždyť jsem si dal u vás pivo, nebo jestli s tím mám problém" mě teda dost zvedaj ze židle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Víš, že ti to věřím a vidím to stejně - přeci bych neriskoval, že se dodatečně taky zkazí.No právě- sežrat a pořádně zapít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Jsem nekde potratil to sirsi poutko u isofrane. Nevite, kde se da sehnat? Do Vidne jsem uz psal... Kdyz ho nesezenu, musim tam dat nejakej shit z ebay, pak ho uz neprodam, budu smutnej a budu si na nej muset koupit hodinky. Ňáky levny seiko potapky. Kuwa to je zivot. Ja uz zadny hodinky nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 No, když jsme u těch hospod, tak mě dost s..e, když si k nám donesou žrádlo z vedlejšího Mekáče a začnou se tam ládovat. Argumenty typu "vždyť to je dítě, nechte ho najíst, nebo vždyť jsem si dal u vás pivo, nebo jestli s tím mám problém" mě teda dost zvedaj ze židle.Ne ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Ty voe Cegy, kde máš tu knajpu ? To jsem viděl naposledy U Veličky v Beskydech, ale to je turistická hospoda, tam se to nějak tak předpokládá, že lidi tam žerou vlastní chleba s Highland Salami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Ty voe Cegy, kde máš tu knajpu ? To jsem viděl naposledy U Veličky v Beskydech, ale to je turistická hospoda, tam se to nějak tak předpokládá, že lidi tam žerou vlastní chleba s Highland Salami...Hospa je v obchodním centru, což jim možná evokuje to, že když to koupí v jednom baráku, tak to můžou sníst kdekoli.Netvrdím tedy, že se to děje dvakrát tejdně, ale tak jednou do měsíce se to stává. Nejlepší na tom je, že se cejtí ještě dotčeni, a že jsem trapnej.Dlouhou dobu jsme řešili vodu zdarma. Prostě jsme ji nedávali. Valná většina to nechtěla pochopit, že máme široké portfolio balenejch vod, s kterejch si můžou vybrat. Opět jsem slyšel argumenty, že oni jsou hosté, že nejsme trendy, že byli tam a tam a vodu tam dostali. Vodu z kohoutka jsme zpoplatnili a vod ty doby je klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky